torstai 26. heinäkuuta 2012

Woop Woop!

Täällä Noora ja Paavo on viikon verran kahdestaan pitäneet puljua pystyssä, kun Tytti ja Tiina lomailee. Jassu on kans parina päivänä ollu kynsiä vääntämässä. Hyvin on menny! Vois melkeen sanoa, että pikkusen on hiljaista ja rauhallista ollu liikkeessää, kun puolet jengistä puuttuu.. Jos ei jatkuvasti pirisevää puhelinta lasketa!

Mitä enemmän viikko lähestyy loppuaan, sitä enemmän me ollaan alettu fiilisteleen viikonlopun Summer Soundia! Ollaan lauantaina lähdössä siis koko Beatin poppoo, ja pari bonaria,  Messukeskukseen laittamaan jalalla koreasti! Tilattiin liput kyseiseen tapahtumaan jo pari kuukautta sitten ja vihdoinkin se tapahtuu. :-)

Tänään aamusta alkaen meijän fiilistely huipentui, kun laitettiin Summer Sound-soittolista soimaan. Pitkin viikkoa on myös reivitukkaa värjäilty ja käyty hankkimassa jos jonkinlaista sprayväripurnukkaa. :-D Saas nähdä minkänäköstä porukkaa Beatistä löytyy sitte lauantaina valmiina tamppaamaan!
 

Vähän ollaan täällä ikävöity Tyttiä ja Tiinaa takaisin, onneks ne taitaa jo huomisen aikana rantautua takas Helsinkilöihin! Sitten ollaankin pari päivää koko konkkaronkka kasassa, kunnes Noora ja Tytti lähtee ens viikon puolessavälissä Kroatian auringon alle. ;-)

Norski & Pawe


11 kommenttia:

 1. Upeelta kuulostaa! Pitäkää hauskaa! Beat Beat Beat!

  VastaaPoista
 2. Innolla odotetaan lauantain kuvia ;)
  Millä Noora teet tuollaset rennot kiharat/laineet?

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: Apua, nyt täytyy tunnustaa.. Noissa kuvissa näkyvä tukka on edelleenkin viikonlopun sateiden jäljiltä kastunut ja sen jälkeen kuivunut omalle epämääräiselle kiharapehkolle. :-D eli tosiaan rentoakin rennommat "laineet".

  VastaaPoista
 4. olisiko vinkkejä miten saisi pidettyä punaisen tukan punaisena:D tietty väri aina kuluu pois, mutta hyviä vinkkejä kaivattaisiin!
  ps. love your blog. tää on niin positiivinen blogi, et laittaa hymyn huulille:)

  VastaaPoista
 5. millon tytti palaa takas töihin? :)

  VastaaPoista
 6. Palailen kunnolla töihin ke 8.8 :)

  VastaaPoista
 7. Anteeeeeks mut mitä toi ihana hiusväri on?!

  VastaaPoista
 8. Erika se on muistaakseni fudgen paintobox suoravariä (pinkkiä) jota on laimennettu hoitoaineella! =D

  VastaaPoista
 9. Paljon maksaa laittaa geelit Jassulla? En löytäny netistä hinnastoa kynsille ollenkaan :(
  kiitos päivää pirsitävästä blogista!

  VastaaPoista
 10. me ei olla päivitetty nettisivuka vielä ollenkaan missä olis kynsihinnastoa. Jassu tekee elokuun harjoitteluna ja kynsien uv lakkaukset on 15e, varpaisiin 20e, geelirakennekynnet 50e ja huolto 40e.

  VastaaPoista