lauantai 25. helmikuuta 2012

Sparkling Saturday

Ajateltiin hemmotella meidän asiakkaita ja päätettiin pitää piiiitkästäaikaa skumppalauantai. Ei vapaapäivä vois paremmin starttaa, kun aamukahvin sijasta siemailee kampaajalla lasin skumppaa.. Värvättiin kamuja Maijalle asiakkaiksi hiustenhellimishoitoon ja bilekiharoihin, niin että neidilläkin oli päivä ihan täpösen täysi.


Varjopuoli skumppalauantaissa on, että työpäivän päätteeksi saattaa jääkaappiin jäädä avattu puteli. Eihän kallisarvoista juomaa voi tällöin hukkaan heittää, joten joudutaan tietenkin itse litkimään loput kuohuvat.. voi harmi!


Kuohuvaa lauantaita sinne <3

9 kommenttia:

 1. Hei! Onko ideoita mistä löytyisi hyviä kuvia ideaksi kampaukseen. Olen ensi viikonloppuna kaasona häissä ja kampaus idea vielä hukassa!! Tukkaa on aika pitkästi teippipidennykset on päässä..puoliksi auki haluaisin jättää, mutta jotain tavallista hienompaa pitäisi reuhkalle keksiä=)

  Johanna

  VastaaPoista
 2. selaapa tätä blogia alaspäin, kampauspostauksia on

  VastaaPoista
 3. Parhaiten kuvia kampauksista löytyy varmaan googlesta eri hakusanoilla :)

  VastaaPoista
 4. Heippa, hei oisko vinkkejä miten estää/vähentää kakshaarasia hiuksissa? Ja muutenkin saada terveen näköset hiukset? kiitos :)

  VastaaPoista
 5. Olen suunnitellut laittavani kesäksi permanentin! Ja nyt kaipaisin vähän infoa siitä! :)

  Ensimmäinen kysymys! Lyhentääkö kiharien laitto paljon tukkaa? Olisi kiva tietää montako senttiä nää lyhenee, kun mulla on nyt melkein rinnoille ulottuvat hiukset.

  Toinen kysymys! Vahingoittaako permanentti aine paljon hiuksia? Tai voiko kiharoiden vahvuutta vähentää, vaikka pitämällä ainetta vähemman aikaa päässä?

  VastaaPoista
 6. Moikka! ihan pakko kommentoida, täääääää blogi on ehkä parhain blogi mitä oon ikinä lukenu! oon ite parturikampaaja opiskelija ja katoin joka ikisen postauksen inspiraatiotähdet silmissä vilkkuen! siiis pakko alkaa lukeen ja oon niin tyytyväinen että löysin tän, niiiiiiii hyvä meininki ja tykkään kyllä tosi tosi paljon! ♥

  VastaaPoista
 7. yervetuloa joukkoon iloiseen! :)

  VastaaPoista
 8. Moi! Mulla on nyt jo jonkun aikaa ollut ongelmana pyörre takaraivossa, jonka piilottaminen on hankalaa hommaa joka aamu. Onko teillä mitää tehokkaita vinkkejä pyörteen piilottamiseen? Tuntuu että tupeeraus ei pidä "kaljua" piilossa koko päivää ja saa hiukset vaan takkuun..
  -Help!

  VastaaPoista
 9. linnea: Kun hius on kuiva ja hauras, se haaroittuu. Käytä siis kosteuttavia tuotteita ja lämpösuojia muotoilussa. Välillä kannattaa hieman leikata kuivia latvoja.

  Karla: Se kuinka paljon hius lyhenee, riippuu kiharan koosta. Kannattaa kokeilla vaikka kihartaa oma tukka ja katsoa minkä pituiset ne ovat kiharana. Permisaineet ovat nykyään suht hellävaraisia, mutta silti rikkovat hiuksen rakenteen pysyvästi. Permanentistä on myös aika vaikea päästä eroon. Meillä ei kauheasti permanentteja tehdä, joten ei olla ihan parhaita kiharaexperttejä.

  Anonyymi: Pyörteille ei hirveästi voi tehdä mitään, hiusten kasvusuuntaa kun ei pysty muuttamaan. Tehokkaat jytkyt tuotteen ja fööni ovat varmaan paras keino "pakottaa" tukka toiseen suuntaan.

  Sori tytöt, oli jäänyt vahingossa vastaamatta teidän kommentteihin :S

  VastaaPoista