keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Braids and mates

Saatiin parin kamun kanssa kikkailtua viikonloppuna aikataulut yksiin, ja päädyttiin fiilistelemään kesäpäivää kuvailujen merkeissä. Hyvänä vastapainona mammailulle, sormet syyhyää välillä päästä vääntämään vähän tukkajuttujakin. Cornrowsit tekee uhkaavasti comebackiään, ja Eevalla kun sattuu olemaan breideihin juuri oikeanlainen swägi (ja kallon muoto), niin pitihän sellaset laittaa. Ja eksyipä allekirjoittanut itsekkin kameran eteen. 


Kuteet Roots Inc.
Hiukset minä
Kuvat Jussi

Ai upposiko meininki suhunkin? Roots Inc. on Helsinkiläinen urbaanin katumuodin verkkokauppa, jossa on yhdistetty saman katon alle streetwear-brändi ja second handia. Suurin osa tuotteista on joko kokonaan käsin tehty tai osittain, ja second handia päivitetään kustomoimalla vaatteita tähän päivään sopivaksi. Vaatteet on usein yksittäiskappaleita tai vain muutaman kappaleen eriä. Käy tsekkaamas!

Tytti

9 kommenttia:

 1. Voisitteko tehä tutorialin miten tehään pitkään tukkaan noin täydelliset kiharat?! :)

  Kivoja kuvia!

  VastaaPoista
 2. Onpas hienoja kuvia ja hyvännäköisiä stailauksia. Mieskomeutta voisi jatkossa näkyä teillä enemmänkin!

  VastaaPoista
 3. Anonyymi 15.59: Itse teen noi laineet yleensä isolla piipparilla, mahdollisimmat isoissa osioissa. Voishan siitä jonkun tuton vääntää :)

  Teresa: Thanks!

  Anonyymi 23.28: Toi on ihan totta, lisää kundeja! Onneks meillä on Paavo :)

  VastaaPoista
 4. Mia Maria: Tosi kiva kuulla! :)

  VastaaPoista
 5. Mielettömän upeita kuvia!

  Asuisimpa lähempänä niin kävisin joskus teidän käsittelyssä pitkien hiukseni kanssa, itse ei vaan jaksa saatika osaa tehdä hienoja kampauksia.

  VastaaPoista
 6. Anonyymi 0.45: No eikös vain!!

  Maiju: Voi vitsit, kiitoksia kommentista. Pientä vaivaa jos näkee, saa pitkään tukkaan yllättävän vähällä vaivalla kivoja kampauksia. Vaatii vain vähän harjottelua, mutta onneksi nykyään löytyy netistä niin paljon ideoita :)

  VastaaPoista