torstai 26. tammikuuta 2012

Baby pinkVaaleanpunaista hiuksissa. Muutama julkkis on jo näyttänyt esimerkkiä. Tuo samainen sävy on pistänyt silmään viimeaikoina myös mm. tukkakuvissa. Pastellia siis keväällä myös hiuksiin! Tää väri vaatii sitten alleen hyvinhyvinhyvin vaalean pohjan..

kuvat google, Swartzkopf ja skt
 
 Vaaleenpunanen on kova sana myös kauden värihanskamuodissa :D
T:Beat.

5 kommenttia:

 1. heei:-)

  tosi kiva blogi & tää postaus ♥

  http://www.josku-neverstopdreaming.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Hellurei,

  Kello oli justiinsa 23.00 ja nyt se on.. se on 01.46. Kauhoin teidän koko blogosfäärin läpi, autuaan tietämättömänä siitä, että kello käy näin öisinkin.

  Tarkat, Nikon xy-z SUPER 666- kameralla (blogilahjana saatu) napsatut kuvat, kunnon valo, hovikuvaaja (omasta takaa) ja tarkkaan valittu, riittävän korrekti kieli kirjoittaa.. ja paskan marjat sanon minä. Ilman kuvatekstiä, en olisi tiennyt kuvassa olevan kahvikonetta materialismipostauksessa, mutta siltikin kello on, se on jo 01.56..

  Erittäin, erittäin lepposa, hauska ja kotoisa blogi. Ja mikä liike! tuli ihan sellanen olo, kun ovesta astuu sisään, on täysin tervetullutta ottaa kengät pois ja röhnöttää sohvalla lukien uusinta seiskaa.

  En ole koskaan nähnyt vaivaa kommentoida yhteenkään blogiin, vaikkakin niitä on jo vuosia tullut luettua. Mahtaakohan tämä toimia edes näin, että tähän lootaan kuuluu kirjoittaa. Eihän mulla ole edes mitään nimeä täällä, tuleekomusta nyt ilkeä anonyymi.

  Mutta, kaikkea hyvää teille jokaikiselle biittiläiselle, myös sille kaikkein karvaisimmalle. Rohkeus ja tahto tehdä jotain omaa, uutta,ja pelottavaa, on kunnioitettavaa, ja herätätte intoa ja unelmia tälläisessä elämäntuulissa ajelehtivalle. Kiitos.

  Niin, ja miksikö juuri teidän bloginne.. Toivottavasti piristän teidän perjantai aamua edes murto-osan siitä, miten te piristitte mun torstai yötä.

  Ps. Yöllinen hätäpuhelu avomiehelle "Moikka, toivottavasti en herättänyt, mutta missä on pääskylänkatu 5? Voiko se olla siinä, kun alaovelta käännytään oikeelle, ja mennään vaan suoraan pari sataa metriä?" -"Alaovelta oikeelle 150 metriä, jos et vielä siinä vaiheessa oo jääny lumenpudottajien alle, niin jatka vielä 50 metriä, siinä on se tietyömaa, jota et toivottavasti nytkään huomaa, jos tuo oli oikeesti sun kysymys"

  Nähdään varmasti tulevaisuudessa!

  Terkuin Mona

  VastaaPoista
 3. Wou! Olipa mieletöntä lukea tällänen kommentti heti aamusta. Kiitos ja ihan mahtavaa viikonloppua sulle!

  VastaaPoista
 4. Omg pastelli tulee ja kovaa!

  Mulla ois yks kyssä tähän pastellivärjäilyyn liittyen. Mulla on nimittäin vaaleaksi värjätyt hiukset ja etenkin latvat on aika huonossa kunnossa. Mietin sitten, että jos kokeilisin sitä Color.Bugia, mutta tuli mieleen, että jämähtääköhän se sitten mun latvoihin kiinni. Eli kannattaako mun kokeilla sitä ollenkaan ja jos kannattaa, niin mikä tuote olis hyvä sinne alle hiuksia suojaamaan? :)

  VastaaPoista
 5. Sori Erika, oltii missattu sun kommentti! Niin tässä välillä käy kun aina luulee et joku toinen on vastannu :D Color bugi saattaa vähän jäädä siihen latvaan jos ne on kovin huokoiset. Varmaan täytyy pestä syväpuhdistavalla sen jälkeen. Voithan kokeilla eka pientä osioo johonki niskaan ja kattoo lähteekö pesussa? :)

  VastaaPoista