maanantai 4. maaliskuuta 2013

Uutta hakemassa

Tää pipokausi vois kohta jo loppua, eiks vaan? No siihen suuntaan ainakin ollaan menossa. Viime viikolla käytiinkin hakemassa inspiraatiota pipojen hautomille kevätkutreille. 
Nää meijän dippilatvat oli tämmönen jos säki, niin mäki -juttu. Välillä kun pitää vähän hullutella. Täytyy kyllä myöntää että nolotti kävellä vierekkäin stadissa värikkäät kutrit vilkkuen, ja huomasin piilottelevani tukkaa takin alla. Ollaan varattu aikaa tälle viikolle omien hiusten laittoon, niin saadaan vähän keväisempiä kuontaloita peliin. Ehkä mä voisin sit heittää hyvästi pipolle, jonka oon koko alkuvuoden aamuisin töihin lähtiessäni vetänyt päähäni, ja siihen se onkin sitten yleensä loppupäiväksi jämähtänyt.
Mutta joo asiaan. Tiistaina käytiin kattelee Redkenin uusia tuulia. Redkenin taiteellinen johtaja Jari Laamanen ja Redken artisti Ville Kärkkäinen esittelivät meille oman näkemyksensä kauden kuumimmista hiustrendeistä. Aika naisellisilla ja selkeillä linjoilla mentiin niin värien kuin leikkaustenkin kanssa. Ville oli käynyt ammentamassa Redkenin uudet linjat Jenkkilästä ja jakoi ne auliisti nyt meille.
Kiiltäviä, luonnollisia ja pehmeitä värejä, joista kovat kontrastit on jätetty pois. Kuparisävyt on hot.
 Sunnuntaina kömmittiin IdHairille kattelemaan, kuinka Sexy Hairin kouluttaja Jani Räisänen ja Losista saapunut Jenifer Pietrzak loihtivat lavalla upeita leikkauksia ja muotoiluja. Jenifer oli ihan huikee tyyppi, super hauska, taitava ja näytteli meille tukkataikoja suoraan maailmalta. Hän myös painotti sitä kuinka tärkeää on oikea työergonomia ja antoi tosi hyviä vinkkejä, koska meillä kampaajilla tuppaa paikat reistailla hankalien työasentojen ja seisomatyön takia. Mä ite ainakin oon tällänen kääpiökampaaja, joka usein kurkottelee päkiöillä tai hartiat korvissa.

Koulutuksia vois useemminkin järjestää sunnuntaisin, koska jengi oli aika lepposalla tuulella ja tunnelma paljon rennompi. Voi tosin olla että tää johtui vaan Janin ja Jeniferin sarkastisesta huumorista ja siitä että puolet porukasta oli darrassa.
Seksikkäitä tukkia Sexy Hairin tapaan. 

Nyt tarttui molemmista koulutuksista jotain uutta käteen, ja tänään olikin hauska alottaa uusi viikko uusin kujein. Se on mukava homma niin kampaajalle kuin asiakkaillekkin. Joskus on käynyt niinkin, että koulutuksissa istutaan tunti tolkulla, eikä oikeestaan saa siitä muuta kuin puutuneen takapuolen. Uusia ideoitahan sinne hakemaan lähdetään. Pienikin juttu piristää (oltiin fiiliksissä kun opittiin ihan uus kikka levittää hiuspuuteria).

Oikein kivaa alkuviikkoa kaikille!
Tytti

11 kommenttia:

 1. Kysyn nyt kysymyksen postauksen ulkopuolelta, mutta onko teillä kokemusta cloud nine suoristusraudoista? mistä niitä voisi turvallisesti suomesta tilata varmistuen raudan aitoudesta? :)

  VastaaPoista
 2. Meillä on itsellämme liikkeessä käytössä ghd-raudat, joten cloud ninesta ei kauheesti oo kokemusta. Kuulemma kyllä oikein hyvä rauta myös. :)

  VastaaPoista
 3. Olen vaan kuullut että ghd rautojen taso olisi laskenut valmistusmaan vaihtumisen myötä? :o onko teillä uusia rautoja ja mitä mieltä olette? :

  VastaaPoista
 4. ois kiva kuulla tää hiuspuuterikikka!:)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: itse ollaan oltu niihin oikein tyytyväisiä.

  liia: Meijän täytyy näköjään tehdä postaus siitä ;)

  VastaaPoista
 6. Voih, mä olin juuri eilen Sexy Hairin leikkaus/tuotekoulutuksessa Tampereella, minkä pitivät myös ihanat Jani ja Jenifer! :)) Voi että mä ihan lumouduin Jenin tatuoinneista, hiuksista ja silmämeikistä.. ja ihana pirteä tyyppi muutenkin :)

  VastaaPoista
 7. Ois siistiä saada vinkkejä siihen, kuinka stailata lyhyttä tukkaa :-) Koitan tässä kasvatella pidempää reuhkaa ja tää lyhyt tukka tympii, kun tuntuu ettei oo kuin yks vaihtoehto miten laittaa hiukset .. Tai ehkä mä oon vaan tosi käsi näissä hommissa =D

  VastaaPoista
 8. millon arvotte ton ghd:n?=)

  VastaaPoista
 9. miten ja millä Tytti teet noi ihan täydelliset kiharat mitkä tossa ylimmässä kuvassa on?:)

  VastaaPoista
 10. Sellasella isolla piipparikihartimella. Mailman paras ja nopein tapa laittaa isot laineet :)

  VastaaPoista