keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Pari vinkkiii

Jos kalpeneva syysnaama alkaa pikkuhiljaa tympimään, tässä pari kivaa kikkaa saada lisää väriä nassuun ja piristystä arkeen!
Tietoa kestotaivutuksesta löytyy täältä.

Myös suuren suosion saavuttanut rusketusrieha starttaa taas! Oli tiedossa sitten matka, bileet tai kaipaat muuten vain väriä hipiään, suihkurusketus on nopea ja hauska keino saada kaunis luonnollinen päivetys. Tietoa suihkurusketuksesta löytyy täältä.

Käythän Beatin facebook-sivuilla osallistumassa kilpailuun, jossa voit voittaa rusketukset itsellesi ja kaverillesi!

Pikkujoulukautta ajatellen kannattaa myös pitää mielessä ryhmille pidettävät hupaisat Tanning partyt. (rusketusbileet saatavana vain tietyille päiville, joten kannattaa varata viimeistään nyt. 
Tiedustelut tiina (at) hairbeat.fi )

Aikoja voi varailla päiväsaikaan Beatin numerosta 09-42890990
(Niin, päiväsaikaan siksi että joku oli taas yritellyt tavoittaa meitä täältä lauantain ja sunnuntain välisenä yönä kolmen jälkeen. Olikohan kenties tukka huonosti baarireissun jäljiltä? :D)

Syksyistä loppuviikkoa!

Beat.

4 kommenttia:

 1. Heippa! Tiedostelisin hinta-arviota hiuten kokopään värjäyksestä ja ompelupidennyksistä vaikka hintaa on varmaan vaikea arvioida näin ruudun takaa :D multa löytyy nyt vaaleat puolipitkät hiukset ja haaveena olisi lämpimän ruskeat raitojen kera! Katsoin hinnastoanne netistä ja ompelupidennyshän teillä maksaa 90-300€ mietin tässä että miten hinta määräytyy? Vaikuttaako tähän aika ja omien hiusten lähtötilanne? Olen jo pitkään halunnut tulla liikkeessenne "muodonmuutokseen" joten nyt taitaa viimein olla sen aika! Nimimerkillä: hiuksiinsa kyllästynyt. Kiitos jo etukäteen vastauksesta :)

  VastaaPoista
 2. Eikä lähetin taas saman viestin :D luin kylläkin jo vastauksenne!

  VastaaPoista
 3. Voiko suihkurusketuksen ottaa mikäli imettää vai voiko siitä imeytyä jotain haitallisia aineita jotka sitten päätyisivät äidinmaitoon?

  VastaaPoista
 4. Suihkurusketus on turvallista ja siinä ei ole sen enempää "haitallisia" aineita kuin perus itseruskettavissakaan. Tottakai jos asia huolettaa, voi rintojen/nännien päälle laittaa jotain suojaa jolloin väri ei siihen alueeseen tartu. Raskaus tai imetys ei ole esteenä rusketuksen ottamiselle. Jokainen tietenkin itse katsoo parhaaksi, mitä aineita omalle iholleen haluaa :)

  VastaaPoista