tiistai 31. joulukuuta 2013

Kultaa ja hopeeta

Jos et oo keksinyt uudelle vuodelle vielä illan bilemeikkiä, niin tässä olis pari ehdotusta!

Kulta
Tällä silmämeikillä saat silmiin lisää syvyyttä ja suuruutta, ja hieman glamouria. 

Tarvitset:
Metallisen/kimaltelevan kultaisen luomivärin
Mattapintaisen ruskean/luumuisen luomivärin
Mattapintaisen mustan luomivärin
Vaalean beigeen taittavan luomivärin
Mustan kajalkynän
Valkoisen kajalkynän
Mustan ripsivärin


1. Pohjusta silmäluomi peitevoiteella ja puuterilla. Levitä vaahtomuoviapplikaattorilla kultaista luomiväriä silmän sisänurkasta hieman puolivälin yli, luomivakoon asti. Kimalteleva luomiväri näkyy helposti tummien varjostusvärien läpi ja vääristää sävyjä, joten ulkonurkka on hyvä jättää tyhjäksi. Vaahtomuoviapplikaattori myös kerrostaa kimaltelevat/metalliset luomivärit mahdollisimman itensiivisiksi silmäluomelle.

2. Levitä pullealla häivytyssiveltimellä mattapintaista luumunväristä luomiväriä luomivakoon ja nosta varjostusta kevyin pyörivin liikkein ylöspäin. Varjostuksen levittäminen kannattaa aloittaa silmän ulkonurkasta ja edetä sisänurkkaa kohti niin pitkälle kuin haluat. Varjostuksen voi levittää joko pyöreämmin tai viistomaisemmin, oman silmän muodon ja maun mukaan.

3. Piirrä mustalla kajalkynällä rajaukset ylä- ja alaluomelle koko luomen pituudelta. Saat silmän muotoon lisää suuruutta, kun värität ulkonurkkaan kynän paksummin ja kavennat rajausta sisänurkkaa kohti.

4. Töpöttele ohuella varjostussiveltimellä mustaa luomiväriä kauttaaltaan rajausvärien päälle ja reunojen yli. Tarkoitus on saada lopputuloksesta utuinen ja todella tumma. Levitä mustaa luomiväriä myös hieman luomivakoon ja silmän ulkonurkkiin ylä- ja alaluomille, että rajaukset yhdistyvät toisiinsa. Häivytä isolla siveltimellä varjostuksen rajat ja korosta kulmakarvojen alaosaa ja silmien sisänurkkia vaalealla luomivärillä.

5. Lisää runsaasti mustaa ripsiväriä ripsiin ja lopuksi vielä valkoinen kajalkynä alaluomen sisäosaan. Jos kaipaat vielä suurempia silmiä, lisää hieman tekoripsiä tuuheutta antamaan.


Hopea
Tässä silmämeikissä pääosassa on hopea luomiväri ja utuiset kissamaiset rajaukset 60-luvun henkeen.

Tarvitset:
Mattapintaisen vaaleanruskean luomivärin
Mattapintaisen mustan luomivärin
Mattapintaisen valkoisen/vaalean luomivärin
Metallisen/kimaltelevan hopean luomivärin
Mustan kajalkynän
Valkoisen kajalkynän
Mustan nestemäisen rajaustussin
Mustan ripsivärin


1. Pohjusta silmäluomi peitevoiteella ja puuterilla. Levitä pullealla häivytyssiveltimellä vaaleanruskeaa luomiväriä kevyesti luomivakoon, silmän ulkonurkkaan.

2. Piirrä mustalla kajalkynällä voimakkaat rajaukset ylä- ja alaluomelle niin pitkälle, että ne yhdistyvät lopulta silmän ulkonurkassa. Piirrä rajauksien ulkonurkista paksummat ja ohenna sisänurkkia kohti.

3. Levitä vaahtomuoviapplikaattorilla painellen hopea metallinen luomiväri kauttaaltaa liikkuvalle luomelle, silmänrajausta varoen. Ei haittaa, vaikka rajauksen ja luomivärin väliin jäisi millin rako. Älä levitä väriä yli luomivaon, ettei ruskea varjostusväri peity.

4. Töpöttele litteällä tarkkuussiveltimellä mustaa luomiväriä kauttaaltaan rajausten päälle. Paksunna rajauksia pikku hiljaa kevyin vedoin ja vähän väriä lisäten. Tarkoitus on, että kaikista tummin alue on ripsien tyvessä, josta väri pikkuhiljaa häivyttyy. Tee rajaus niin pitkäksi ja paksuksi kuin haluat. Mitä voimakkaampi rajaus, sitä enemmän kuuskytlukua. Piirrä vielä mustalla nestemäisellä rajaustussilla ohut rajaus ihan ylä- ja alaripsien tyveen.

5. Korosta  kulmakarvojen alaosa ja silmän sisänurkat valkoisella luomivärillä. Harjaa runsaasti mustaa ripsiväriä ripsiin ja lisää valkoinen kajalkynä alaluomen sisäosaan suurentamaan silmää. Lisää tarvittaessa tekoripset.

Toivottavasti joku sai meikkauspulmansa ratkaistua näillä vinkeillä. ;)

Beattilaiset toivottelee oikein railakasta Uutta Vuotta!

Tiina

4 kommenttia:

 1. Oot varmaan kuullut tän aikasemminkin mutta pakko sanoa että jumankekka sulla nainen on kauniit silmät! Olis kiva saada myös koko naamasta kuvat kun niin nätti olet :)

  VastaaPoista
 2. ohhoh! Voi kiitos. :) oon tehny silmämeikkitutorealeja sen takia, koska monesti kuulen asiakkailta silmämeikin teon vaikeudesta. Oon kyllä miettinyt jossain vaiheessa kuvia meikkilookeista jossa olis sitten tutorialit koko kasvojen ehostamiseen.

  VastaaPoista
 3. Vitsit, teidän koko blogi on tosi kiva ja antaa niin hyvänmielen, mutta nää Tiinan meikkipostaukset on kyllä ihan lemppareita :)

  Mukavaa Uutta Vuotta Teille kaikille!

  Tosiaan ois kiva lukea postauksia koko kasvojen meikistäkin!

  VastaaPoista
 4. Hei tosi kiva kuulla. Otetaan vinkki korvan taakse :)

  VastaaPoista