torstai 26. tammikuuta 2012

Redken-skaban voittaja

Voittaja on nyt arvottu ja tukkaongelma on seuraavanlainen:


"KUIVUUS! Se on mun ongelma, mä en ymmärrä miten mun hiukset on niin kuivat! :D En käytä muotoilurautaa useasti enkä blondaile hiuksia, silti ne ovat todella kuivat ja karheat. Kaiken maailman mömmöt tehohoidoista hiusöljyihin on kokeiltu, mutta silti hiukset ovat rutikuivat. Eniten mua ärsyttää se, että jos hiukseni eivät olisi kuivat, ne vois oikeesti näyttää tosi kivalta, kun paksuutta ja pituutta löytyy. HELP NEEDED!"


Nelli ! Sulle lähtee nyt sitten seuraavanlainen paketti:
 Koppuratukalle siis kosteuttavia tuotteita: Redken All Soft shampoo, hoitoaine ja heavy cream-tehonaamio.

Täältä olis siis kuivuuteen apua tulossa! Sun kuvaus kuulosti siltä että oot jo monet tuotteet hiuksiisi kokeillut. Usein syy kuivuuteen hiuksissa on värikäsittelyt, mutta sun kohdalla se taitaa olla ihan hiuslaatu. Toisilla hiukset vaan ovat laadultaan karheampaa ja pörröisempää, mikä tekee hiuksista kuivahkon tuntuiset. Jos nyt vielä testaat kuontaloon tän meidän lähettämän setin ;) Laitettiin sulle mailia!

MUUT HOI!
Kiitos kaikille osallistujille. Lukemamme mukaan sieltä ruudun toiselta puolen taitaa löytyä aikamoisia katastrofipäitä! Olis tehny mieli lähettää teille kaikille jotain tukkamömmöjä. Hyvin monen ongelma näytti olevan kaikenlaiset käsittelyt ja moni olikin rääkännyt kutrejansa oikein olan takaa. Noita teidän kommentteja oli mielenkiintoista lukea ja todettiin tää siinä mielessä hyödylliseksi jutuksi meille, että osataan nyt entistä paremmin arvioida minkälaisista postauksista vois olla teille hyötyä. Suurimmalla osalla kommentoijista oli kuivat ja luonnonkiharat hiukset, joten koitetaan pistää jotain vinkkejä ja kikkoja teille. Vois myös tehdä juttua hiuten hoidosta ylipäätänsä.

 Ollaan saatu paaaaaljon uusia lukijoita viimeaikoina. Hurjasti tervetuloa mukaan! Sanokaa vaan jos on jotain postausideoita tai muuta kysyttävää. Pitää tossa keväällä kattella jos jotain kisaa taas pistettäis pystyyn. Makeover-skabaa on toivoiltu, niin ehkä sellasta pitää ruveta suunnittelemaan ;)

Hyvää viikonloppua katastrofipäät! <3: Beattilaiset

4 kommenttia:

 1. Onnea voittajalle!
  Vinkkipostauksia odotellessa :)

  VastaaPoista
 2. MITÄ IHMETTÄ!:D Miljooniin arvontoihin oon osallistunut, enkä ikinä oo voittanu mitää, nyt ilmeisesti onnetar kuitenkin suosi meikäläistä. Iso kiitos!! :)

  VastaaPoista
 3. postausidea: oikeat tuotteet hiustyypeittäin1 että siis kuvailisitte hiustyypit ja muutamia eri merkkien hiustenhoito -ja muotoilu tuotteitta :)

  VastaaPoista