tiistai 7. elokuuta 2012

Back in business


Kotona ollaan! Nyt loppu lomailu ja huomenna takas duuniin. Ensin vietettiin Tiinan kanssa meidän mökillä lapissa viikko. Kun on hengaillu viikon pöndellä verkkareissa ilman meikkiä, tulee jo ikävä duuniin. Olihan se mukavaa; kalastettiin, poimittiin marjoja, levättiin, syötiin hyvin ja vietettiin Tytti&Tiina-aikaa. Kaikin puolin rentouttava loma! (Oikeesti heiteltii vaan laiturilta virveliä, kyykittiin ja rämmittiin suolla ja löydettiin raakoja hilloja, tapettiin itikoita ja kinasteltiin sopivin väliajoin.) Lenkkeiltiinpä muuten porojen kanssa!


Ei sitä lomallakaan voi töiltä välttyä. Tiinan tyvikasvu alkoi olla jo silmiinpistävä, joten värjäilin pois mökin portailla hyttysten kiusatessa. Pesuhetki oli mielenkiintoinen. Tiina roikku pää alaspäin laiturilta, jynssäsi päätänsä ja mä kaadoin saavilla vettä sen päähän :D Tuleepas muuten pehmeä tukka järvivedellä pestynä!

Ehdin olla pari päivää duunissa kun lähettiin Nooran ja tyttöjen kanssa Croatiaan. Äääää! Oli niin huikee reissu, et kyllä vähän harmitti tulla takasin. Oli ihan överi kuuma ja aurinko porotti joka päivä. Sen takia tää Suomen sää tuntuu tosi syksyiseltä ja masentavalta. Täytyy duunailla Nooran kanssa reissupostausta kunhan toivutaan töihin paluusta..

Tytti

3 kommenttia:

  1. heipsuli,missä se teijän mökki on? :D

    VastaaPoista
  2. Upea ja rauhallinen maisema tuolla maalla!

    VastaaPoista
  3. Meijän mökki on Posiolla. On kyllä välillä ihanaa päästä hiljentymään sinne :)

    VastaaPoista