perjantai 1. maaliskuuta 2013

Hair of the day


No okei, nää kuvat otettiin kyllä jo tiistaina.. Viivin punainen väri oli niin herkullinen, et oli pakko fiilistellä! Lisättiin tähän Rihanna-tukkaan vähän tuuheutta yhden rivin pidennyksellä. Aika kiva tuli, eikö vaan! :-)

Hyvää viikonloppua!

15 kommenttia:

 1. Oii ihanan näköset hiukset! Voi kun itelläkin olisi tuollaiset.

  Osaatteko muuten sanoa, vaikuttaako vaalennettujen hiusten keltaisuuteen mikäli niitä pesee värjätyille tarkoitetulla shampoolla?

  -Hani

  VastaaPoista
 2. Ihanat! Todella huomattava muutos vain vähällä lisäkemäärällä! Wow!

  Psychedeliccolours.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Hani: Värjätyille hiuksille tarkoitettu shampoo pesee usein vähän miedommin väripigmenttejä pois, joten sen avulla värin saa kestämään pidempään. Ei se oikeastaan vaikuta mitenkään vaalennettuihin hiuksiin, mutta toki kannattaa vaalennetussa tukassa käyttää pesutuotteita jotka hoitaa niitä. Värjättyjen hiusten tuotteet ovat yleensä aika hoitavia, joten ei siitä haittaakaan ole. Jos tukka on oikein vaalennettu, niin kokeile esim korjaavia pesutuotteita.

  Anonyymi: Niin on ihana viivi <3

  Anonyymi: Kyllä!

  -amp: Joo, yhdellä rivillä saa jo tosi paljon muutosta :)

  VastaaPoista
 4. Upee väri, mutta ei oikein sovi tuohon valkoiseen ihonväriin :)

  VastaaPoista
 5. Kuvista ei ehkä sitä näe, mutta Viivillä on ihan omasta takaa tuota punapigmenttiä jolloin yleensä juuri punasävyt sopii ihan super hyvin. Ja lisättäköön tähän vielä että neiti on näissä kuvissa kokonaan ilman meikkiä. Sit on kun on vielä vähän väriä naamassa niin sopii kuin nenä päähän ;)

  VastaaPoista
 6. Mun mielestä toi on just ihana toi tukan väri kun se on niin kylmä, ja että Viivin ihosävy on niin vaalea. Tulee makee kontrasti! Pisamat korostuu! <3 tekee mun mielestä tosi persoonallisen näköisen. Lämpöinen porkkanatukka ei olis noin istuva kuin tollanen tulitukka :)

  VastaaPoista
 7. woww! ihanan värinen, tahtoisin itsellenikin samanlaisen ! :) mikä on tuon värin nimi?

  VastaaPoista
 8. Voiko tollasta yhden rivin pidennystä laittaa periaatteessa minkälaiseen tukkaan vaan? Mä en enää jaksais lähteä siihen pidennysrumbaan (on ollu kahden ja kolmen rivin pidennyksiä, teillä laitettuna)kun mun hennot hiukset takkuuntuu aina niin helposti, mutta yks rivi tuuhentamassa olis just kiva :) Hiukset on yli olkapään.

  VastaaPoista
 9. Hei,

  osaisitteko neuvoa kun olisin pidennyksiä tilaamassa ja tarkoitus olisi värjätä (tumman)punaiseksi sitten omin kätösin nii mihin sävyyn värin lähtisi laittamaan?

  VastaaPoista
 10. Väri taisi olla Echosin 6.66 + 7.66. Hyvä punanen ja pysyy ihan mieletömän hyvin!

  Jos niissä hiuksissa vaan on tarpeeksi pituutta, niin ihan hyvin voi laittaa pelkän yhden rivin tuuheutta antamaan. Tietenkin riippuu ihan päästä miten se sinne istuu. :)

  Kannattaa varmaankin tilata mahdollisimman punainen karva, jolloin hiuksessa on jo valmiiksi punaista pigmenttiä niin se ei haalistu niin helposti. Toki pitänee ottaa huomioon että pidennyskarva värjääntyy yleensä aika eri tavalla kuin oma hius. Aikamoista kikkailua noiden karvojen värjäys meilläkin, varsinkin punaisten sävyjen kanssa..

  VastaaPoista
 11. paljonko teillä maksaa ripset ensikertalaiselle??

  VastaaPoista
 12. Saako teiltä tulla liikkeestä varaamaan aikaa ja kyselemään hinta-arviota väri+leikkauksesta? :)

  VastaaPoista
 13. Onko nuo pidennykset laitettu millä menetelmällä? Ihanat hiukset :)

  VastaaPoista