lauantai 13. syyskuuta 2014

Itämerellä

Huh! Koko Beatin jengillä on ollut työviikko ihan sekaisin risteilyn jäljiltä. Ei siksi, että olisi ollut railakas reissu (mitä se vähän kyllä olikin...), vaan siksi että jokainen on tottunut niin pitkiin työviikkoihin jonka tää reissu ihan mukavasti katkaisi. Irtiotto hyvien ystävien kesken on kyllä aina paikallaan. Oltiin hyvin inspiroituneita näkemään ja kuulemaan syksyn uusista tukkatrendeistä, mutta hytissä olikin niin hyvä meno, että missattiin varsinainen hiusshow, missä näitä olisi voinut käydä tsekkailemassa! :D Illemmalla kyllä käytiin kurkkimassa L´oréalin järjestämä vitsikäs Tanssii Tähtien Kanssa-parodia, joka oli ihan viihdyttävä, mutta kaipaamiamme tukkainspiksiä siinä ei valitettavasti näkynyt. Loppujen lopuksi oman porukan seura oli niin paljon hauskempaa, että keskityttiin vain toisiimme ja hauskanpitoon. Valitettavasti yks ihana mammalomalainen ei kerennyt tällä kertaa mukaan reissulle, mutta Tytti oli hengessä vahvasti mukana!

Seuraavana aamuna ehdittiin onneksi reippaina Kérastasen infotilaisuuteen! Kérastase esitteli meille Blowdrybar - konseptin, joka on nyt kovaa huutoa mm. Lontoossa. Konseptiin kuuluu erillinen asiakaspaikka pelkästään kampausten tekoa varten. Eli asiakkaat voivat tulla ns. "ovelta" suoraan 45 minuutin kampaukseen, jonka on valinnut valmiista vaihtoehdoista. Tämän päivän kampaussuosikkeihin lukeutuivat; letit, ponnarit, laineet ja nutturat.
Loppu laivamatka menikin sitten pakollisten Tax Free-ostosten ja hyvän ruuan merkeissä. Kotiinpaluumatkan meininki oli tosin todella paljon vaisumpaa edellis iltaan verrattuna. On siistiä viettää aikaa hyvien kaiffareiden kesken, mutta thank God näitä reissuja ei ole useammin. :D

Hyvää viikonloppua murmelit!

Beat.

8 kommenttia:

 1. Heissulivei! Auttakaa pulassa olevaa! Oon menossa isoihin, hienoihin juhliin ja oon yrittäny ettiä hiuskoristetta. Hakusessa on mielellään musta ruusu tyllillä, laskeutuisi hieman kasvoille. Oisko antaa vinkkejä mistä löytyisi hienoja hiuskoristeita, mielellään suomalaisesta nettiliikkeestä?

  VastaaPoista
 2. Onko teiltä saatavilla mago tekniikalla hiustenpidennyksiä :)?

  VastaaPoista
 3. Anonyymi 8.23: Nyt on oikeestaan tosi vaikee auttaa tässä asiassa, kun mekään ei mistään noita hiuskoristeita tilailla, eikä meillä ole niitä asiakkaille valmiiksi kampauksia varten. Yleensä asiakas tuo itse jonkun koristeen minkä kampaukseensa haluaa. Ehkä joltain Iberolta tai Glitteristä saattaisi löytyä?

  Anonnymi 9.32: Meiltä ei valitettavasti muita pidennyksiä saa kuin ompelupidennyksiä :)

  VastaaPoista
 4. voisitteko tehdä kampauspostausta pitkästä aikaa? Jotain semi iisejä syyskampauksia?:)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: Mulla on itseasiassa ainakin yks tutorial mielessä eli stay tuned... voitais kyllä tehdä useampikin jos vaan keksitään! =D

  VastaaPoista
 6. Heippa! Mulla ois tämmönen kysymys eli oon jo ainakin pari vuotta värjänny hiuksia tummanruskeaksi, nyt alkaa kahden kolmen kuukauden välein värjääminen tympimään. Oma väri on siis maantienruskea ja haluaisin jotain sinnepäin vaaleilla raidoilla. Elikkä mikä olisi tässä vaiheessa paras tapa tuohon tulokseen päästä? Kiitos jo etukäteen ja mukavaa syksyä!:)

  VastaaPoista
 7. Anonyymi: Niinkuin itse jo mainitsitkin, niin vaaleilla raidoilla varmaan lähtisin liikkeelle. :-) Siten tukkaa saa pikkuhiljaa vaaleammaksi, ja lopputulos on luonnollinen. Täysin tarkkaan on kuitenkin mahdoton sanoa mitä kannattaisi tehdä, kun ei ole sun tukkaa nähnyt. :-)

  VastaaPoista