tiistai 24. tammikuuta 2012

Sweet & Sticky 2012

Nyt saa vetää yli ja överisti niin että karvat pöllyää meikkisiveltimistä! Oumaigaad, tuntuu että on kestänyt ikuisuus, kun olen odottanut tätä kaikkea värikylläisyyttä ja ihanaa omituisuutta! Kokosin makeimmat meikkitrendit kevät-kesälle 2012.


WOOD 'N' HARMONY


Murrettua, maanläheistä ja voimakasta meikkiä ja ripaus hipsterimeininkiä!


LIPSY


Ne värit mitä et todellakaan kuvittelisi laittavasi huuliin! KYLLÄ!! Sininen, musta, violetti, pinkki, oranssi, punainen, keltainen... Klassisten huulipunavärien rinnalla ne omat lempparivärit.


SUPERSHARP LINESVedä viivaa pitkälle! Ylä- ja alarajaus saa näkyä voimakkaana ja paksuna, muodolla ja pituudella ei väliä. Leiki rajauksilla; koukeroita yläluomeen, alaluomeen, ylimääräisiä haaroja, viivoja. Musta on dramaattisin mutta uskallatko kokeilla muilla väreillä? ;)


IHAVE/IHAVENOT


Luonnollinen, paksu kulmakarvanmuoto on trendikkäin tällä hetkellä, mutta ilmettä saat ääripäillä: Meikkaamalla tummaksi, isoksi ja voimakkaaksi tai vaalentamalla valkoiseksi mutta näkyväksi.


BUTTERFLIES IN MY BELLY


Yli äyräiden, yhdistä hempeimmät pastellivärit ja kirkkaimmat napit mitä löydät ja laita kaikki samaan palettiin. Joko vain liikkuvalla luomella tai sitten ihan kulmakarvojen yli.


LUXURY TRASH


Muuten sama kuin yllä, mutta käytä tähän synkimmät, tummimmat ja pigmenttipitoisimmat mustansävyt. Isot pandasilmät, kuluneet, levinneet ja varisseet. (Eli juuri se eilisen meikki!)

Nää meikkityylit kuohuu asennetta ja varsinkin jos uskallat yhdistää ne toisiinsa; Mustat pandasilmät sinisillä huulilla? Hmm ehkä ei :D Vaalennetut kulmakarvat maailman terävimmillä rajauksilla? Ihana pastelliturkoosi silmämeikki mustalla huulipunalla?

Voitte varmaan kuvitella samat värikokonaisuudet vaatteissa, kynsilakoissa, ihanimmissa korkkareissa, accessorieseissa! Ja paljon dimangeja ja hileitä. Ou jes.

Vielä lopuksi ehkä asiaansopivin musavideo. Tytti tää on sulle ;)


Ihanan imelää viikon jatkoa!

<3: Tipu

6 kommenttia:

 1. Hah mistä sä ton videon oot kaivanu ja miks se on mulle :D

  VastaaPoista
 2. Moi! Mua kiinnostais hirveesti tietää, että missä te kaikki ootte opiskellu? :-) Mua kiinnostaa tuo ala ihan hirveesti, ja nyt ois tarkotus kirjottaa ylioppilaaks... Oon vaan ihan hukassa ku vaihtoehtoja on liikaa :-D Ois ihan hirmukivaa tietää teidän taustoja!

  Kiitti ihanasta blogista ja mahdollisesta vastauksesta jo etukäteen! :-)

  VastaaPoista
 3. Typy: se on ihan sun näkönen ja kaikki eleet sun muut.. tollanen nukke :D

  Anonyymi: Me ollaan kaikki opiskeltu HELPAssa (Helsingin palvelualojen oppilaitoksessa). Tytti, Noora ja Paavo parturi-kampaajapuolella ja mä kosmetologipuolella.

  hmmm, postausidea? Miten ollaan kaikki ajauduttu tälle alalle? :)

  VastaaPoista
 4. Kiva postaus! Pakko päästä testaamaan tollasia megamustia silmiä heti vaan kun on joku niille sopiva tilaisuus :)

  VastaaPoista
 5. JOO! Olis ihan huippua jos voisitte tehdä postauksen :)) Kiitti tosta vastauksesta, koska just tuonne kouluun haluaisinkin eniten mennä!

  Vielä pari kysymystä! Ku mua hirvittää ajatus siitä, et Helpan kampaajalinjalla on osittain englanninkielistä opetusta.. Pärjääkö siellä esimerkiks jos englannin numerot on luokkaa 6-8? Ja miten paljon sitä opetusta sitte oli enkuks? Ja millä perusteella sinne kouluun pääsee, pitääkö olla hirveesti kokemusta hiusalalta aikaisemmin? Koulun plussat ja miinukset? Oisin niin kiitollinen jos voisit/te vastata! :)

  VastaaPoista
 6. Ihania noi värikkäät luomivärit!!

  VastaaPoista