perjantai 23. marraskuuta 2012

Kerran vuodessa

 ..niin, onneksi ne on vain kerran vuodessa. Nimittäin firman pikkujoulut. Meillä vietettiin niitä viime viikonloppuna. Mielettömän hauskaahan tuo juhliminen on, mutta samalla myös rankkaa. Viime vuonna käytiin Ruotsissa risteilemässä, josta toipumiseen meni koko seuraava viikko (syytettiin siitä aikaeroa). Nyt päätettiin puuhailla jotain vähemmän rankkaa, mutta melkein yhtä väsynyttä jengiä kömpi maanantaina duuniin, kuin vuosi takaperin. 

Ajateltiin panostaa pikkujouluihin kunnolla ja tehdä jotain spessua, koska tän pitkän syksyn jälkeen kaivattiin kaikki hemmottelua. Tehtiin ensin kevyt työpäivä, jonka jälkeen kiiruhdettiin Himoon. Oltiin varattu sieltä ihan vain meille Bollywood-tanssitunti. Kukaan meistä ei ollut kyseistä lajia ennen kokeillut, joten nauramiseksihan se loppujenlopuksi meni. Aikamoista ketkutusta. Tehtiin kunnon koreografia ja sovittiin et vedetään se seuraavissa Beatin pirskeissä :D
 Hei apua mikä söpöliini tuolta tanssipaikasta löytyikään!! Meiltä meinas eka mennä tanssit ihan ohi, kun ihasteltiin tätä pikkuista.

Tanssahtelun jälkeen saavuttiin takasin puljulle höpöttelemään ja juomaan glögiä.

Päivän päätteeksi oltiin varattu meille iiihana saunatila. Ei sitä aina jaksa hengailla vaan duunissa. Kaikki oli ekaks ihan rättiväsyneitä, mutta johan piristyttiin kun päästiin paikan päälle. Aikaa piti olla ruhtinaallisesti, mutta ilta menikin hurjan nopeasti saunoessa, juorutessa ja hyvää ruokaa nauttiessa. Sithän meidän täytyi vielä ehtiä laittaa bilekuntoon tukkaa sun muuta, joten kiirehän siinä taas tuli. Aina.

Oltais kovasti tahdottu jäädä loppuillaksi saunomaan. Päätettiin et tää täytyy tehdä joskus uudestaan, oli niin loistava tapa rentoutua yhdessä! No jouduttiin kuitenkin saunalta poistumaan ja jaksettiin vielä vähän lähteä pistämään jalalla koreaksi. Pikkasen on pimeetä tää illan kuvamatsku. :D

Nyt kun ollaan noi omat pikkujoulut saatu pois alta, voidaan keskittyä muitten kaunistamiseen :)
 Pimeet Beattilaiset toivottaa ihania pikkujouluja kaikille!

Beat.

2 kommenttia:

  1. Olette niin ihania tyyppejä!

    VastaaPoista
  2. Voisko Nooran tatskasta saada sellasta vähän suurempaa ja tarkempaa kuvaa, josta näkyis millainen kallo onkaan kyseessä :)

    VastaaPoista