maanantai 16. heinäkuuta 2012

Lauantainen pörröpää

Nooran rokkaillessa Ilosaaressa, me muut vietettiin lauantai missäs muuallakaan kun duunissa. No eipä se mitään, koska päivä vierähti varsin leppoisissa tunnelmissa. Ja mullahan alkaa Tiinan kanssa kohta loma, joten kyllä tässä muutaman työpäivän vielä jaksaa puurtaa.

Tuskailin perjantai-iltana likaisia hiuksiani, joita en millään olisi jaksanut ruveta pesemään. Säästääkseni itseni tuolta suurelta vaivalta päätin pitkästä aikaa tehdä hiuksiini sormikiharat. Ajatuksena oli laittaa ne vähän isommilla osioilla, jotta saan hiuksiin kivat pörröiset laineet, mutta aamulla kun avasin pinnit, tukka oli ku Anita Hirvosella. Päivänmittaan kihara kuitenkin laskeutu oikein mukavaksi käkkäräksi. Suihkaisu kuivashampoota ja siihen päälle lakkaa, niin ei todella haitannut möhnäinen pohja.
Toivotaan et toi sää selkenis aurinkoisempaan suuntaan viimeistään keskiviikkona, että päästäis nauttimaan lomasta täysillä. Mukavaa viikonalkua kaikille!


Tytti

7 kommenttia:

 1. Moi, myydäänkö teillä Four Reasonsin hiusvärejä? Hienot kiharat muuten!

  VastaaPoista
 2. Anita Hirvonen :D <3

  VastaaPoista
 3. Moi anonyymi! Meillä ei myyda noita hiusvärejä eikä kyl mitään muitakaan hiusvärejä. Pyritään siihen et suurin osa asiakkaista värjäis kuitenkin meillä hiuksensa. =D

  VastaaPoista
 4. Moi! millä noi ihanat kikkurat on tehty? :)

  VastaaPoista
 5. Saisko joskus enemmän kuvia Jassun tekemistä kynsistä? :)

  VastaaPoista
 6. Hei pystyykö vaaleita hiuksia sävyttämään aavistuksen punertaviksi (tyyliin strawberry blonde tms) sellasilla punaisten hiusten shampoilla/hoitoaineilla, joissa pigmenttiä?

  VastaaPoista
 7. pystyyhän niitä mut siihen tarvii yleensä 2 eri cävyä eli esim jos haluu mansikkaisen värin niin hopeenaamion sekaan kun laittaa tipan punasta niin se kyl onnistuu.

  Määrien kanssa pitä vaan olla tosi varovainen koska vaalee tukka imasee helposti sitä punasta aika paljon! =D

  VastaaPoista