sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Suosituimmat gaalahiukset

Maanantai yönä New Yorkissa järjestettyyn Met Galaan kokoontui taas Hollywoodin kirkkaimmat tähdet ja seurapiirien kerma. Kokosimme yhteen punaisen maton suosituimmat tukkatyylit. 


Hiuskoristeet

Etenkin kukkaset koristivat tähtien kuontaloita.
kuvat 1 2 3 4Sliipattu sivujakaus

Jakaus vedetään nyt syvälle sivulle. 
kuvat 1 2 3 4Painopiste ylös

Nutturan ja ponihännän paikka on kohonnut takaisin korkealle. 
kuvat 1 2 3 4 Tukka auki

Suoraakin suoremmat tai kevyesti lainehtivat hiukset. Kihartimet voi jättää kaappiin.
kuvat 1 2 3 4


Helppoa ja huoletonta

Miesten hiuksissa nähtiin huolettomia, ei liian sliipattuja viimeistelyjä.
kuvat 1 2 3 4


Kenties tästä sai hieman kampausinspistä kesän juhliin?
Saas nähdä minkälaisia väkerryksiä saadaan aikaan viikon päästä omiin kuontaloihimme, sillä aateltiin ehkä pikkusen juhlistaa Beatin 5-v synttäreitä ja keikistellä myös punaisella matolla ;)

Upeeta äitienpäivää kaikille äideille<3

Beat.

3 kommenttia:

 1. täällä tahtottas saada postausta tiinan ulkonäkömuutoksesta (huisin mahtavasta sellaisesta) painon suhteen ja videopostausta!!

  VastaaPoista
 2. Osaisitteko auttaa, kun haluisin hommata kunnon shampoon ja hoitoaineen, jotka sopis mun hiuksille oikeasti. Mulla on tosi pitkä ja paksu tukka, joka on luonnostaan hiekanvaalea, mutta ooon vaalentanut raidoilla sitä useasti. Useiden värjäilyjen takia tukkani on vähän kuiva ja takkuuntuu helposti. Osaisitteko siis suositella jotakin shamppoota ja hoitoainetta tämän tyyppiselle tukalle? Ei haittaa maksaa enemmän, kunhan vain löytäisin hyvät tuotteet :)
  Mikä hopeashamppoo on paras?

  VastaaPoista
 3. Anonyymi 7.02: Mulla ei tarida taidot riittää ihan videopostauksiin. Kiitos paljon kivasta kommentista, mutta aihe taitaa mennä meidän blogin vierestä. Kuvat voi puhua puolestaan :D

  VastaaPoista