maanantai 6. elokuuta 2012

Ei nyt taas menny ihan putkeen...

 Maanantaina ei mee ihan kaikki miten pitäisi. Beat on ollu ihan hiljainen kun Tytti, Noora ja Maija ovat Kroatian lämmössä reissaamassa. Tuntuu ihan yksinäiseltä kun Paavo tekee töitä kampaamopuolella ja Tiina on omalla puolellaan. Heti aamusta puhelin huutaa täysiä ja Pave on aikataulustaan jäljessä, koska työt täytyy aina keskeyttää sen takia. Tiinan asiakas ei tullutkaan sovittuun aikaan. Arrghh!

Asiakkaat jäivät ilman kahvitarjoilua, koska meidän kahvinkeitin pärähti lopullisesti eläkkeelle. Kaikki kahvit valuivat pitkin keitintä, pöytiä ja tasoja... Nyt on sitten pakko mennä ostamaan se Mocca Masteri mistä on jo kaks vuotta puhuttu.

Tiinan suihkurusketusainepullo lävähti korkki auki pitkin lattiaa...

Beatin tärkeät asiakirjat sun muut paperit piti järjestää nättiin kansioon, mutta huomattiinkin että eihän meillä ole edes rei'itintä saatikka muovitaskuja jotka auttaisivat asian hoitamisessa.. Myös tosi supersöpöt uudet lyijykynät ei pääse käyttöön, koska tän puljun ainoa teroitin meni hukkaan...

Joo tiedetään, toisaalta ihan pikkujuttuja eikä mitään suur katastrofeja, mutta kun ne kerääntyy kaikki samaan nippuun, niin kaikki tuntuu epäonnistuvan! Ehkä toi kahvinkeitin harmitti eniten koska päivä ei ala ilman kahvikupillista.

Näillä naamoilla ollaan menty tää päivä. Luojan kiitos porukka täydentyy oikeaan kokoonpanoonsa keskiviikkona ja tähän menoon tulee taas jotain järkeä.

Kiitos ja näkemiin.
Paavo Pesusieni and Tiina Titityy

2 kommenttia: