maanantai 26. marraskuuta 2012

Valmistuin...

Valmistuin nyt siis 22.11 meikkaajaksi MakeUpForeverAcademy:sta! Tässä nyt näin hyvin yksinkertasesti muutamia mun tekemiä meikkejä ja hiuksia.


 
  


 


 
 Mulla on vielä muutamia kuvia tulossa ja voin niitä postailla kunhan saan niitä itselleni!

Paavo

P.S. Mulle toki voi kanssa varailla aikoja meikkauksiin tulevaisuudessa kunhan saan vähän viel ruutiniia niitten tekemiseen =D

28 kommenttia:

 1. Onnea Paavo, upeita meikkejä! :) Ootteko muuten miettinyt tyttöjen kanssa mitään pro bono- työtä, esim. vanhusten hoivakodissa? Olisi hieno ele etenkin näin joulun alla.

  VastaaPoista
 2. Onnittelut! Hyvältä näyttää. :)

  VastaaPoista
 3. Heipsan! Ajattelin, että tiedätte asiasta enemmän mutten tiennyt missä kysyä tätä niin laitanpa tähän. Elikkäs mitä mieltä olette GHD-raudoista? :) Olen ostamassa ja haluaisinkin tietää vähän mielipidettä
  Kiituuus:)

  VastaaPoista
 4. Hauskaa kun juuri pari tuntia sitten tilailtiin uusia juttuja GHD:lta! Itse käytetään liikkeessä (ja kotona) kyseistä rautaa. Voidaan kyllä suositella. Ja nyt kun hintakin on Suomessa reilusti huokeampi niin kannattaa satsata :)

  VastaaPoista
 5. Onnea paljon Paavo! Oot kyl taitava! Pitää varata sulle meikki ja tukka-aikaa!!! Wou!

  VastaaPoista
 6. Suoristusraudoista tuli mieleen, että mitähän teen väärin kun kiharran hiuksia raudalla GHD), niin tuntuu ettei hiukset liu´u raudassa nätisti vaan tökkii koko ajan! Oon yrittäny putsatakin rautaa, mutta ei auttanut.
  Minkälaista tököttiä kannattais laittaa alle (suihke, muotovaahto?) vai onko mun tukka vaan niin huonokuntoinen vai mistä moinen johtuu?

  VastaaPoista
 7. Onko sun rauta ostettu suomesta? Minkä mallinen johto siinä on (litteä vai pyöreä)?

  VastaaPoista
 8. Kiitos paljon onnitteluista kaikille! =D

  VastaaPoista
 9. paljon onnea Paavo! Hienoa!!

  ensinmäisen kuvan tytöllä/naisella on ihanat silmät tiedättekö käytääkö piilareita vai onko synnynnäiset kun on niin ihanan näköiset<3??

  VastaaPoista
 10. Moikka, teillä on aivan loistava blogi, kiitos inspiksistä. :) Kysyisin, miksi ghd:n hinnat on tullut noin paljon alaspäin ja mistä itse olette raudat tilanneet? Onko malleilla kovinkin paljon eroavaisuuksia? Kiitos jo etukäteen vastauksista. :)

  VastaaPoista
 11. Ekan kuvan tyttö on mun ja Tytin pikkusisko, ja sen silmät on synnynnäisesti tollaset eriväriset :)

  VastaaPoista
 12. onks tokavikan kuvan tyttö tiinalle ja tytille sukua?

  VastaaPoista
 13. se on meidän pikkuinen sisko Tuuli :)

  VastaaPoista
 14. Paljonko teillä maksaisi sellainen ns. meikkitunti jossa kartotettaisiin omaan tyyliin sopivaa meikkiä, muistan lukeneeni siitä postauksen! Entäpä paljon maksaisi smokey-eye meikki? ihan vaan se silmämeikki, ei pohjustusta iholle kun en sitä muutenkaan käytä :)

  VastaaPoista
 15. pyöreä johto on ghd:ssä, ulkomailta tilattu.

  VastaaPoista
 16. Minka: Meillä ei erikseen ole hinnastossa meikkiopastuksia, mutta niitä on mahdollista pitää. Mieluiten joko yhdelle henkilölle ja maksimissaan 3 henkilölle. Meikkiopastusta tehdessä on mahdollista tehdö koko meikki ja käydä läpi muutamia itseä askarruttavia tekniikoita ja asioita tai sitten kekittyä vain esimerkiksi silmämeikin tekemiseen. Hinnasta voidaan erikseen sopia, sen mukaan mitä meikkiopastukselta haluat.

  Meillä ei erikseen ole silmämeikin tekemistä, tai pelkän pohjan tekemiseen hintoja myöskään. Itse henkilökohtaisesti suosittelen et jos varaat meikkausaikaa, niin ilmoita meikkaajalle millaista meikkiä haet, jotta sitä on helppo suunnitella sun toiveiden mukaisesti. Smokey-eye meikkiä en tekisi ilman minkäänlaista pohjustustusta, koska kaikkien ihmisten ihonväreissä on kirjavuutta, ja silmäluomissa tummuutta ja erivärejä, joten musta silmämeikki näyttää lähinna todella epäsiistiltä ilman mitään muuta pohjustusta. Yleensä musta luomiväri/ripsiväri saatta myös varista päivänmittaan, joka tekee silmänaluset tummiksi. Variseminen johtuu yleensä nimenomaan siitä, kun iholla ei ole pohjustusta, ja ihon oma tali ja rasva saa silmämeikin ja ripsivärin irtoamaan. Hyvä meikkaaja osaa tehdä kuulaan ja ilomanohuen meikkipohjan ja tasoittaa ihon epätasaisuudet, jos et muuten meikkipohjista pidä.

  VastaaPoista
 17. Anonyymi: Sieltä se syy sitten selvisikin. Aidossa GHD:ssä on aina litteä johto, joten sun rauta on feikki. Sen takia se ei liu kunnolla tai toimi muutenkaan niinkuin pitäisi. :(

  VastaaPoista
 18. siis onko tuuli kaks kertaa noissa kuvissa, eka vaaleatukkasena ja tokavikassa kuvassa sitten tummempana? :D hämäävää

  VastaaPoista
 19. Paavo is the Best!!!

  VastaaPoista
 20. Anonyymi: Tuuli on juu 2 kertaa noissa kuvissa eli ihan ekassa kuvassa ja sit tuol loppupäässä vähän tummempitukkasena! =D

  VastaaPoista
 21. Siitä raudasta vielä. Piti käydä tarkistamassa niin on se johto ehkä enemmän litteä kuin pyöreä, tosin en tiiä kuin littana pitää olla? On tilattu lookfantastic.comista ja sain sen ainakin rekisteröityä ghd.n sivuilla jne.

  VastaaPoista
 22. mulla ainaskin on aito ghd (ostanut kampaajana sen itse suoraan ghdlta), mutta silti mun hyvin rapeaksi käsitelty blondini rutisee aina latvaa käsitellessä raudalla. eli siis voi kyllä mun mielestä johtua hiuksen kunnostakin, mut sit se meinaa sitä et hius on kyllä jo siinä kunnossa että naps vaan. onneks mä pääsen huomenna omista kuolleista latvoistani.

  VastaaPoista
 23. Anonyymi: No sitten se on ihan aito jos sait sen rekisteröityä. Tosiaan feikeissä on usein se pyöreä johto. Koita jotain hyvää lämpösuojaa, saattaa auttaa.

  Anonyymi: Joo toki voi johtua hiusten kunnostakin toi ettei rauta liu sulavasti, mutta pitää tosiaan olla ihan purkkaa tukka, jos saa ghd:n töksähtelemään. Usein näkee sellasia hiuksia mihin on poltettu raudalla kiinni lakat ja muut muotoilutuotteet. Silloin saattaa rauta vähän tökkiä myös ;)

  VastaaPoista
 24. Tiina, kiitos vastauksesta! Tottahan tuo, toivoin vaan että se olisi mahdollista, minä kun en mitään meikkipohjaa koskaan käytä, omistan aikalailla virheettömän ihon.. Yleensä meikit joita mulle on tehty on olleet niin kamalia maskeja, haisseet poikaystäväni mukaan kuolleelta kalalta tai saanut ihoni näyttämään paljon kamalammalta mitä se ilman meikkiä on.. Kaipa kyseessä ollut vain huonoja meikkaajia sitten :) Pitää soitella ja kysellä, haluaisin kovasti itselleni meikkiopastuksen ja varsinkin kokea kunnon smokey-eyen omissa silmissäni!

  VastaaPoista
 25. Paavo tekee coolit smokey-eyesit!!! Varaa Paavolle aika!!!JEee!

  VastaaPoista