torstai 9. tammikuuta 2014

Niin se tukka vaan kasvaa!

Muistatteko vielä tämän... ?

"Noora halus otsiksen, joka hetken mielijohteesta leikattiin. Myöhemmin samainen otsis osottautui neidin mielestä virheeksi ja tapahtuneesta seurasi seuraavan aamun otsatukkamorkkis.. "

Keväällä mua ihan yhtäkkiä himotti parin vuoden jälkeen taas otsatukka ja sen Tytti mulle myös leikkasi. Vaan kuinkas kävikään.. Jo seuraavana aamuna mua kadutti. :-D Kesään asti olinkin sitten pipo päässä ja kaipasin mun pitkää otsatukkaa. Mun otsiksesta ei ikinä julkaistu kuvaa täällä blogin puolella, mutta arkistojen kätköistä löytyi pari kuvaa tuosta hetken mielijohteesta.


Siitä on alle vuosi aikaa, kun toi otsis mulle leikattiin. On oikee ilo huomata miten pitkäksi se on ehtinyt kasvaa, vaikka sitä onkin silloin tällöin jopa vähän napsittu! Nyt mä oon taas vannonu kivien ja kantojen kautta, etten enää ikinä leikkaa otsista! Saas nähä vieläkö mä jonain päivänä sorrun tähän samaan erheeseen.. Onneks tukka kasvaa! ;-)


Ja hei anteeksi kuvalaatu, meille on tää talvikuvaaminen osottautunu aika haastavaksi ilman kunnon päivänvaloa.. :-D Mukavaa loppuviikkoa!

Noora

8 kommenttia:

 1. Miten kasvatit otsiksen? Piditkö pinnillä tms? :)

  VastaaPoista
 2. Hei! Pystyisittekö tekemään postauksen hiustenkasvatuksesta? Itellä on tukka katkennut niin sairauden kuin vaalentamisenkin myötä ja ois kiva tietää mitä esim shampoita ym suosittelisitte tälläiseen ja onko jotain apteekista saatavia reseptivapaita lääkkeitä, joita ootte kokenu/kuullu toimivan?:) aihe varmaan kiinnostais aika monia, hiustenkasvutus on kuitenki jatkuvasti monien mielessä ja nimenomaan nämä 'oikotiet onneen' :D

  VastaaPoista
 3. Mulla taas on koko elämäni ajan ollut otsatukka. Joskus yläasteaikoina kasvatin sen pois, mutta pakkohan se oli heti sitten takaisin leikkauttaa. :D Onhan otsiksen pitämisessä vähän työtä kun sitä saa jatkuvasti olla leikkauttamassa, mutta on se vaan niin kiva! :-)

  VastaaPoista
 4. mitä aineita suosittelette hiustenpidennyksille? tästä aiheesta käydään tosi paljon keskustelua ja jokaisella on oma mielipiteensä, miten saada pidennykset säilymään mahdollisimman pitkään. olisi kiva lukea jotain vinkkejä ja ehkä jos kertoisitte ihan tarkat aineet joita itse suosittelette :) ?

  VastaaPoista
 5. Siis toi otsatukkahan on ihan super upee, oikeesti! :) Voisin jopa sanoa, että parempi kuin ilman ;)

  VastaaPoista
 6. Toi otsishan sopii tosi hyvin :) Minä teen aina saman virheen, että leikkaan otsiksen ja melkeen heti tajuan että miksi ei oiskaan pitänyt...

  VastaaPoista
 7. ansku: Niinkuin kirjotin postauksessakin olin lähes koko ajan pipo päässä kesään asti, jolloin pipo vaihtui lätsään ja niin edelleen. ;-) Mulla on myös niin taipuva hius, joten jo parin kuukauden kasvatuksen jälkeen otsis oli helppo asettaa sivulle..

  Anonyymi: Täytyypä laittaa tämä postaustoive korvan taakse! :-) Ehkä me jotain saadaan aiheesta aikaiseksi.

  Hantta: Tottahan se on, että toisille se sopii kuin nenä päähän eikä sitä ilman voi olla! Mun juttu se vaan ei sit kuitenkaan oo.. :-) Ainakaan toistaiseksi!

  Anonyymi: Hiustenpidennykselle suositellaan lähinnä pesu- ja hoitotuotteita, joissa EI ole mitään rakennepaikkaavia ainesosia. Mun muistaakseni aiheesta on joskus tehtykin jonkinlaista postausta tänne blogiin, mutta miksipä ei tehtäis uutta ja vieläkin perehdyttävämpää juttua aiheesta! :-)

  Anniina: Voi kiitos! :-D Se on vaan sitä, kun itse ei tunne jotain omaksi jutukseen..

  Nunnu: Kiitti! :-) Onhan se aika yleinen oravanpyörä monen tukkahistoriassa, että otsis leikataan, jotta ois jotain mitä kasvattaa ja sit taas leikataan... :-D

  VastaaPoista
 8. Mielestäni tuo otsis on just söpö! Ei näyttänyt yhtään hullumalta, mutta kivahan se on kasvattaa jos se otsatukaton tukka tuntuu omimmalta.

  Itsehän sorrun myös aina tuohon otsiksen leikkaamiseen. Viimeistään kuukauden (tai päivän) kuluttua leikkaamisesta alkaa kaduttaa:D. Nyt olen 2,5v kasvattanut, ja toivottavasti en nyt moneen vuoteen vielä sorru.

  - Kipsu

  VastaaPoista