keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Signature Look

Redken lanseerasi lokakuussa neljän kansainvälisen Redken-artistin suunnitteleman muotoilutuote kokoelman. Signature Look-sarjassa kullakin tähtiartistilla on oma nimikkotuotteensa. Purkkien kyljestä löytyy kuvat lookeista, joiden muotoiluun tuote on tarkoitettu. Sarja on simppeli ja helppokäyttöinen ja jokaisella purnukalla on hiuksille oma selkeä tehtävänsä. Jo yhdellä tuotteella hiuksiin saa taiottua aivan uuden rakenteen ja fiiliksen.

wind blown 05 dry finishing spray by: Adam Brown
Wind Blown 05 on kevyt ja kuiva muotoilusuihke, joka käy hyvin niin viimeistelyyn kuin kampauksen pohjalle tuomaan kuohkeutta. Suihke antaa hiuksiin kevyen volyymin ja tuulen tuivertaman ilmavuuden pehmeällä pidolla. Meidän mielestä vähän niinkuin lakan ja kuivashampoon sekoitus.
Artistin vinkki: Käännä pää alaspäin, suihkuta hiuksiin tuotetta ja ravista.

texturizing sea spray by: Jorge Joao
Fashion Waves 07 rakennetta antava suolasuihke. Käytä kosteaan tukkaan föönauksen alle tuomaan hiuksiin karheampaa textuuria tai kuiviin hiuksiin kiharan virkistajänä. Merisuola antaa mukavasti rakennetta hentoiseen hiukseen.
Artistin vinkki: Suihkuta tuotetta kosteisiin hiuksiin ja kuivata. Lisää laineikkaisiin hiuksiin tuomaan kiharoille nostetta. 

loose endings 09 flexible defining hair cream by: Daniel Golz
Loose Endings 09 -muotoiluvoide antaa super kiiltoa ja kevyttä rakennetta sliipatumpiin viimeistelyihin tekemättä hiuksia kuitenkaan raskaiksi. Käytä kosteisiin tai kuiviin hiuksiin luodaksesi rennon lookin joustavalla erottelevuudella. Estää hiusten leijailun joten sopii mainiosti sileisiin kampauksiin sekä talvella estämään sähköisten latvojen lentelyn. Antaa hyvin pitoa myös föönauksen alle.
Artistin vinkki: Lisää tuote pyyhekuivaan tukkaan saadaksesi kampaukseen eroteltavuutta.

Ruffle Up 14 volume building gel by: Adina Doss
Ruffle Up 14 hyytelömäinen geeli tekee mukavan kuohkean rakenteen ja mattapintaisen volyymin niin lyhyille kuin pitkillekin hiuksille. Kosteutta sitova mineraalisuola antaa runsautta ja karheutta föönauksen alle. Käy loistavasti myös kuivien hiusten muotoiluun.
Artistin vinkki: Lämmitä tuotetta kämmenissäsi ja levitä hiuksiin. Rakeinen koostumus muuttuu hiuksissa antaen niille pitoa ja rakennetta.

Meidän lemppareiksi ovat ainakin nousseet fashion waves 07 ja loose endings 09. Kohta näitä pääseekin testailemaan oikein kunnolla pikkujoulukampauksiin!

kuvat Redken


 (Tuotteita ei ole blogin kautta saatu)

Beat

PS. Muistuttakaamme vielä tuosta menossa olevasta äänestyksestä! Osallistumalla voit voittaa liput Inspiration Blog Awards-juhlaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti