perjantai 3. tammikuuta 2014

Uuden vuoden kimallusta

Ihanaa! Uusi vuosi, uusi alku. Täällä se vaihtui glitterisissä tunnelmissa. Nyt sitten vietellään tipatonta, herkutonta ja työntäyteistä tammikuuta (jep, kuulostaapa hauskalle kuukaudelle).

Oikein kivaa vuoden ensimmäistä viikonloppua!

Beattilaiset

4 kommenttia:

 1. ois kiva nähdä kuvia hiuksista millaista jälkeä kukin teistä tekee :)

  VastaaPoista
 2. Yhdyn edelliseen kommenttiin! Ois myös tosi kiva kun ette hirveesti tänne blogiin postaile niin että olisitte aktiivisempia edes instagram sivuillanne :) nää on niin hyviä nää teiän jutut täällä mutta niin harvinaista herkkua :( ite teen aika paljon kampauksia ystäville vaikka ei oo minkään sortin ammattia tähän hommaan niin on kiva kattoo täältä ideoita ja tekniikoita! Onnea uudelle vuodelle!

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: Onhan täälä noita tukkakuvia aina silloin tällöin ollut. Mielellämme laitettais niitä enemmänkin, mutta työnteon ohessa on usein hankalaa ruveta kuvailemaan asiakkaita, jos seuraava odottelee jo vuoroaan (ja kaikki eivät välttämättä tahdo kuvia itsestään nettiin). Koitetaan räpsiä enemmän tukka kuvia!

  Anonyymi: Alunperin perustettiin tämä blogi ihan sitä varten, että asiakkaat vois käydä välillä lukemassa meidän kuulumisia ja voitais pistää tänne liikkeen tarjouksia ja tapahtumia yms. Kuitenkin innostuttiin hommasta vähän enemmänkin, kun huomattiin että tätähän lukee muutama muukin kuin pari meidän asiakasta.

  Mielellämme päiviteltäis enemmänkin sosiaalistamediaa (instagramia, facebookia ja blogia jne.) mutta me tosiaan tehdään töissä myös ihan oikeita töitä ja välillä (melkein aina) meillä on täällä ihan hirmuinen kiire, joten on todella haastavaa repiä jostain aikaa näihin edellä mainittuihin. Palkkaa tai muuta emme kuitenkaan tästä blogista saa, vaan tehdään tätä ihan omaksi huviksemme ja harrastukseksemme. Postaustahti on alusta saakka ollut tuo 1-3 viikossa ja se on mielestämme ihan hyvä tahti. Instagramin kanssa voitais kyllä tosiaan olla vähän aktiivisempia, jos näin toivotaan :)

  VastaaPoista
 4. Joo tää teidän blogi on kyllä ihan huippu! Mutta niin tosiaan ymmärrän kyllä että näitä pitkiä postauksia voi olla hankala tehdä jne mut se instagram vois kyllä olla hyvä ja helpompi siihen nähden :) kaikki täällä nähdyt kampaukset on vaan niin hienoja ja jos esim jotain vanhojakin kuvia löytyis ni niitäki ois kiva nähä :)

  VastaaPoista