sunnuntai 2. syyskuuta 2012

MOROCCANOIL

..on vihdoin rantautunut Suomeen. Tähän on nyt hullaannuttu maailmantähtiä myöten. Tuote on tosiaan saanut suurta ylistystä myös hiusalan ammattilaisilta ympäri maailmaa ja sarjan tuotteilla muotoiltuja hiuksia nähdään paljon catwalkeilla. Sitä kehutaan lehtien palstoilla ja monet julkkikset kuten Jennifer Lopez, Amanda Seyfried, Katy Perry, Taylor Swift vannovat marokkoöljyn nimeen. Jos Madonna saisi valita kolme asiaa mukaansa autiolle saarelle, ensimmäinen olisi Moroccanoil.
kuvat Google

"Moroccanoil Treatment on ainutlaatuinen arganöljy, joka imeytyy välittömästi hiuksiin luoden upean kiillon ja silkkisen pehmeyden kaikentyyppisille hiuksille. Se on monipuolinen hoito-, muotoilu- ja viimeistelytuote, joka myös nopeutta hiusten kuivausta ja muotoilua. Se vahvistaa hiuksia, selvittää tehokkaasti ja tekee hiuksista helposti hallittavat. Pienikin määrä Maroccanoil Treatment- öljyä imeytyy hiuksiin korjaten, elvyttäen ja virkistäen välittömästi hiuksia. Jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen hiukset ovat silminnähden kiiltävämmät ja terveemmät. Säännöllinen käyttö tervehdyttää hiusta, ehkäisee ja hoitaa kaksihaaraisia sekä vahvistaa ja korjaa hauraita ja katkeilevia hiuksia."


Arganöljy
on hyvin ravinnerikas öljy, jota valmistetaan arganpuun pähkinöistä. Öljyllä on tunnetusti terveyttä edistäviä ominaisuuksia ja sitä on käytetty kauan "kauneusseerumina" ihon ja hiusten hoitoon. Viimeisen parin vuoden aikana tuotemerkiltä jos toiselta on ilmestynyt joku arganöljyä sisältävä tuote. Pelkkää argania Moroccanoil-pullo ei kuitenkaan ole täynnä, vaan seasta löytyy myös  niitä hiukset silkkisen sileäksi tekeviä silikoneja, niinkuin useimmista hoitoöljyistä tai seerumeista. Hinta on Suomessa jotain 45 euron luokkaa, mutta öljy on todella riittoisaa. 
Suomen markkinoille sarjasta tulee öljyn lisäksi myös pesutuotteita, muotoiluvoide ja hiusnaamio.
Tuotteen koostumus on hieman "litkuisempi"ja öljymäisempi kuin tavallisissa silottavissa seerumeissa ja silkki tipoissa, muttei kuitenkaan tahmea. Öljy vie tosiaan pörröisyyttä pois ja tekee hiuksesta pehmeämmän ja helpommin käsiteltävän. Mielettömän kiillon lisäksi antaa hyvin hallittavuutta leikkauksen alle ja sen päälle voi kerrostaa muita muotoilutuotteita. Sopii myös hennolle hiukselle (pienempi määrä) tekemättä tukkaa littanaksi. Tuote on riittoisaa ja tuoksu ihanan "ylellinen". Käy hyvin pidennykselle, vaikkei siihen ole ehkä se kaikista selvittävin vaihtoehto. Ollaan tovi tätä ehditty liikkeessä testailemaan ja täytyy sanoa ettei Moroccanoilia ihan turhaan ole joka paikassa hypetetty. Ja nyt sitä saa Suomesta. Maahantuoja IdHair.
(Huom tuote ei meillä Beatissa myynnissä) 

8 kommenttia:

 1. Onko tuo öljy samantapaista, kuin Joicon k-pak color therapy? :) Ite en pärjäis ilman sitä!

  VastaaPoista
 2. Ihan aiheen vierestä menee, mutta onko teillä enää Color bugeja myynnissä? Jos on, mitä värejä? Jos ei, onko vielä tulossa :)?

  VastaaPoista
 3. Onko kokemusta Monoi-öljyistä hiuksiin? Ne on ihanan kesältä tuoksuvia :)

  VastaaPoista
 4. Hei! Miten vertaisitte tätä Paul Mitchellin Super Skinny Serumiin? Olen tykännyt siitä kovasti, mutta pullo vetelee nyt viimeisiään ja pohdin, josko sille löytyisi tästä haastaja. :)

  VastaaPoista
 5. Hantta: Meillä ei oo kokemusta tosta Joicon öljystä, joten vaikea sanoa :/

  Miho: Ei ole enää Color bugeja jäljellä. Ei ole ajateltu ottaa niitä enää myyntiin, kun pahin "villitys" on jo laantunut :D

  Anonyymi: Ei ole käyttökokemuksia noista monoi-öljyistä, mutta kuulemma tuoksuu ihanalta :)

  Anonyymi: Itse oon käyttänyt tota Skinny Serumia jo 7 vuotta, enkä ole löytänyt parempaa pidennyshiuksen selvittäjää. Kokeillut oon muita ja paljon, mut aina palaan siihen. Moroccanoil on vähän öljymäisempi, eikä sisällä lämpösuojaa, mutta tekee kyllä kiiltävän ja pehmeän tukan. Että jos selvittävyyttä kaipaat niin hommaa uus Skinny Serum. :)

  VastaaPoista
 6. Okei! Joicon öljy ainakin lupaa lähes samoja asioita, kuin tämä teidän minostama tuote. :) Vähän halvempi tuote, mutta myös todella riittoisaa!

  VastaaPoista
 7. Ei oo vielä IdHairissa myynnissä vaan tulee syyskuun loppupuolella :)

  VastaaPoista
 8. Ihan vielä ei kampaamoissa myynnissä, mutta IdHair kyllä kaupittelee kampaamoihin, eli voi kyllä jo tilata :)

  VastaaPoista