perjantai 21. joulukuuta 2012

Back to blond

Mä värjäsin tossa muutama viikko sit tukkani tummaks ja en oikeen vieläkään oo oppinu olee tän tumman tukan kanssa... Tässä on lähtötilanne eli aikas tumma se oikeesti oli. Mulla on semmonen hiuslaatu et tummat värit menee tosi helposti vähän liian tummaks mut väri tasottuu sit muutamassa pesussa useimmiten sopivaks.


 Halusin Tytin innottamana kokeilla värinpoistoa tukkaan eli siis kyseessä on aine joka poistaa vaan keinoväriä eikä tee omalle värille mitään. Toi aine poistaa värikerrostumia hiuksista ja jättää hiuksiin vähän viilemmän sävyn kun vaalennusaine joka siis vaalentaa sekä värjättyä väriä että omaa väriä.

Tein kokeiluluontosesti ton värinpoiston 3 kertaa omaan tukkaan mut en kyllä päässy ihan lähtötilanteeseen joka oli siis tosi vaalee about 10 tummuusasteella. Kolmannen kerran jälkeen hiukset oli about semmoset 8 tummuset suht neutraalin sävyset vaaleenrusket.


No enhän mä semmosessa "luonnollisessa" värissä osannu olla ja päätin sit vaalentaa ihan perinteisellä vaalennusaineella tukan (oiskohan ollu 6% hapetteella). Yleensä mun tukka vaalenee tosi helposti ja keltasuus ei oo mikään kauhee ongelma mut nyt tukassa oli sen verran tummuutta et näytin aika koomiselta vaalennuksen jälkeen. Yllä on vaalennuksen päälle käytetty hopeeshampoo + hoitsikka ja aika keltaselta se edelleen näytti. 


Muutaman päivän mä viihdyin tolla keltasella tukalla mut sit sain sen sävyteltyy vähän luonnollisemmaks vaaleeks. Pistin siihen Redkenin shades glossista 09T+09V+CC ja lopputulos rupes pikkuhiljaa olee taas oman näkönen.

Mitäs mieltä te ootte onks tumma vai vaalee parempi? Mä ite oon henkisesti niin blondi et vaikka kuinka halusin tykätä tummasta tukasta niin ei se vaan ruvennu tuntuu omalta!

Hyvää Joulua kaikille, mä lähen huomenna Venetsiaan! =D

Paavo

9 kommenttia:

 1. ihana oot molemmin<3 mut ehkä toi vaalee on se sun juttus kumminkin ;)

  VastaaPoista
 2. blondi sopii kyllä paremmin ehdottomasti :) komee oot!

  VastaaPoista
 3. Ehdottomasti vaalea, mutta ei ehkä ihan sellanen über-blondi! :)

  VastaaPoista
 4. Juumä huomasin tota postausta tehdessä et oonpas mä tuiman näkönen kaikissa kuvissa! =P Pitää ens kerralla muistaa hymyillä vähän enemmän kun musta otetaan kuvia! =D

  VastaaPoista
 5. Tumma tukka ehdottomasti parempi!

  VastaaPoista
 6. munki mielestä toi tumma oli ihan sika kiva kun siihen silmä tottui! Mut menee toi Pave blondinakin.. ;)

  VastaaPoista
 7. Blondi on parempi :)

  VastaaPoista