maanantai 18. toukokuuta 2015

Hääletti

Mun ystävä pisti mulle ennen häitä kourallisen kuvia kampauksista, joilla ei ollut oikeastaan mitään yhteistä. Rentoa kampausta lähdettiin suunnittelemaan niin, että poimittiin tosta etuosa, tosta letti, tosta ponnari ja tosta tekstuuri. Kun oma tukka ulottuu hieman yli hartioiden, täytyy joukoon liittää vielä kasa lisätukkaa. Lopputuloksesta tahdottiin niin sanotusti "yön yli nukutun näköinen", eli pinta sai olla karvainen ja jopa sotkuinen, ja kampauksesta sai karkailla irtosuortuvia. Hääpäivän voimakas tuuli auttoi tähän kyllä oikein kivasti. 


Loppuun vielä photoa tyylilleen uskollisen morsiamen varta vasten teetetyistä Niken sneakereistä. Aikas päheet!


Tytti

4 kommenttia:

 1. Oi, kuinka kaunis tuo tokavika kuva! Ihanaa, että uskaltaa olla tyylilleen uskollinen, mutta silti säilyttää häätunnelman pukeutumisessa.

  VastaaPoista
 2. Kaunis morsian ja ihana kampaus!

  Postauksen aiheesta poiketen kysyisin vinkkejä siihen miten voisi saada täysin valkoiset hiukset kotikonstein mikäli se edes mahdollista. Pohjana olisi hius mitä ei ole koskaan ennen edes värjätty ja nyt haaveena olisi täysin valkea fleda :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuule meidän on paha mennä neuvomaan noissa kotivärjäyksissä, kun meillä on täällä kampaamossa ihan eri aineet ja tuotteet. Jos pohjana on hius jota ei ole koskaan kemiallisesti käsitelty, helpottaa se yleensä prosessia huomattavasti. Tsemppiä! :)

   Poista