keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Luokkaretkellä

Eräänä aurinkoisena maanantaina neljä pientä Beattilaista lopettelivat työpäiväänsä. Valo tulvi liikkeen ikkunoista sisään ja ajatukset harhailivat saapuvassa keväässä. Kun lumi alkaa sulaa ja päivä pidentyä, rupeaa mieli janoamaan jotakin uutta

Päättivät he siltä seisomalta lyödä viisaat, mutta hassut päänsä yhteen ja keksiä yhteistuumin ratkaisua uutuuden kaipuuseensa. Jotain pientä piristystä arkeen. Remontti. Sitä tässä tarvitaan. Melkein kolme vuotta oli kulunut siitä, kun liikettä rakennettiin ja laitettiin kuntoon. Kyllähän ne paikat siinä ajassa rapistuukin, joten miksi emme tekisi asialle jotain? Tuumasta toimeen siis! Tuona samaisena iltapäivänä päätimme lähteä pienelle retkelle hakemaan ideoita ja inspiraatiota.
Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty (vai miten se meni?). Mistään hurjasta muodonmuutoksesta ei tässä suinkaan ole kyse, vaan pienestä pintaremontista. Väriä seiniin, uutta tiskiä ja muuta kivaa. Aloitimme retken Hakaniemestä, käytiin postissa ja hoideltiin asioita (käytiin ostaa limua). Sitten hyppäsimme ilmaiseen ikeabussiin ja lähdimme köröttelemään kohti Ikeaa.
Löydettiin hyvä paikka kokoukselle.
Olisko tässä meille uusi tiski? Tarvittais isompi, koska hyvin usein käy niin että notkutaan siinä kaikki samaan aikaan. Suunnitelmissa on myös hommata uudet käytännölliset ja kivannäköiset värikaapit. Raahattiin mukanamme puteleita ja purnukoita, sekä mittailtiin niille sopivia laatikoita. Jos tätä sattuu yhtään kampaajakollegaa lukemaan, niin vinkatkaa ihmeessä missä teidän puljussa säilytetään värejä? Hommaa hankaloittaa se, että meillä on kaikilla omat värisarjamme, joten säilytystilaa täytyy olla riittävästi.
Kaivattais myös takahuoneeseen jotain uudistusta, ehkä nää jakkarat? Innostuttiin vähän hulluttelemaan. Jopa niin paljon että unohdettiin Tytin laukku jonnekkin lipaston laatikkoon :D Sitä sitten juostiin kyselemässä pitkin ikeaa! Onneks löyty.
Ikea reissuun kuuluu pakolliset (hevosen?)lihapullat. 
Ei meijän pitänyt olla kuin nuuskimismatkalla, mutta mukaan tarttui pientä rompetta liikkeeseen. Lisää skumppalaseja tarttee aina!  
Remontin ensimmäinen etappi hoidettu. Ideoita ja inspiraatiota löytyi tältä retkeltä roppakaupalla. Joudutaan vielä juosta läpi kymmenen muuta rompekauppaa, mutta sisustussuunnitelmat alkaa kohta olla pulkassa. Tästä tulette kuulemaan varmasti lisää myöhemmin keväällä ;)

Beattilaiset

9 kommenttia:

 1. Onks Nooralla ja Tytillä tossa yhessä kuvassa semmoset rottalelut kädessä? Meillon kaks semmosta, Lassi ja Leevi :'D

  Ootte ihania!

  VastaaPoista
 2. kun ikeaan menee sieltä ei tyhjinkäsin pois pääse :D

  VastaaPoista
 3. Innolla ootan että pääsen näkemään teijän remontin lopputuloksia. Tosin Beatissa on mukava sisustus jo nyt mutta teette siitä varmasti vielä paremman. :) A

  VastaaPoista
 4. Jännä, että vantaan ikesta sai vielä lihapullia. :D Espoon ikeassa otettiin heti pois myynnistä kun oli siellä jossain sitä hevosta löytynyt :D

  VastaaPoista
 5. Heidi: Joo, noi hiiret meinas lähteä meidänkin mukaan :D

  Anonyymi: No ei tosiaankaan. Aina tarttuu mukaan jotain pientä romua.

  A: No me itekkin ootetaan innolla että päästään tekee töitä uusitussa Beatissa :)

  Atomi: Ainakin aanantaina illalla oli pullat vielä tarjolla. Varmaan sen jälkeen vedetty pois myynnistä?

  VastaaPoista
 6. Kertokaa tai tehkää postauski vaikka mitkä värisarjat ja tuotteet kelläkin on sit käytössä jooko? :))

  VastaaPoista
 7. Mistä oot Noora noi kuoret hankkinu?

  VastaaPoista
 8. Noi mun kuoret on Bangkokin MBK:sta, siellä oli kokonainen kerros puhelimen kuoria! Hullaannuin täysin noihin "nahkasiin" läpyskäkoteloihin, niitä lähti sit muutamat mukaan. :-)

  VastaaPoista
 9. Anonyymi: Paavolla on käytössä Redkenin värit, Nooralla Inebryan, Echoslinen, KC:n ja Tytillä Echoslinen, Lorealin, Inebryan, KC:n ja Chenicen. Muuten käytetään kaikki Redkenin pesu ja muotoilutuotteita. :)

  VastaaPoista