perjantai 11. lokakuuta 2013

Colour Bomb


Saatiin muutama viikko sitten IdHairilta testiin pari putellia uutta sävyttävää värihoitoainetta. Näitä samankaltaisia pigmenttiä tuovia maskeja löytyy tänäpäivänä jo useammasta merkistä, ja hyvä niin, sillä nämä tuotteet on yleensä todella käytännölisiä ja hyödyllisiä värien ylläpitämiseen!

IdHairin Colour bomb-hoitoaineita löytyy 11 eri sävyä, ja ne ovat kaikki sekoitettavissa keskenään. Sävyjä löytyy aina viileästä lämpimään sekä pari shokkisävyä. Näissä värihoidoissa on kaksivaikutteinen koostumus: tuotteen lupaama runsas pigmenttipitoisuus voimistaa luonnollista tai värjättyä sävyä jokaisella käyttökerralla sekä hoitava ominaisuus vahvistaa hiusta, ja näin myös ehkäisee värin haalistumista. Colour bomb-tuotteet sisältävät keratiinia, joten ne eivät sovellu pidennyshiukselle!

Huvinvuoksi tehtiinkin pientä vertailua Colour Bombin ja meillä käytössä olevien sävyttävien maskien välillä.Yllä olevassa kuvassa vasemmalla puolella Colourbombin sävy Cold Silver ja oikealla Inebryan Kromaskin Silver. Kuten hoitoaineiden väristä jo huomaa, on Kromaskissa huomattavasti enemmän pigmenttiä. Kromask on myös aavistuksen paksumpaa koostumukseltaan kuin Colourbomb.

Vaikka pigmenttipitoisuus ei ole yhtä suuri Colourbombissa kuin Kromaskissa, niin Cold Silver taittaa mukavan pehmeästi vaaleat kellastuneet kutrit kuntoon. Se on myös helppo levittää tasaisesti koko tukkaan. Colourbomb hoitoaine on todella turvallinen vaihtoehto käytettäväksi silloin, kun lopputuloksesta ei halua liian harmaata, sillä se taittaa keltaiset sävyt erittäin luonnollisesti. Tämä hoitosävy sopii värin viilentäjäksi, myös tummemmille hiuksille.
Lämpimämpi sävy Light Malt on sekin todella pehmeästi taittava.Ylemmässä kuvassa oikealla puolella näkyy meillä käytössä oleva sävyttävä hoitsikka, joka tässäkin tapauksessa sisältää silminnähden enemmän pigmenttiä kuin Colourbomb. Oikean puoleinen maski on myös huomattavasti lämpimämpi. Hoitoaine Light Malt on toki kiva käyttää esimerkiksi juuri vaalennettujen raitojen päälle tummempaan pohjaan. Se tasoittaa mukavasti raitojen sävyn, eikä raidat näytä niin "vaalennetun" väriseltä. Tätä käyttäessä ei myöskään tarvitse pelätä liian kuparista tai oranssia sävyä.

 Näitä Idhairin sävymaskeja voi käyttää myös kuivaan tukkaan, jolloin se lupaa intensiivisemmän lopputuloksen tai päinvastoin sekoittaa normaalin hoitoaineen sekaan jolloin sävy saavutetaan haaleampana. Sävyjä voi tosiaan myös sekoittaa keskenään ja saada aikaan esimerkiksi pastellin sävyjä. Juurikin näitä pastellisia värejä olisi kiva vielä päästä kokeilemaan! ;)

Meillä onkin sattumalta koko porukka viikonlopun vapaalla, joten huomenna pidetään pulju kiinni! Mukavaa viikonloppua!

Noora.10 kommenttia:

 1. Heips! Näyttipä kivalta, varsinkin tuo värin viilentäjä.
  Mistä kyseistä tuotetta saa ostaa?

  VastaaPoista
 2. heipsan! Nää kuulostaa niin hyviltä ollakseen totta.. Onkohan hinta aivan ylisuuri opiskelija nuorelle?
  Teette aina ihania postauksia, kiitos!!

  Terkuin rovaniemen tyär

  VastaaPoista
 3. IdHairilta ainakin löytyy ja hinta tosiaan on noin 17e :)

  VastaaPoista
 4. Heippa! Tiedostelisin hintahaarukkaa hiusten koko päävärjäyksestä ja ompelupidennyksestä? Multa löytyy nyt vaalea puolipitkä tukka ja haaveena olisi lämmin ruskea raitojen kera! Näin ruudun takaa on varmaan vaikea arviota antaa :D mutta katoin hinnastoanne ja ompelupidennyshän teillä on 90-300€ niin miten hinta määräytyy? Onko se käytettävän ajan mukaan ja vaikuttaa omat hiukset tähän? Olen jo pitkään miettinyt tulevani liikkeeseen ja nyt on kyllä jo sen aika! Nimimerkillä: totaalisen kyllästynyt omaan tukkaani. Kiitos jo etukäteen vastauksesta! :)

  VastaaPoista
 5. Moikka! Ruudun takaa on tosiaan vaikea antaa mitään hinta-arviota näkemättä hiuksia. Pidennyksen hinta määräytyy pidennysrivien ja käytettävän materiaalin määrän mukaan. Omat hiukset vaikuttavat toki siihen, kuinka paljon pidennystä päähän laitetaan. Värin hintaa on myös vaikea täällä sanoa, sillä hinta riippuu hiusten pituudesta, paksuudesta ja ajasta. Kannattaa tulla näyttämään sitä tukkaa paikanpäälle, niin saat tarkempaa hinta-arviota. :)

  VastaaPoista
 6. Millä Tiina ylläpitää violettia hiusväriään ? (:

  VastaaPoista
 7. Tiina koittaa pitkittää pesuväliä ja toivoo ettei väri lähde pestessä pois ja odottaa seuraavaa kampaajakäyntiä :D tähän on vaikee laittaa mitään värinaamioita kun on toi pidennys, ja naamiot tekee siitä takkuisen.

  VastaaPoista
 8. Oiskos sulla suositella jotain värinaamiota tms ton sävysiin hiuksiin( mulla ei siis oo pidennyksiä :D ) ? KC:n colormaskia oon kokeillu ja siitä tulee semmone enemmän pinkkivioletti.
  Tai jos ostan directionsin suoraväriä ja laitan sitä vaa violetin päälle ni toimisko se ? Oma väri on tumma joten tyvihän pitäs vaalentaa.

  VastaaPoista
 9. Itse heitin vaalennettuihin latvoihin kyseisen merkin crazy violet sävyä. Ajattelin että se tuo sellaisen mukavan pastellimaisen sävyn. Hevokukut! Nyt on koko latvat kuin olisi shokkivärillä värjätyt :D eikä edes haalistunut ekassa pesussa. Eli todella stydiä kamaa oli ainakin meikäläisen päähän. Riippuu pitkälti varmasti hiuksen laadusta miten jumahtaa kiinni, mutta nyt ollaan sitten räväkän violetinpinkin värisissä latvoissa vielä parin pesunkin jälkeen. Onneksi lopputulos ei haitannut, mutta varoituksena muille jotka eivät halua välttämäti kokonaan uutta väriä tukaansa.

  VastaaPoista