perjantai 18. lokakuuta 2013

Koulutuksissa

 Loppukesästä varailtiin kalenteri täyteen koulutuksia syysmasennuksen välttämiseksi. No niissä ollaan juostu nyt niinkin ahkerasti että alkaa olla pienet päät pyörällä kurssien määrästä ja (vielä pienemmät) takapuolet hellänä istumisesta! Niin paljon on nyt käyty läpi syksyn ja talven värejä, leikkauksia ja kampauksia, että nyt pitäis olla varastossa ideoita ja inspiraatiota pitemmäksikin aikaa. Viime viikolla oltiin kattelemassa Redkenin uudet tuulet (näyttivät puhaltavan mukavaan suuntaan, mutta niistä tuulista lisää myöhemmin!).

Paavo karkas jonnekkin Kanariansaarille, joten käytiin tällä viikolla Nooran kanssa kattelemassa IdHairin ja Lorealin meininkejä. Syvimmät pahoittelut niukasta ja huonolaatuisesta kuvamateriaalista.
Miesten hiukset alkavat olla pikkuhiljaa pitenemään päin ja kovat kontrastit pituuksissa pehmenemässä. Koneella parturoidut sivut saavat nyt kasvaa ja pitempi päälliosa lyhentyä. Kundien hiuksissa saa olla taas rikottua rakennetta ja malleissa paljon ysärivivahteita. Väreissä mennään luonnollisempaan ja kylmempään suuntaan.  Juostiin paikalle suoraan duunista pikkusen väsyneinä ja nälkäsinä naisina, joten koulutuksen jälkeen ei päässä pyörinyt muuta kuin ruoka ja tietoisku että kuivashampoon pääraaka-aine on peruna :D
 

 
Loreal Cut & Color-koulutuksessa kuultiin suuntaviivat vuoden 2014 muodille ja tuoreet jutut Lontoon messuilta. Siellä pidetyistä Salon International -näytöksissä oli nähty paljon kontrasteja ja toispuoleisuutta, niin väreissä kun leikkauksissakin. 
Aamu vierähti leppoisasti värien ja leikkausten parissa, sekä aamupalaa puputtaessa.  

Vähän on jättänyt kylmäksi viimeaikaisten koulutusten sisällöt ja tarjonta. Muutama kurssi olis vielä tälle syksylle jäljellä, joten toivottavasti niistä saisi vielä enemmän jotain irti! Odotukset ainakin on kovat. 

Kivaa perjantaita kaikille!

Tytti

8 kommenttia:

 1. Tytti mitä tuo super ihana huulipunasi on?! :)

  VastaaPoista
 2. Heippa, toivoisin Tiinalta postausta peiteväreistä ja neutraloijista. Ja siitä miten saa parhaiten naaman näpyt piiloon :)

  VastaaPoista
 3. Dark Circles postauksessa
  ( http://beatissa.blogspot.fi/2013/09/dark-circles.html ) oli asiaa peitevoiteista, mutta voin koittaa kehittää jotain kattavampaa :)

  VastaaPoista
 4. voisitteko postailla jotain inspiraatiokuvia väreistä ja malleista, mitkä olisivat "in" =)

  VastaaPoista
 5. Salla: Toi super ihana huulipuna on peräisin Tiinan meikkikärrystä :D Ei oo mitään hajua minkä merkkinen on!

  Anonyymi: Tollasia postauksia on nykyään vaikeampi/vaivalloisempi tehdä, sillä kaikkien kuvien alle täytyy merkitä linkki sen alkuperäiseen lähteeseen. Mutta joo pistetään korvan taakse!

  VastaaPoista
 6. Voikun asuisin Helsingissä niin pääsis enemmän kaikkiin kivoihin koulutuksiin! Mihin koulutuksiin olette menossa vielä tämän vuoden puolella?

  VastaaPoista
 7. Tiiiiiinaaaaaaaaa, mikä toi huulipuna on?? :D Mää haluun!

  VastaaPoista
 8. Salla: Se on Lorealin Project runway kausihuulipuna, sävy tais olla Cockatoo tai vastaava. Muistaakseni tilasin Pretty.fi:stä.

  VastaaPoista