maanantai 25. toukokuuta 2015

Extreme lenghts

Meille Beatiin saapui vähän aikaa sitten jo pitkään odotettu uutuus Redkeniltä. Kyseessä on siis Extreme-sarjaan uudistuksen myötä tulleet kaksi tuotetta. Just,kun me ollaan saatu long bob-trendi kunnolla rantautumaan suomeen, niin tietenkin joku keksii, että nyt pitääkin taas kasvattaa tukkaa. Tähän tarpeeseen Redken on siis vastannu näillä uutuuksilla.

Näiden tuotteiden tarkoitus ei oo millään tavalla stimuloida hiusten kasvua tai hiuspohjaa vaan enemmänkin antaa niille ainesosia siihen, että ne vois kasvaa entistä pidemmäks. Oon odottanut näitä tuotteita tosi innoissani, koska Extreme-sarja on ollut aiemminkin yks mun isoimmista suosikeista ja sen teknologia on jo tähän asti ollu ihan omaa luokkaansa.


Eli uusina tuotteina vanhojen lisäks on tullut extreme length primer, joka nimestä huolimatta on käytännössä poishuuhdeltava hoitoaine. Tämä eroaa aikasemmasta extreme-hoitoaineesta siten, että siinä on parempi selvityskyky sekä lisätty ainesosa biotiini. Suositeltu vaikutusaika on 2-5 min. Muut Redkenin hoitoaineethan voi huuhdella samantien levityksen jälkeen.
Toisena tuotteena sarjaan tuli extreme length sealer, joka on jätettävä hoitoaine/latvasuoja. Tää tuote vaikuttaa ihan älyttömän lupaavalta, vaikka pakkaus ja levitystapa tuntukin aluks vähän hankalalta. Eli kyseessä on etenkin hapsottavien latvojen ja pituuksien hoitoon tarkotettu tuote. Tän nimenomaan pitäis estää hiuksia katkeilemasta ja hapsottamasta. Vaikuttavana aineena edellisen tuotteen tapaan biotiini.
Me ollaan jo jonkun verran ehditty testailemaan tuotteita ja tykätty kovasti.
Nyt sitten kaikki kasvattamaan pitkät hiukset takasin! =D
Onko joku jo ehtinyt kokeilemaan näitä tuotteita kotikäytössä?

Paavo

P.S Noi beatin tytöt vois kyllä ottaa pidennykset  pois ja alkaa ihan kunnolla testaamaan näitä omiin tukkiinsa!

6 kommenttia:

 1. minkä hintaisia tuotteet on?:)

  VastaaPoista
 2. Muistakaa toki kuitenkin ettei se hiusnysty lykkää sitä karvaa sisältään yhtään sen nopeammin vaikka mitä tuotteita käyttäisi! :) Toki jo kasvaneen osuuden saa varmasti näillä tuotteilla näyttämään kauniilta ja latvat suojattua katkeamiselta, mutta karvankasvuun nämä eivät vaikuta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri niin kuin tuossa postauksen alkupuolella on mainittu, tuotteet ei vaikuta hiusten kasvuun ;)

   Poista
 3. Ei liity postaukseen, mutta onko teillä kokemusta Cloud Nine-suoristusraudoista? Vai käytättekö vain ghd:tä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ollaan kaikki käytetty ainoastaan Ghd-rautoja, joten kokemusta ei valitettavasti täältä löydy! Ollaan kyllä kuultu paljon hyvää myös noista Cloud Nine-raudoista. :-)

   Poista