lauantai 14. heinäkuuta 2012

Terveisiä Itävallasta, World Bodypainting Festivaaleilta!

 Osallistuin Einat Danin järjestämään Fashion make-up workshopiin ja pääsin jopa itse kouluttajan malliksi. Tässä kuvassa musta tuli Glamour, meikki by Einat Dan :)

 Tämä sit on mun fashion-look. Meikki by Einat Dan.

 Tässä seuraakin sit mun omat tekeleet workshopista fashion- ja extreme fashion-meikkejä. Fashion ei ole sama asia kuin glamour, joten nämä meikit ei ole niitä bile/juhlameikkejä :D

 Maailmalla fashion-meikeissä käytetään bodypaintingiä, jotta meikeistä saataisiin huomiota herättävät, mielenkiintoiset ja mieleen painuvat.

 Nämä ripset eivät ole tekoripset vaan maalatut. Muotikuvauksissa huikeista ja näyttävistä tekoripsistä on siirrytty natural-lookiin. Ripsiväri riittää ja ripsivärin väri saattaa vaihdella nudesta- mitä räikeimpiin väreihin.

 Musta maalattu osa kaulassa antaa kasvoja kaventavan efektin. Fashion- kuvissa näkee paljon myös nudehuulia, jotka toimivat hyvin vahvan silmämeikin kanssa.
Close up, just Lips!

Tästä se idea Extreme-fashion meikkiin lähti ja seuraavassa kuvassa nähdään sitten lopullinen meikki.


Itävalta oli paikkana todella kaunis, workshopit oli loistavia, kiitokset vielä Einat Dan ja tottakai kiitokset mun mallille :) Tuli opittua ja kokeiltua kaikkea uutta. Kivaa oli! Onnistunut reissu kaiken kaikkiaan :)

Jassu

2 kommenttia: