perjantai 2. maaliskuuta 2012

Perus perjantai


 Aika perus perjantai. Hiuksia, meikkejä ja viikonloppumieltä. Käytiin myös läpi tilinpäätöksiä (kuinka tylsää!). Miksei työnteko voi olla vaan hiustenlaittoa ja kaunistamista? Valitettavasti sen oikean työn lisäksi täytyy välillä hoitaa myös paperihommia. 


Onhan tää kevät ihanaa aikaa, mutta samalla kiireistä. Huomattiin ettei olla keretty tännekkään kauheesti postailemaan, joten huonon omantunnon keventämiseksi päätettiin nyt korjata asia ja kirjottaa tämmöstä diipadaapaa.

Ollaan kaikki taas huomennaki työntouhussa, mutta halutaan toivottaa kaikille oikein mukavaa viikonloppua! 


T:Beattilaiset + Paavon antoisa kaula-aukko

11 kommenttia:

 1. Te ootte söpöi koko porukka!Iloa ja aurinkoa ;)

  VastaaPoista
 2. tervehdykset nosti ison hymyn huulille. :D hahahaaa olette ihania kaikki, hyvvää kevättä beattilaiset<3

  VastaaPoista
 3. Mä niin ootan että pääsisin helsinkiin ja ees käymään beatissa! blogin perusteella iha mahtava paikka! ja te, ootte ihania! tälläsiä kampaamoita sais olla kyllä paaaljon enemmän! :-) ihana toi paavon paita :D

  VastaaPoista
 4. Voe pojat mitä kommentteja! :))

  VastaaPoista
 5. Haluisin kysyä että jos tilaan dreamhair.fi:stä 120cm aitohiusnauhan niin paljon maksaisi että laittaisitte sen ompelutaktiikalla mun päähän?:) ja paljon sen huoltaminen maksaa tulevaisuudessa

  VastaaPoista
 6. Valiettavasti käytetään vaan noita meijän karvoja, koska niistä voidaan olla varmoja että ne on laadukkaita. Nuo nettikaupat kyllä myy vaikka miten halvalla tukkaa, mutta testailtu on ja todettu että parempi on pelata varman päälle. :)

  VastaaPoista
 7. heei, tuli mieleen sellaista, että voisitteko kertoa jotakin hyviä lämmönsuoja ja muotoilutuotteita, jotka eivät rokottaisi opiskelijan lompakkoa hirmuisesti, mutta olisivat tehokkaita, koska tämän pään latvat alkavat taas olla kuivat vaikka juuri leikattiin! pesen hiukset noin kaksi kertaa viikossa, ja sillon suoristelen latvat, suojattuna tietenkin(:
  ps. ihana blogi, keep going!

  VastaaPoista
 8. Okei eli jos mulla on normaalipaksuiset hiukset olkapäihin asti niin paljonkos se ompelupidennys tulisi sitten maksamaan teidän karvoilla :D?

  VastaaPoista
 9. heips anonyymi eli siis sun tapauksessa kannataa aluks miettiä mikä on lämpösuojan tarve eli jos lähinnä suoristat sun tukkaa niin pito ei tarvii olla kovin voimakas jos taas haluut tehä myös kiharaa yms ni kandee ottaa vähän stydimpi tuote. Mut yks mikä mulla tuli ensimmäisenä mieleen on redkenin iron silk siin ei oo kauheen voimakas pito mut lämpösuoja sitäkin parempi ja tekee vielä suorasta tukasta tosi kiiltävän!
  Toki se on aika tyyris n. 29e mut meillä duunissa yks putelli kestää päivittäisessä käytössä kolmella kampaajalla about 2kk eli sulla varmaan lähemmäs 6kk =D

  Ja Jenina: mä en kyllä uskalla antaa sen tarkempaa hintahaitaria kun mitä meillä hinnastossa on eli 90-300e kun itse en noita ompelupidennyksiä tee. =D

  VastaaPoista
 10. Kannattaa Jenina ihan tulla käväsee näyttää sitä tukkaa niin osataan kertoa tarkempaa hintaa :)

  VastaaPoista