sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Beat on the balcony

Vietettiin mekin eilen kevätkauden päättäjäisiä. Olin just saanu himassa parvekkeen uuteen uskoon, joten ajattelin lyödä kaks kärpästä yhdellä iskulla ja pitää samalla terassin avajaiset. Vaikka työpaikalla hyvin viihdytäänkin, tekee hyvää päästä välillä muuhun ympäristöön. Tää oli taas oikein oivallinen tilaisuus nauttia sangriaa ja muita herkkuja.
Tanssijalkoja rupes tietenkin loppuillasta vipattamaan, joten pakkohan se oli lähteä käymään kalliossa. Taidettiin me piipahtaa myös sielä työpaikallakin.. Fiilisteltiin kesää ja kaikkea siihen liittyvää ihan täysillä. Ollaan keksitty vaikka mitä kivaa meininkiä liittyen duuniin ja sen ulkopuolelle. Nyt on varmaankin aika paljastaa sellanen juttu että kohta meidän porukka tulee kasvamaan yhdellä. Mutta siitä ihan pian lisää..Mun täytyy taas todeta että mulla on ehdottomasti mailman parhaat duunikamut ja oli kaikinpuolin mielettömän huikee ilta! <3

Tyts

9 kommenttia:

 1. Tytti hei, mistähän mahtaa olla tuo, sun partsilla näkyvä, laskutaso kotoisin? Parhaiten näkyy kolmanneks viimesessä kuvassa! Hyvää kesää teille sinne Beatiin, ja onnittelut jo "perheenlisäyksestä"!! :)

  VastaaPoista
 2. no typy, ostikko sitä lamppua? :D

  VastaaPoista
 3. Niin magee porukka!

  VastaaPoista
 4. jeii oli kyllä huippukiva ilta! <3 ja noi typyn tarjoilut niin hyviä namnam!

  VastaaPoista
 5. Mei: Pöytä on sellanen kolmen pöydän sarjapöytä Jyskistä. Hain sen viime viikolla, oli joku poistuva tuote niin sain ostaa ton mallikappaleena.
  Hyvää kesää!

  Papu: Joo ostin sittenki sen infralämmittimen, et tervetuloa chillaa meijän terdelle!

  :)

  VastaaPoista
 6. tiina! onko sun tukassa pidennyksiä?:) upeat hiukset kaikilla teillä!

  VastaaPoista
 7. Minulla on pidennykset, Noora laittoi viimeksi. Mun oma tukka on varmaan just ja just olkapäille kasvanu :D

  ja oon itekkin sitä mieltä että on ihanaa olla duunissa tollasien tyyppien kanssa <3

  VastaaPoista
 8. Saiskos noiden herkkujen reseptejä?! :) Onko noissa patongeissa vuohenjuustoa? Ne erityisesti näyttävät herkkullisilta..joku tomaattikastikeko siellä pohjalla?

  VastaaPoista
 9. Oon kyl vuohenjuustoakin joskus laittanut, mut nyt laitoin pohjalle punaista pestoa, vuonankaalii (basilika oli loppu), mozzarellaa ja kirsikkatomaattia. Ja oli muuten tooosi herkkua :)

  VastaaPoista