keskiviikko 29. elokuuta 2012

Color Mask Black


Hetki sitten KC Professionalilta tuli markkinoille kauan kaivattu sävyttävä tehohoito mustille hiuksille. Color Maskin takoitus on korjata ja hoitaa hiusta, freesata väriä ja antaa kiiltoa. Kauanhan noita naamioita on ollut eri vaaleiden, ruskeiden ja punaisten sävyissä, mutta mustaa maskia ei ole löytynyt miltään sarjalta. Tätä piti päästä heti kokeilemaan!


Pigmenttiä maskissa on yllättävän runsaasti. Testattiin tuotetta ensin hiusnauhaan, johon väri nappasi näin hyvin 5min vaikutusajalla. (Toki tässä tapauksessa hius on vaalennettu ja huokoinen, joten se imaisee itseensä pigmenttiä paremmin kuin vähemmän käsitelty hius)

Hyviä uutisia siis erittäin tummille ja mustille hiuksille. Monesti musta hiusväri haalistuu pesujen myötä varsinkin latvoista hailuksi ja kiilto häviää, joten tällä saa nopeasti pelastettua tilanteen. Asiakkaalle kokeiltaessa maski jopa häivytti pientä tyvikasvua! (Huom meillä ei ole tätä tuotetta myynnissä)

Suoraväripigmenttiä sisältävät tehohoidot ylläpitävät ja freesaavat väriä.  Maskeilla ei siis ole tarkoitus värjätä hiusta, vaan syventää olemassa oleva hiusväriä. Hiusten väri säilyy tällöin intensiivisempänä ja hehkuvampana pitempään. Naamioilla voi myös muuttaa jo värjättyjen hiusten vivahdetta, esim. taittaa vaalennettujen hiusten keltaisuutta. Värin virkistykseen ja ylläpitoon riittää pienempi määrä, mutta syvemmän tuloksen saat laittamalla tuotetta enemmän. Intensiivisyyteen vaikuttavat tietenkin myös hiusten kunto ja vaikutusaika (5-15min). Pigmentit haalistuvat pois hiuksesta pesujen myötä ja maskeja voi käyttää niin usein kuin on tarvis. Hyvät naamiot ja laajat sävyvalikoimat löydät mm. Inebryalta ja KClta.

Onkos täälä jo joku testaillut mustaa maskia?

13 kommenttia:

 1. Jes! Oon käyttäny mun skunkkitukkaan saman sarjan Silveriä ja oon ollu tosi tyytyväinen! Pitääpä napata tääkin ostoskassiin jostain! :)

  VastaaPoista
 2. Tota pitää saada äkkiä, kun mun mustat hiukset on värjäyksestä jo parin viikonpäästä jossain valossa ruskeat. Hyvin näytti ottavan tuohon vaaleaan hiukseen.

  VastaaPoista
 3. Tätä oon oottanu jo vuoden päivät! Pakko käydä hankkimassa omaan päähän ja poikakaverin päähän!

  VastaaPoista
 4. Mää ostin tota just vähän aika sitten ja sain "värjättyä" tummanruskeat pidennykset mustiksi, jotta sulautuivat omaan tukkaan :) Ja juu ei tuu kyllä juurikasvu esiin yhtä nopeasti kun muistaa pistää tota.

  Yks huomautus vaan omasta kokemuksesta, että jos ei halua mustia kynsinauhoja ja kämmeniä moneksi päiväksi niin HANSKAT on kova sana :D

  VastaaPoista
 5. Tänään oli pakko töissä testata, kuinak paljon pigmenttiä löytyy ja kuinka hyvin tarttuu käsiin! :D

  VastaaPoista
 6. Joo hanskat käteen! Tarttuu tosi nopeesti..

  VastaaPoista
 7. cutrinilla löytyy kans reflection srjasta musta shampoo ja hoitoaine. Siinä ei oo yhtä paljo pigmenttiä ko noissa maskeissa mut pidentää myös värjäysväliä ja antaa kiiltoa... ja ompahan suomalainen :).

  VastaaPoista
 8. tahtoisin kans mutta sotkeekohan sitten pyyhkeet, vaatteet, lakanat ym? kokemuksia tähän :D

  VastaaPoista
 9. Mulla on tuota maskia sävyssä coffee (tummanruskeisiin tai mustiin hiuksiin) ja nöin ensimmäisen käyttökerran jälkeen sanoisin, ettei ole kovin huomattavaa muutosta.. Voisko maskia pistää kuiviin, pesemättömiin hiuksiin suoraan ja sitten vaikutusajan loputtua pestä pois? Mulla on tummanruskeat hiukset, jossa runsaasti punapigemnttiä, juuressa oma vaaleampi ruskea.

  VastaaPoista
 10. auttakaa mua beatläiset!! :)

  oon nyt miettiny, että ostaisin tätä color maskia. mutta en osaa päättää sävyä! oma hius värjätty 7-8 asteinen, mutta varsinkin latvat kellertävänvihertävät , joten kaipaisin aivan himpun verran lämpöä(hahah,radiosta alkoi juuri soida brädin biisi; tuo mulle lämpöö :D:D) joo jatketaan, eli siis olisko tuo sävy latte sopiva, antaakohan hivahduksen punaisuutta, jolla saisin taitettua nykyistä väriä. täytisi saada pidennysten kanssa sopiviksi.. ero ei nytkääno le aivan järkky, mutta kyllä sen itse huomaa.. en uskaltaisi ottaa mitään caramel tai toffee sävyä, koska pelkään ja luulen,että vetävät oranssiksi/liian punaiseksi, mitä en todellakaan halua ! kiitos teille! mahtiblogi muuten! :)

  VastaaPoista
 11. Moi anonyymi!

  Varmaan joku juurikin latte tai beige on tohon pohjaan aika turvallinen mut jos se latva vihertää vähän niin suosittelisin kyl vähän extra lämpöä mut jos caramel ta toffee tuntuu liian hurjalta niin sähän voit sekottaa hyvin niitä ihan varovasti esim siihen latteen!

  Tsemppiä! =D

  VastaaPoista
 12. kiitos Pave vastauksesta.. ostin ton laten ja tästä tuli ihan täydellinen!! :)

  pus teille!

  VastaaPoista