tiistai 28. helmikuuta 2012

Hölläily maanantai

Meillä oli eilen sellainen. Oltiin jo aikaisemmin keskenämme todettu että täytyspä tehdä kevätremontti näille meidän kuontaloille ja tälle maanantaille oli vedetty ajanvarauskirjaan viiva asian hoitamista varten.
Noora on pikkuhiljaa hankkiutunu eroon liukuväristä. Se halus olla ihana blondi, joten jatkettiin raidoitusprosessia. Megapitkän reuhkan sijasta päätettiinkin pistää Nooralle tuuhennos vaihtelun vuoksi.
Tytillä oli taas hiekkainen sävy päässyt haalistumaan (syksyllä ollut lämpöinen väri pukkaa aika sitkeästi läpi) ja tyvikasvuakin tullut jo kiitettävästi. Se ei vielä halunnut olla ihana blodi, vaan tupakkaisen vaalea.
Tiina on kauan kinunut pitkää tukkaa takaisin, mutta pidennysten laittoa on ehkä ihan vaan pikkusen vältelty sen herkän hiuspohjan takia. Lettien laittaminen voi tuntua toisista hyvinkin kivuliaalta ja Tindeä se on yleensä sattunu niin paljon että tippa on linssissä. Ei oo kiva kiduttaa toista, mutta kauneudesta pitää vähän kärsiä! Maijan räpsyttimet kaipasi huoltoa ja Tiina tarttui tuumasta toimeen. Pidettiin siis oikeen kunnon kaunistautumispäivä.

pakollinen ennen-kuva

värivaihe kuva

tupakansävynen Tytti
Ihana blondi-Noora


Maijan räpsyttimet. Mitäs tosta ennen kuvasta oikeen vois sanoo? Maija on käynyt laittamassa ripsiä jollain tutulla, mutta just tälläsistä pidennyksistä huomaa ettei niitä ole laitettu oikein. Liian pitkiä ja paksuja lisäkkeitä, aivan liikaa liimaa, ripsiä liimattu tupoiksi yhteen ja lisäkkeet asetettu väärään suuntaan. Ja omia ripsiä repeytynyt irti, katkennut ja ripsirajassa koloja siellä täällä. Viiden viikon jälkeen ne ei sais siltikään näyttää tolta. Tiina putsas kaikki pois ja laittoi kokonaan uudet.

Maijan räpsyjen jälkeen Tiina pääs kampaajan penkkiin. Tytin suureksi ihmetykseksi se ei inahtanutkaan pidennyksen laiton aikana, vaan istui tyytyväisenä ja luki kirjaa. ( Mitä lie rauhottavaa oli vetäny?!)  Ja tadaa.. kevätbeibetukka saatiin laitettua, vaikka toinen puolihan oli aika lyhkänen pidennykselle.
Omissa kuontaloissa kesti koko työpäivä, mut nyt on Beatin neideillä karvat kuosissa ja hulmuhiukset. Ihanan kevyt maanantai siis. Paavokin saapui lomalta tänään, ruskettuneena tietenkin. Sanottiin et ollaan ihan sitä varten laittauduttu niin hienoiksi ;)

<3: Beatin beibet

11 kommenttia:

 1. Ihania ootte! Upeat hiukset jokaisella!

  VastaaPoista
 2. siis mä oon niiiiin rakastunu mun uuteen tukkaan <3 kyllä tytti on hyvä.

  VastaaPoista
 3. Mulla on saman pituiset hiukset kuin Tiinalla aluksi niin mietin, että kuinka paljon laitoitte pidennyksiä? Olen itse jo jonkin aikaa miettinyt pidennysten ottoa, mutta en tiedä millaiset pitäisi ottaa?
  Näytätte kaikki ihanalta<3

  t.vilma

  VastaaPoista
 4. Ihanat hiukset Nooralla ja Tiinalla! Oon vuosia viihtynyt tummana vaikka luonnostani vaalea olenkin mutta kyllä Nooran hiukset nähtyä alkoi kummasti himottamaan vaaleat, siihen ei ole kukaan tai mikään aiemmin pystynyt! :D

  VastaaPoista
 5. anonyymi: Tiinalle joutui laittamaan aika paljon tukkaa (neljä riviä), että saatiin polkka piilotettua. Kaikkien hiuslaaduille ei pidennys onnistu noin lyhkäseen tukkaan. Kannattaa ottaa selvää eri pidennystekniikoista ja miettiä mikä olisi itselleen paras vaihtoehto. Voit myös käydä ammattilaisen luona konsultoimassa ja kyselemässä :)

  VastaaPoista
 6. Hei, olen tässä jo pidempään miettinyt miten saada punaisempaa sävyä hiuksiini! Kovasti haluttais kevääksi sellane toosi lämpöisen ruskea tukka! Oma tukka on aika tumman ruskea, ja oon värjännyt sitä melkein aina kevyt väreillä. kestovärillä ehkä noin kolme kertaa niiden vuoden aikana! En haluaisi siis rasittaa hiuksia, kun eivät valmiiksi ole missään parhaassa kunnossa, niin onko mahdollista saada kuontalostani punertavampaa? :)

  VastaaPoista
 7. Oli kyllä aikamoiset ripsenpidennykset! :) Siistiä jälkeä tuli.

  VastaaPoista
 8. ihanat hiukset tuli kaikille! :-) ja noi ripset! voi ku itelläki ois varaa ottaa tollaset räpsyttimet... hei mulla ois yks kysymys! ku mulla sähköstyy hiukset iha hirveesti näi talvisin, niin mitä ainetta/konstia suosittelisitte siihen?
  kiitos jo etukäteen! :-)

  VastaaPoista
 9. Pink Skinny Jeans: Joo noi Maijan ripset siis ei ollu edes karuimmasta päästä mitä on korjannut ja nähnyt! Nykyään ripsienpidennyksiä tehään melkein joka puljussa, ja oon ite sitä mieltä et niitä ei sais tehdä kun vaan kunnon koulutuksen käyneet ihmiset ja ripsimuotoilijasertifikaatin saaneet! Väärin tehtynä ne voi aiheuttaa PAHIMMILLAAN vaikka tulehduksen simmuun.. :(

  VastaaPoista
 10. Ilona: Melkeenpä ainoa mahdollisuus, on tehdä ensin kevyt vaalennus tummaan tukkaan, jotta saa purettua tummuutta pari astetta vaaleammaksi. Punaisuus tulee vaalennuksessa väkisinkin esille, joten siihen on helppo laittaa punertavampi sävy päälle. :)

  Anonyymi: Talvi on sellasta aikaa että monella on hyvin sähköiset hiukset. Sähköisyyteen kannattaa kokeilla jätettävää hoitoainetta, joka tekee hiuksesta "raskaamman". Päälle vielä lakkaa niin ei tukka leijaile ilmassa.

  VastaaPoista
 11. Hei!

  Törmäsin tänään tällaiseen uuteen pidennysjuttuun: http://whitetrashdisease.indiedays.com/2012/03/14/kaunistautumisviikko/

  Ovat ilmeisesti nyt rantautuneet Suomeen. Tämä pidennys on siitä erilainen, että se pysyy päässä siiman avulla. Tiedättekö te näistä jotain enemmän? Mikä tämän pidennyksen nimi mahtaa edes olla?

  Kiitos vastauksista ja hyvää kevättä!

  -Sandel

  VastaaPoista