maanantai 3. syyskuuta 2012

BIG Hair Inspiration

kuvat Google, Davines, Favim.com
 Täälä kuolataan maanantain piristykseksi ISOJA tukkia. Tosin näiden kuvien katselu saattaa aiheuttaa monelle enemmänkin masennusta, jos oma kuontalo ei ihan samanlailla uhmaa painovoimaa. Toi syksyinen sää ei ainakaan houkuttele föönaamaan ja kähertämään tuntitolkulla tukkaa, kun sade sen lättäisi joka tapauksessa. Ehkä mennään tää syksy nyt vaan sillä liiskatukalla ja ponnarilla..

Jonilta voi tarvittaessa kysästä vinkkejä isojen hiusten muotoiluun:

Oikein kivaa viikon alkua!

8 kommenttia:

 1. kiva postaus (: !

  http://ilonajuliafashion.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Mun huolella silotellut lainekiharat sai taas viikonlopun sateisella baarimatkalla kyytiä, kun nousi ilmaan hattarapörrönä, aluksi ne oli ihan kivan pörröset, sit aloin näyttämään nuollulta hattaralta ja aamulla näytin sitten rastottuneelta villakoiralampaalta :D

  Mulle kelpais syksyn sateilla just se liiskaponnari mielummin kuin hattaravanuponnari x(

  VastaaPoista
 3. Ooo mitä tukkia! Tosiaan alkaa vaan masentaa näiden kuvien katselu..

  VastaaPoista
 4. Voitteko tehä jotain postausta et miten saa laitettua tollasen megaison kampauksen? Jotain tuotteita ja vinkkejä kaivataan :)

  VastaaPoista
 5. Äh mäkin haluun ison tukan.. Oon miettinyt tuuhennusta pidennyksillä? Mulla on pitkä, hieman kärsinyt lättäreuhka ja tupeeraus on ihan viimeinen juttu mitä tälle takkukasalle haluan tehdä..! Mitä te suosittelisitte? Paljonko tuuhennus about maksaa? Kiitos! /Maikku

  VastaaPoista
 6. Kuulkaas hiusgurut,

  Joskus aikoinaan teitte postauksen Redkenin quick tease 15 -nimisestä tuotteesta. Hehkutitte että on huikea ja niin myös kuva isosta tukasta johon sitä oli suihkittu antoi ymmärtää.

  Törmäsin tähän tuotteeseen tänään kaupassa ja nappasin sen saman tien mukaani. Kotiin tullessa oli heti kokeiltava että miten tuote toimii.

  Nyt olen vähän hämmentynyt. Kuvittelin tuotteen olevan samantapaista ainetta kun hiuspuuteri. Mutta se oli enemmänkin suihketta. Suihkuttelin sitä hiusteni tyveen, ja ei kyllä tullut minkäänlaista nostetta. Hiukset tulivat tahmaisen märiksi ja kuivuessaan muuttuivat koppuraisiksi. Mitä ihmettä?

  Käytin tuotetta kyllä ihan ohjeen mukaan ja ravistin kunnolla ennen käyttöä. Mikä voisi mättää? Miten te tuotetta käytätte? Voisiko ostamassani pullossa olla vika?

  Oraakkelin vastausta odotellen,
  Kaisa - isojen pehkojen palvoja

  VastaaPoista
 7. Beanna: Sä näytät hyvältä oli sulla sitten liiskaponnari tai hattaravanuponnari :D

  Anonyymi: Voitas tehä joku tollanen megatukka postaus :)

  Anonyymi: Tuuhennuksen hinta riippuu tekniikasta ja karvan määrästä. Kannattaa mennä paikan päälle kampaamoon kyselemään :)

  Anonyymi: Se on oikeesti ihan sika hyvä tuote! Tosiaan enemmän muistuttaa lakkaa kuin hiuspuuteria. Nosta pääliosan tukkaa ja suihkuta tyveen. Sen jälkeen möyhi ja pöyhi hiuksia ylöspäin. Jos haluat volyymiä rutkasti, niin tupeeraa hieman. Kokeile myös suihkuttaa kauempaa kiharoiden päälle ja puristella, niin saat hyvää rakennetta. Toivottavasti jeesasi yhtään :)

  VastaaPoista
 8. Heippa! Oon jääny aivan koukkuun teidän blogiin. Voisitteko laittaa tänne erilaisia kampausohjeita? Lettikampaukset on upeita. :)

  VastaaPoista