maanantai 4. marraskuuta 2013

Tyttöjen ilta

Tänä vuonna päätettiin jättää perinteeksi muodostuneet halloweenbileet pitämättä, kun tää syksy hujahti niin nopealla tahdilla kiireessä ja muussa häsellyksessä (noiden kemujen perumisesta saatiin kyllä kuulla sen verran nurinaa, että ens vuonna täytynee korjata asia).

Perjantaina oli illalla luvassa IdHairin kemut (ja lauantaina vapaa päivä!), joten me Beatin tytsyt ajateltiin pitää puljulla pitkästä aikaa perinteiset ehostautumis-etkot, sekä samalla korkata meidän uusi olkkari. Paavo-poju päätti karata johonkin maalle viikonlopuksi. 
Tehtiin ensin rankat duunipäivät, jonka päätteeksi jäätiin nuhjuisina ja nälkäisinä puljulle valmistautumaan.

Meikkiä nassuun ja tukkaa mutkalle, niin johan rupes ilmeet virkistymään (kuohuvalla ja pitsalla saattoi olla myös osuutta asiaan).

Suunnattiin Beatista IdHairin tiloihin Kamppiin. Illan tarkoitus oli juhlistaa SexyHairin uutta tuotesarjaa, jonka keulakuvana toimii niinkin upea naikkonen kuin Marilyn Monroe. StyleSexyHair-tuoteperheeseen kuuluu 12 muotoilutuotetta, joilla saadaan aikaiseksi mitäpä muutakaan kuin muhkean seksikkäitä hiuksia! Tilaisuutta vauhditti jenkkilästä saapunut tukkataituri Scott Foss, joka muotoili malleille upeita pikakampauksia yhdessä IdHairin Jani Räisäsen kanssa. Innolla ootetaan että päästään itsekkin testailemaan noita uusia mömmöjä.

Myös itse neiti Monroe pääsi paikalle. Olipas kivat kemut ja oikein onnistunut ilta ylipäätänsä (sori nää meijän kuvat ei tosin oo ihan yhtä onnistuneita). Loppuilta kuluikin sitten boolimaljan välittömässä läheisyydessä. Mukavissa merkeissä alkoi siis meidän marraskuu!

Beatin misut

PS. Käykää äänestämässä suosikkianne (meitämeitämeitä!) vuoden inspiroivimmaksi kauneusblogiksi. Osallistumalla äänestykseen voit voittaa liput Inspiration Blog Awards-juhlaan!

2 kommenttia: