torstai 23. helmikuuta 2012

Kevättä odotellessa


Vaikka on satanut ja tuullut niin silti tällä viikolla on jotenki ollu pientä kevättä rinnassa. Tehtiin havaintoja, miten aamulla on jo paljon valosampaa ja iltahämärä saapuu vasta kuuden aikoihin. Asiakkaatkin on huomattavasti pirteempiä :D Tuolta katoilta pudoteltiin lumia ja meidän liikkeen eteen oli kasattu parimetrinen lumivalli.. onpa tosi keväistä. No onneks se kuskattiin pois, niin pääsee paremmin liikkumaan.

Siitä voi olla aivan varma, että heti kun vaan säät sallii niin täräytetään terde pystyyn tohon Pääskylänkadulle. Työpäivä ei vois paremmin alkaa, kun aamuauringon paistaessa istahtaa sumpille ennen asiakkaiden tuloa kattelemaan heräävää kaupunkia. Niin no voipi olla että joudutaan vielä kotvan tovin terassikelejä venailemaan. Mut koitetaan kaikki jaksaa tää loppukaamos. Kyllä se kevät ja kesä sieltä pikkuhiljaa tulee! 

T:Beattilaiset

5 kommenttia:

 1. Hei! Paljonko liukuvärjäys + leikkaus maksaisi? Kiitos jo etukäteen :)

  VastaaPoista
 2. Lueskelin just eilen koulussa ajan puutteeen vuoksi vanhoja pinnejä ja sieltähän löyty teijän kampaamon haastis ja heti tarttu silmään :)

  VastaaPoista
 3. kaisla: Hintaa on vaikea näin arvioida kun ei olla nähty sun tukkaa. Hinnaston löydät täältä: http://www.hairbeat.fi/ :)

  Minna: Hah me ollaan repeilty jutussa olevalle kuvalle, ku näytetään kaikki siltä että ollaan just herätty tai jotain. Pöllähtänyttä sakkia :D

  VastaaPoista
 4. saatatte saada kuitenkin minut sinne seuraavalla viikolla :)

  VastaaPoista