torstai 7. kesäkuuta 2012

TERRRRVETULOA JASSU!

Ollaan kohta kuukaus tuijoteltu noita synttäripalloja, jotka ei oo näyttäny menevän mikskään. Nyt ne sai sitten lähteä. Meillä olis varmaa ollu ne tossa ikkunalla vielä ens vappunakin, mut kaivattiin tilaa ja valoa. Ehkä taas sit ens vuonna uudestaa...


Totta tosiaan, meidän Beat-perhe saa kohta yhden jäsenen lisää. Löydettiin etsimämme eli sopiva tyyppi tekemään liikkeeseen kynsiä. Vaikka menihän siinä hetki aikaa. Tärkeät kriteerit meille on tietenkin ammattitaito, sekä persoona joka sopis hyvin meidän porukkaan. Tervetuloa Jassu! Ollaan kaikki tosi innoissamme uudesta tulokkaasta. Jassu alottaa hommat kesäkuun lopussa ja aikoja voikin jo varailla. Parempaa esittelyä tulossa piakkoin ja luvassa siis uusia (kynsi)tuulia myös tänne blogin puolelle!

Aurinkoa kaikille! T. Beat

6 kommenttia:

 1. Hei!
  Tuo kuvassa näkyvä pänikkä värihoitista, Kromaskin siis.. Onkohan minkä hintaista? En ole täällä päin nähnyt missään, joten täytynee Hesan reissulla poiketa hakemaan :)

  VastaaPoista
 2. Juu meiltä saa Kromaskeja hintaan 17e. :)

  VastaaPoista
 3. Jeps! Beige olisi niin minun väri :) Kiva tämä blogi, jäänyt ihan koukkuun. Varsinkin kun haaveksii pidennyksistä, teillä kun on niin upeat hiukset. :)

  VastaaPoista
 4. Jee! Kuulostaa hyvältä. Samassa paikassa kaikki systeemit, tukan ja naaman saa kuntoon ja pian kynnetkin! Mahtavaa! Tekeekö Jassu geelejä, akryylejä vaiko molempia? Onko tulossa kuvia töistä? nimim. Ai miten niin malttamaton ;)

  VastaaPoista
 5. Teen geeleillä. Kynsipostausta tulee piakoin nii näkee kuvia mun töistä =)

  VastaaPoista