torstai 4. syyskuuta 2014

Taas se arki alkaa...

Niinpä niin. Lomat on lusittu ja kiireinen kesäkausi on liikkeessäkin vihdoin viimein hellittänyt. Tää on ollut yksi kiireisimmistä ajanjaksoista Beatissa, joka on varmasti näkynyt lukijoillekkin blogin puolella. Ollaan naureskeltu, että hyvä kun ollaan ehditty työpäivisin edes toisiamme moikkaamaan kaiken hässäkän ja muun lomassa, pitämään palavereja tai saatikka edes viettää vapaa-ajalla aikaa yhdessä. Mutta tätä meidän kesät yleensä onkin, siks koitetaan siirtää kaikki suuremmat suunnitelmat ja tapahtumat suosiolla syksylle, kun niihin on silloin enemmän aikaa panostaa ja on aina jokin kiva yhteinen projekti tulossa piristämään pimeneviä päiviä.
Saatiin tänne vihdoin myös kauan kaipaamamme työharjoittelija! Yasemin on toisen vuoden parturi-kampaajaopiskelija ja ilostuttaa meidän päiviä täällä muutaman kuukauden. Eniten Yaseminia kuulemma kampaamoalalla kiinnostaa erilaiset värjäystekniikat ja hiustenpidennykset, joita hän haluaisi täällä päästä kunnolla opettelemaan. Oi että, kun tätä olis kaivattu nimenomaan kesäkuukausina kun puhelin pirisi vähän väliä, melkein koko ajan oli vajaa miehitys päällä kun kaikki olivat vuoroillaan lomilla ja muita juoksevia asioita olis pitänyt myös hoitaa. Siitä hyvästä näppärien harkkareiden apua osaa kyllä kovasti arvostaa!
 Viikonloppuna olisi beattilaisilla tiedossa koulutusristeily, jossa pääsee päivittämään syksyn tulevat trendit ja myös toistemme kuulumiset ihan ajan kanssa! Samalla päätettiin viettää myös onnistuneen kesäkauden päättäjäisiä, joka tulee myös todella tarpeeseen. ;)

Tästä syystä myös liike on maanantaina kiinni, ja tiistaina ollaan paikalla puolen päivän jälkeen. Postausta laivaseikkailusta on tulossa myöhemmin!

Hauskaa viikonloppua!

Beat.

8 kommenttia:

 1. Ansku: Kiitti! Koitetaan ammentaa sieltä uutta inspiraatiota syksyyn!

  VastaaPoista
 2. Moikka! Tekeekö harjoittelija Yasemin teippipidennyksiä? Harjoittelu hinnoin?

  VastaaPoista
 3. Anonyymi 2.17: Ei valitettavasti vielä tee, kun on vasta opettelemassa eri tekniikoita. Beatin palveluista ei teippipidennyksiä muutenkaan tällähetkellä löydy :)

  VastaaPoista
 4. Missä Pipa on? Ei ole näkynyt aikoihin blogissa :(

  VastaaPoista
 5. Anonyymi 14.42: Pipa viettää rauhallista koiran elämää kotosalla. Liikkeessä on niin paljon hässäkkää, että stressaantuu muuten niin helposti :)

  VastaaPoista
 6. Olisiko pian aika alkaa varailla kampausaikaa wanhojen tansseihin? :)

  VastaaPoista
 7. Anonyymi 6.06: Ens alkukevään listat on jo avattu, joten alustavia varauksia voi alkaa jo soittelemaan :)

  VastaaPoista