perjantai 10. elokuuta 2012

We love braids!

 Duunikoneelle oli kertynyt kuvia jos jonkinmoisista lettikyhäilyistä. Punokset, ranskis tai kalanruotoletti on nopea, helppo (jos vaan saa sormet taipumaan) ja käy niin arkeen kuin juhlaankin. Letti toimii ihan parhaana kiireisten aamujen ja likaisen tukan pelastajana!

Lettipäät Noora ja Tytti toivottavat teille oikein hyvää viikonloppua!

14 kommenttia:

 1. miten tuo toisen kuvan oikeen yläreunan letti tehdään? :O
  ite osaan letittää hyvin mutta esimerkiksi pään kiertävässä letissä en saa niitä hiuksia menemään sileästi vaan pääänahka vilkkuu useasta kohdasta jne..

  VastaaPoista
 2. Heippa!
  Aloin joku viikko sitten vaalentamaan hiuksia. Puoleen päähän oli tumman ruskeaa ja latvat mustia, olin tätä ennen n. vuoden värjännyt ruskeaksi/mustaksi. Tähän mennessä olen laittanut värinpoistoja 2 alkuun, ja vaalentanut 5 kertaa. Vieläkin latvat ovat ihan kirkkaan oranssit/keltaiset ja kahdesta viimisestä vaalennuksesta ne ei oo muuttunut yhtään. Tyvi senkun hohtaa valkosena :D
  Alkaa uskoloppua nuiden latvojen kanssa, mitä tähän kannattaisi vielä tehdä ja valeneekohan se vielä..? :-)

  VastaaPoista
 3. upeita lettejä :-) tehkää jotain hienoja lettitutoriaaaleja joskus!

  VastaaPoista
 4. Tää postaus on ollu koko päivän mulla auki ja oon vaan ihastellut näitä vähän väliä! <3 Ton vesiputous letin ohjeet ois kiva kun se ei oo vielä yhestäkään youtube videosta hahmottunut !! -Veera

  VastaaPoista
 5. Millähän tuotteella mahtais saada vähän karheamman/sotkuisemman ja helposti muokattavamman kun oma melko tasapitkä tukka on niin sileä ja liukas. Tuollaiset mitkä on esim. ekan kuvan ylhäällä vasemmalla näyttää ihanilta! :)

  VastaaPoista
 6. antaisin mitä vain jos joku tekis mun päähän joka aamu tollasen letin ku tos ihan ensimmäises ruudus ;_____; täydelliset hiukset

  VastaaPoista
 7. Aaaa mitä lettejä! miksei omaa päätä voi vaan laskea hetkeks pöydälle ja väsätä tollasia. Pään kiertävä on hippasen vaikee ite tehä, ehkä pitäis vaa harjotella enemmä, jos se joskus onnistuis..

  VastaaPoista
 8. osaatteko sanoa voiko kc professionalin color maskeja esim ruskeaa, laittaa vaaleaan tukkaan? vai pitääkö aina olla oman tukan sävynen color mask?

  VastaaPoista
 9. Anonyymi: Mitä lettiä tarkoitat? Pitää varmaan laittaa noita tutoriaaleja tänne.

  Anonyymi: Kuulostaa siltä että tumma väri on niin pahasti kerrostunut latvaan, että tukka ehtii katketa ennen kuin saat sen tarpeeksi vaaleaksi. Jos väriero on silmiinpistävä, kannattaa ehkä laittaa tyveen joku vaaleanruskea sävy tms, joka vähän tasoittaa eroa latvaan. Sitten vaikka vaaleeta raitaa pikkuhiljaa sinne latvoihin. Sakset on sitten tietysti toinen keino päästä eroon tummasta.. :)

  Vilma Sofia: Muutamia tutoriaaleja täälä onkin ollut, pitää koittaa tehdä lisää :)

  Anonyymi: Noi videot saattaa olla paras keino saada käsitys miten vesiputousletti tehdään. Perus ranskis, josta jätät välillä auki suortuvia. Tosi itselleen saattaa olla vähän vaikea harjotella :/

  Anonyymi: Laita föönauksen alle joku tuuheuttava tuote, niin saat rakennetta. Myös kuivashampoo on oiva apu. Ja sitten voit myös tehdä niin kuin Noora, ja olla viikon harjaamatta tukkaa :D

  Nanette Eskola: Joo itselleen on vaikea tehdä kampauksia kun kädet ei väänny ja taakse ei näe. Peili on hyvä apuväline, mutta senkin kanssa täytyy reenata kun näkee kaikki väärinpäin. :S

  Anonyymi: Toki voit laittaa colormaskin mihin vain tukkaan, mutta lopputulos voi olla hassun sävyinen. Pitää kuitenkin muistaa että colormask ei värjää hiusta, vaan antaa hiuksen pintaan väripigmentin. Vaalea hius imee paljon pikmenttiä, mutta päästää sen myös nopeasti pois. Muista levittää tasaisesti vaikka harvapiikkisellä kammalla, ettei jää läikikkääksi. :)

  VastaaPoista
 10. Millä sävyillä Nooran hiuksia on värjätty että niistä on tullu noin hopean ja tuhkan väriset? Ois kiva jos kertoisitte ihan sen kaavan ja värin sävyn numerot et osaisin kertoo kampaajalle mitä haluun koska kukaa ei oo viel saannu mun hiuksista noin tuhkan harmaan sävysiä..

  VastaaPoista
 11. Hei muistelisin että jollakin teistä oli hiuksissa pyörre ainakin takana. Pyyntö: voisitteko tehdä jonkinnäköisen postauksen aiheesta kuinka peittää pyörteet/ kuinka elää niiden kanssa!! Nimittäin olen yrittänyt 22 vuotta enkä edelleenkään ole oppinut. Minulla on pyörteet sekä edessä että takana. Etupyörre nyt menee ja on itseasiassa ihan kivakin (silloin kun en halua otsista) mutta takapyörre on ihan hirveä fiiliksenlatistaja. Oikeesti! En halua näyttää puolikaljulta...juuri pestyissä ja föönillä kuivatuissa hiuksissa ei näytä niin pahalta, mutta annas olla seuraavana aamuna kun tukka muutenkin painuu takaraivolta lyttyyn. Jo on nättiä. Joten pidemmittä puheitta: can u do anything to help me? PLEASE :-)

  VastaaPoista
 12. Anonyymi: Mun omaa tyvikasvua yleensä raidotetaan, jonka jälkeen koko tukkaan laitetaan milloin mikäkin tuhkanvaalea sävy. :-) Aika monen eri värisarjan tuhkasimpia värejä on tullut kokeiltua, mutta esimerkiksi KC Colorin 10.01 on aika turvallinen ja toimiva. Sen lisäks oon hopeashampoiden ja -hoitoaineiden suurkuluttaja!

  Anonyymi: Jokaisella ihmisellä löytyy jonkunlaisia pyörteitä, toisilla ne vaan ovat vahvempia ja itsepäisempiä kuin toisilla. Mun takaraivon pyörre on täällä blogissa muutaman kerran näkynyt, ja se on kyllä paha. :-D Täytyy katsoa keksittäisiinkö aiheesta jonkunlainen postaus. Ite oon tosi huono tekemään pyörteelle yhtään mitään, ja töissä usein nauretaankin mun takkutakaraivolle. :-)

  VastaaPoista
 13. Aivan ihania lettejä! Miltä tuon ekan kuvasarjan vasemman ylänurkan kampaus (niskassa siis letti ja hiukset toisella sivulla auki) näyttää edestä päin? Olisko mahdollista saada tuosta tutorial?

  VastaaPoista
 14. Nooran letti tuossa vika rivin eessä sulatti mun sydämen :D haluun tommosen sitte joskus mun häihin! :D


  -aida

  VastaaPoista