keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Kevään tukkia

Nyt jo?! Niin johan se talvi vasta kunnolla alkoi, mutta kun  Harpersbazaar oli listannut kevään 2013 hiustrendit, niin mikseipä niitä voisi jo fiilistellä? Tosin melkein samoilla jutuilla mennään kuin syksylläkin; lettejä, sliippiä, nutturoita, laineita, hiuskoristeita ja niskaponnareita.

Loput ispiskuvat voi tsekata täältä. Kevättä odotellessa :)

Beat.

3 kommenttia:

  1. moikka. mun pitää nyt kysyä tällasta asiaa että kun mulle laitettiin 4 päivää sitten sinettipidennykset ja mulla on siis punainen tukka ja käytän color maskia säännöllisesti, niin voinko laittaa color maskia pidennyksiin? ja kuinka usein se on "sallittua"? joudun useasti viikon aikana omaan tukkaani käyttämään color maskia sillä punainen lähtee niin nopeasti. olisiko jotakin mitä minun pitää varoa sinetttipidennyksien kanss? tämä on eka kerta kun mulla on pdennykset, siitä johtuen ehkä vähän hulluja kysymyksiä:D mutta kiitos jos voittte neuvoa!:)

    VastaaPoista
  2. Nyrkkisääntö on se, että pidennyksiin ei saa käyttää mitään rakennepaikkaavia tuotteita. Nykyään suurimmassa osassa pesutuotteista on juuri keratiinia tai proteiinia, joita ei saa pidennykseen laittaa. Melkein kaikki naamiot (myös värinaamiot) sisältävät rakennepaikkaavia ainesosia. Ne pilaavat karvan rakenteen, joka ei välttämättä palaudu takaisin millään. Eli tarkista ettei näitä löysy siitä colormaskista. Sinettien tyveen ei myöskään saisi laittaa mitään naamioita, sillä ne saattavat pehmentää sinettiä jolloin ne liukuvat pois omasta hiuksesta helpommin.

    VastaaPoista
  3. kiitos vinkistä! tarkistin heti asian ja color maskista löytyy juuri näitä ainesosia mitä ei saisi käyttää.. se korjaa ja rakennepaikkaa sekä siinä on keratiinijohdannaisia:( huoh. olisiko jotain muuta mitä voisin käyttää pidennyshiuksille jos väri alkaa kulumaan?:< tiedän että tuo punainen on niin vaikea väri ylläpitää ja punainen kuuluu nopeasti. please help me!:) minulla on pidennyshiuksille sopiva shampoo sekä hoitsikka. mutta jokin väriä ylläpitävä aine olisi tarpeessa. niin ja vielä yksi kysymys: voinko kuitenkin käyttää tuota colormaskia omaan tukkaani sillä omasta tukastani tämä punainen lähtee nopsasti kulumaan? mietin vain sitä että kun pesen color maskin pois, niin sitähän kuitenkin valuu pitkin hiuksia niin onko se huono asia? äääh, taisi olla virhe hankkia pidennykset:'/

    VastaaPoista