lauantai 24. marraskuuta 2012

Naked Truth

Meitäkin kehotettiin mukaan Tyyliä metsästämässä-blogin Naked Truth -haasteeseen. Otin sen siis vastaan, koska minä hoidan meiän liikkeessä yleensäkkin kasvoihin liittyvät asiat. Jooh... En osaa itse muokata kuvia muutenkaan hienosti, ja tässä on nyt sitten täysin muokkaamaton versio aamunaamasta! Ai kamala, ihan syystäkin sitä meikkiä käytän. Ja varsinkin töissä ja muutenkin tällä alalla on pakko olla huoliteltu ja siisti yleisolemus, se on kohteliasta asiakkaita kohtaan ja luo ensikuvan myös omasta ammattitaidosta.


Aina väsyneet silmät ja tummat silmänaluset. Arpia ja näppylöitä. Rupsahtaneet huoltoa kaipaavat ripsienpidennykset ja silmälasien painaumat. Tykkään muuten kyllä olla ilman meikkiä ja meikkaan yleensä vain töihin. Vapaa-aikana en jaksa vaivautua, ellei täydy edustaa jossain tilaisuudessa. Ihan ihoni takia myös vältän turhaa meikkaamista, koska ihoni on teini-iästä asti ollut akneen taipuvainen, tällä hetkellä ei ole pahin tilanne päällä. Huono iho oli yksi syistä miksi alunperin meninkin kosmetologikouluun; oppimaan miten saan ohjattua asiakasta oikeanlaiseen ihonhoitoon ja miten ihonhoito vaikuttaa omaan hyvään oloon ja itseluottamuksen nousuun. Hyvin psykologista, mutta sellaisia syitä jotka ovat olleet hyvinkin omakohtaisia. :)


Meikillä saa ihmeitä aikaan ja itse henkilökohtaisesti pidän itsestäni enemmän, kun olen meikannut ja tunnen itseni itsevarmemmaksi. Meikittömiä päiviä kannattaa jokaisen toki pitää, että iho saa levätä. Pidän myös itsestäni hoikempana. Olen muutamaan otteeseen kirjoitellut painonpudotuksestani ja terveeseen ihannepainooni on vielä pieni matka, mutta vähäkin itseensä panostaminen tuntuu hyvältä, oli se sitten uusi kampaus, normaali arkimeikki tai painonhallinta.

Tiina

PS. Meidän lukijamäärät ovat viime aikoina nousseet jonkin verran, joten ajateltiin että nyt vois olla pienen esittelypostauksen aika. Ollaan joskus aikaisemminkin tehty jotain tollasta samantapaista postausta, mutta ehkä pieni päivitys olis paikallaan, niin uudetkin lukijat pääsis paremmin kärryille siitä, kuka/ketkä tätä blogia oikein kirjottelee. Eli jos teiltä löytyy jotain (asiallisia) kysymyksiä, mitä tahdotte meistä tai Beatista tietää, niin antakaa tulla :)12 kommenttia:

 1. Kyssäreitä
  Missä ootte käyny alaanne valmistavat koulut? Kauan kukin teistä on ollut alalla? Kuka on liikkeen omistaja ja onko muut ns.vuokratuolilla?
  Mitä nyt on muodissa, hiuksissa,merkeissä jne?
  Tuossa nyt jotain kyssäreitä :)

  VastaaPoista
 2. Millä meikeillä toi meikki on tehty? Näyttää toimivan yllättävän hyvin:)

  VastaaPoista
 3. Mulla on ihan Diorin Nude-meikkivoide, joka on tosi ohutta. Sit on Diorin Nude-concealer peitevoidetta silmien alla ja näppylöissä ja kaiken päällä Lancomen poudre majeur excellence-irtopuuteria. :) nimihirviöitä!!!

  VastaaPoista
 4. mulla oli/on ongelmana kaikenlaiset näppylät kasvoissa viimeiset viisi vuotta olen peittänyt kasvot aina meikkivoiteella ja muilla voiteilla että saan näppylät peittoon mutta viime aikoina olen vähentänyt meikin käyttö todella huimasti mikä on vähentänyt näpylöiteni määrää aika paljonkin. olisiko siis mahdollista että näppyläni johtuivat/johtuvat liiasta meikistä??

  p.s. pahoittelen kirjoitus virheitäni :D

  VastaaPoista
 5. siis on mahdollista kyllä! Iho hengittää paremmin, kun sitä ei ole tukkimassa paksu kerros. Toisaalta hyvät meikkipohjat ovat myös samalla ihonhoitotuotteita, että vääränlainen pohja sun ihotyypille on saattanut vaikuttaa kanssa näppyjen lisääntymiseen ja ihon tukkeutumiseen. Mun mielestä paras hoito on hyvät ihonhoitotuotteet, jotka on oikeita juuri sille omalle ihotyypille, hyvä kuorintavoide, kevyt kosteusvoide, ohuet meikkivoide, peitevoide ja tarvittaessa irtopuuteri, ja mahdollisimman paljon meikitöntä aikaa päivässä. Vaikka et käyttäisi meikkiä päivittäin, iho kannattaa silti puhdistaa aamuisin kevyesti vaikka kasvovedellä ja iltaisin puhdistustuotteella ja kasvovedellä.

  VastaaPoista
 6. Heippa! Minulla olisi iso ongelma ja tuntuu, että olisin kokeillut jo kaikkea sen ratkaisemiseksi. Minulla on isot silmät ja myöskin valtaisat tummat silmänaluset. Haluaisin kovasti ne peittoon mutta tuntuu, että mikään tuote ei auta. Käytän muuten pohjana Baremineralsin meikkejä ja niistä en ikinä luopuisi mutta hyvää tuotetta silmänalusille en ole löytänyt.

  Voisitko mitenkään auttaa ja antaa vinkkejä?

  Kiitos kovasti! Bloginne on yksi parhaista!

  Anni

  VastaaPoista
 7. miten olette päätyneet aloillenne? (parturi-kampaajiksi,kosmetologeiksi..) ajattelitteko työllistymistä`? millaiset ajatukset teillä on tulevaisuudesta uran kannalta?

  VastaaPoista
 8. KIITOS että lähdit(te) mukaan tähän haasteeseen. Vihaan tätä nykyajan mediakeskeistä PASKA käsitystä siitä, miten naisten (ja varmaan miestenkin nykyään..) pitäis olla xs-kokoa, täydellisillä ihoilla, säärillä ja kasvoilla. Se luo vähemmästäkin paineita yhdelle jos toiselle. Anteeksi vuodatus, mutta olen niin iloinen että niin moni bloggaaja on lähtenyt tähän mukaan. Melkein liikutun :') :D Ihanaa joulun odotusta ja kaikkea hyvää!

  VastaaPoista
 9. Hyvä Tiina, kiva nähdä että joku on ymmärtänyt tämän kampanjan luonteen. Suurin osa bloggaajista poseeraa luonnollisena itseruskettavat ja juuri huolletut ripsienpidennykset päällä. :)

  VastaaPoista
 10. Haha on hyvä olla au naturel :D

  ja tuosta mediakeskeisestä paska käsityksestä olen täysin samaa mieltä!!

  VastaaPoista
 11. miten ootte tutustunu toisiinne? :)

  VastaaPoista
 12. Olinki just tulossa kysymään, että millä peität silmänaluset, mutta ootkin jo vastannu. :D Mulla on nimittäin aina tummat silmänaluset ja oon luullu, ettei niitä saa peitettyä millään.

  VastaaPoista