tiistai 5. kesäkuuta 2012

Säätä uhmaten


Vaikka viime lauantaiaamun sää oli ihan kamala ja vettä tuli vaakatasossa päin naamaa, sadetta uhmaten meillä väännettiin ahkerasti kiharoita. Ne vaan kuuluu kevätjuhliin! Moni tahtoi ottaa sen riskin, että tukka on loppupäivästä lättynä pitkin päätä. No mehän suihkittiin kaikkien kutreihin purkkikaupalla uutta kosteussuojaa. Pitää myöhemmin kysyä asiakkailta, oliko suihkeesta oikeasti apua.. Kurjasta säästä huolimatta, oikein kauniita neitokaisia oli taas liikenteessä. Paljon onnea kaikille vasta valmistuneille ja koulunsa päättäneille!

Beat.

7 kommenttia:

 1. Ihanat ihanat ihanat nuo hiukset! Muutenkin tykkään kovasti tästä blogista! :)

  withasilverlining.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Todella kauniita kampauksia. Ite jouduin tyytymään omatekoisiin kiharoihin, jotka ei onnistunu lainkaan. Kivaa kesää beattilaiset!

  VastaaPoista
 3. Mitä hiustenhoito tuotteita (shamppoo,hoitoaine,naamio,suihke?) suosittelisitte minulle,hiukseni ovat vaalennetut,kuivahkot ja rakennevikaakin värjäyksien jäljiltä löytyy :( kaipaan sileyttä,kiiltoa ja parempaa elinvoimaa tälle pehkolle <3

  VastaaPoista
 4. teettekö ollenkaan teippipidennyksiä:)?

  VastaaPoista
 5. with a silver lining: Kiva kuulla :)

  Anonyymi: Beattilaiset kiittää. Hyvää kesää myös sinne!

  Anonyymi: Jos sun tukka on oikein rakennevaurioinen, niin vaikkapa Redkenistä Extreme-sarjan shampoo ja jätettävä hoitsikka. Niitten kanssa kosteuttavan sarjan All Softin hoitoaine ja All Soft Heavy Cream-naamio :)

  Anonyymi: Melkeen kaikki on mieltyny tohon lettipidennykseen, mutta Paavolla on pari teippiasiakasta.

  VastaaPoista
 6. Ihania kiharoita, etenkin tuo kolmannen kuvan kampaus on erityisen ihastuttava! :) Onko tuossa siis toisella puolella letti ja sitten laitettu ponnari sivulle? Ja miten tuo tukka on kiinni, kun ponnarilenkkiä siinä ei ainakaan tuosta kuvakulmasta näy?

  VastaaPoista
 7. Letit menee molemmin puolin ja hiukset on kiinnitetty pinneillä tohon sivulle. Höh vaikea selittää :D

  VastaaPoista