maanantai 24. joulukuuta 2012

All is calm, all is bright...2 kommenttia:

 1. hyvää joulua ja uutta vuotta teille kaikille<3

  olen ehkä aikeissa saada rakenne kynnet mutta haluaisin ammattilaisen mielipiteen siihen että onko lopputulos parempi geelillä vai akryylilla?? ja miten ne poistetaan ja sttuuko se???

  VastaaPoista
 2. Mun mielestä akryyli on parempi kuin geeli. Akryyli on todella kovaa, vähän sameampaa, kun taas geeli ehkä pehmeempää, mutta kirkkaampaa.

  Itse opin tekemään rakennekynnet alunperin geelillä, siksi vierastan akryylia. Se yleensä myös haisee kamalalle. Käytän tällä hetkellä AcryGeliä, geeliä, joka dipataan acryylipuuteriin. Se on todella vahvaa sekä kirkasta ja käytetään geelin tavoin.

  Pysyvyyteen vaikuttaa monet asiat. Yleensä millä tahansa menetelmällä kynnet pysyy jos tekijä vaan osaa hommansa. Mutta joskus on myös sellasia tapauksia, kun kynnet vaan joillain irtoo helpommin ku toisilla. Jos käyttää vahvoja aineita tai pesee paljon käsiä, yleensä kynnet haurastuu nopeesti. Mulla on asiakkaita, jotka käy huoltaa kynnet 5 viikon välein ja jotkut joutuu käymään 2 kertaa kuussa. Joillain kynnet myös kasvaa todella nopeasti, jonka takia huoltoväli on lyhyempi.

  Rakennekynnet poistetaan yleensä viilaamalla tai poraamalla.
  Tarkotus on hioa oman kynnen päältä vaan kaikki ylimääräinen, ei omaa kynttä. Usein sen jälkeen, kun rakennekynnet on poistettu, oma kynsi tuntuu todella pehmeältä ja hauraalta, se palautuu yleensä aika nopeasti ennalleen. Itse poiston ei pitäisi tuntua asiakkaasta miltään.

  VastaaPoista