tiistai 8. lokakuuta 2013

Steampod

Maailmalla on kuhistu jo jonkin aikaa L’Oréal Professionnelin vallankumouksellisesta höyrysuoristusraudasta, Steampodista. Yhteistyössä Rowentan kanssa kehitetty Steampod lupaa kestävämmän ja paremman lopputoksen pörröisyyttä vastaan hellävaraisemmin kuin tavallinen suoristusrauta. Saatiin kyseinen kapistus sekä siihen kuuluvat tuotteet liikkeeseen pariksi viikoksi testikäyttöön.
Entäs mitä mieltä oli meidän raati? Kyllähän tuo toimii. Laitteella saa hiuksesta kuin hiuksesta mielettömän kiiltävän, sekä taiottua nopeasti niin suoraa kuin lainettakin. Mitä pörröisemmät ja kiharammat hiukset, sitä paremmin näkyvät vaikutukset. Tavalliseen rautaan verrattuna lopputulos on jonkin verran ilmavampi ja pehmeämpi, sillä Stempod ei "lyttää" tukkaa samanlailla, vaikka saman osion suoristaisi moneen otteeseen. Laineita tehdessä jättää hiukseen föönatun ja kuohkean fiiliksen. Plussana on rautaan kiinnitettävä kampaosa, joka pitää hiukset silämmin paikallaan. Laite ei myöskään jätä hiuksiin yhtä helposti taitteita ja liukuu hyvin karheassakin karvassa.


Mutta. Ensimmäisen kerran kun laitteen pieniin kätösiimme saimme, mieleen tuli ensimmäiseksi sana mötikkä. Mötikkä painaa tuplasti sen verran kuin ghd ja tuntuu ainakin aluksi hurjan isolta ja kömpelöltä. Massiivisen rautaosan lisäksi johto on paksu, ja sen päässä roikkuu vesisäiliö (täytettävä ennen käyttöön ottoa). Laitetta on käytettävä vain "oikein päin", joka tekee omien hiusten suoristamisen huomattavasti vaikeammaksi. Tavallista rautaa kun voi käännellä ja väännellä hiuksissa, oli se miten päin vain. "Leuat" ovat myös paljon paksummat, joten raudalla on hieman vaikea päästä yhtä lähelle hiusten tyveä. Suoristaessa ääni muistuttaa aivan höyrysilitysrautaa, mikä tuntui monesta asiakkaasta huvittavalta.

Ahh niin upean lopputuloksen kun laitteella saakin aikaan, täytyy kuitenkin sanoa että käyttö on perusrautaa vaivalloisempaa, varsinkin kotisuoristelijalle. Mötikän säilytys ja käyttöönotto on hankalampaa, sillä tavallisen raudan voi vaivatta kaivaa laukusta, työntää töpselin seinään ja muutaman sekunin päästä laite on valmis käyttöön. Parin viikon testailujen aikana varsinkin kiireessä käteen tuli napattua mieluummin nopeampi vaihtoehto. Jäätiin vielä pohtimaan hankitaanko mötikkä liikkeeseen ja olisiko sille tarpeeksi käyttöä..


Löytyykös täältä Steampodiin ihastuneita?
Beat.

(tuotetta ei ole saatu blogin kautta)

5 kommenttia:

 1. Jee oon kyllä tosi tyytyväinen hiuksiini, kiitos vielä! :)

  http://weerabettina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Olen jo pidemmän aikaa haaveillut GHD raudasta mutta ei ole mitään hajua missä niitä myydään :D
  Eli olisko antaa vinkkiä verkkokaupasta/ liikkeestä missä kannattais käydä kyselemässä? :)

  VastaaPoista
 3. Weera Bettina: Sulla on kyllä niin komia tukka! :)

  hheidi: ghd-rautoja löytyy esimerkiksi täältä Beatista. Oman alueen jälleenmyyjät pitäisi löytyä täältä:
  http://www.stylecorridor.com/fi/stores

  VastaaPoista
 4. Näyttääpä jännältä:O. Kokemuksia ei ole, mutta lopputulos näyttää kyllä hyvältä! Itse pitäydyn vanhassa kunnon suoristusraudassa, niin monimutkaiselta tää uusi laite vaikutti (ja varmaan se hintakin kirpaisee kivasti..)

  Ps. Noi Tiinan hiukset on upeat!! Aivan ihanan väriset, ne on räväkät olematta kuitenkaan liikaa huomiota herättävät.

  - Kipsu

  VastaaPoista