keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Yksi leikkaus, monta mahdollisuutta

Tässä on Nina. (Eiks ookkin muuten harvinaisen kaunis naikkonen?) Nina on käynyt mulla jo vuosia laittamassa tukkaa. Vuosien varrella ollaan kokeiltu tähänkin kuontaloon jos jonkinmoista kampausta. On ollut pidennystä, polkkaa, lyhyttä ja pitkää. Väriskaala on vaihdellut mustan ja blondin välillä jopa pinkkiin tai vihreään. 

Nyt keväällä olin aivan innoissani kun Nina istui mun penkkiin ja ilmoitti haluavansa tosi lyhyen tukan. Hiukset ylettyivät silloin hartioille ja väri oli kullanvaalea. Jesss! Tällä neidillä kun on niin sirot ja kauniit kasvot, jotka pääsevät kaikista parhaiten esille ihan lyhkäsessä leikkauksessa. Lisäksi kun hiuslaatu on hyvin ohkainen ja hento, toimii se paremmin lyhyenä. Tässä tapauksessa pitkä tukka jää helposti ohueksi luiruksi. Kontrastia ja "meininkiä" täytyy kuitenkin Ninan tukassa olla, joten leikattiin sivut ja niska ihan kunnolla lyhyeksi. Päälle jätettiin sitten reippaasti pituutta. Tätä mallia voi hyvin muokata fiiliksen mukaan, sliipatusta rokkitukkaan.


 Halusin tehdä Ninan hiuksista postauksen, sillä monesti kuulee asiakkailta kommentin: "Tekis mieli leikata lyhyeksi, mutta se on sitten aina samalla tavalla". Tämä kun ei mielestäni pidä paikkaansa. Lyhyttä mallia voi hyvinkin muovailla eri kampauksiin. Enemmän se pitempi hius tuppaa aina menemään sille samalle ponnarille.


Oltais keksitty Ninan päähän vaikka kuinka monta kampausta lisää, mutta aika oli rajallinen. No mun pointti oli kuitenkin, että kyllä se lyhytkin fleda voi olla monipuolinen :)

Tytti

8 kommenttia:

 1. Tosi hyvännäköinen tukka! Mä leikkautin ihan just hiukset melko lyhyiksi, mutta niin että ne saa takaa viiden sentin ponnarille niskaan. Etuhiukset on sama versio tästä pidempänä mutta hei, miten sen saa noin nätisti kuivattua harjattua kuin tuossa eka kuvassa? Ehdottaisin muutenkin että tähän blogiin voisi laittaa vähän föönäystipsejä meille jotka emme sitä hallitse...

  VastaaPoista
 2. Onkos tää Nina Pohjois-Suomesta, Koillismaalta, kotoisin? :-)

  VastaaPoista
 3. Olisko mitään kampausvinkkejä ylikasvaneelle kasvatusvaiheessa olevalle a-linjaiselle polkkatukalle? Tukan latvat kohtaa juuri ja juuri olkapäitä nyt ja niskasta edelleen vain about 3-4cm pitkää eli aivan mahdoton keksiä mitään!!! :D
  Ideoita, ehdotuksia? Kevennetty on otsiksella (sivuotsis) mutta tätimäisyys vaivaa.. Help! :)

  VastaaPoista
 4. Täällä ihan sama "ylikasvanutpolkka"-tilanne kuin nimim. Tukkaongelmaisella! Eli vinkkejä tähän ei lyhyeeseen, muttei vielä pitkäänkään tukkaan. Kasvatusvaihe kampauksia etc, kiitos :).

  VastaaPoista
 5. Voisitteko tehdä jonkinlaista ohjetta siitä, kuinka tuossa viimeisessä kuvassa on saatu hiukset tuollalailla koholle? :) MAKEE!

  VastaaPoista
 6. Voitais kehitellä jotain postausta tosta "ylikasvaneesta polkasta" mut noin yleisesti se pituus toimii usein paremmin jos on vähän kiharaa/lainetta jollon sitä "hölmöä" pituutta saa vähän häivytettyä! =D

  VastaaPoista
 7. Sissi van V. : Ne etuhiukset on ihan föönin ja harjan avulla laitettu. Kannataa laittaa pohjalle joku hyvä muotoilutuote. :)

  Anonyymi: Taitaapi olla..

  Paljettipanda: Joo voikun olisi itselläki rohkeutta leikata..

  Miho ja Tukkaongelmainen: Niinkuin Paavo jo tossa neuvoi niin laineikkaana ylikasvanut malli ei näytä lainkaan niin pahalta, joten vedä vaikka raudalla kiharaa. :)

  VastaaPoista