sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Tupareilua


Lauantaina juhlittiin Tiinan, Pipan ja Joonan uuden kodin avajaisia. Tiina oli laittanut kämpän ihan vimpan päälle. Paljon ystäviä, ihania herkkuja ja Biitin petollistakin petollisempaa boolia. Tiina sai tuparilahjaksi litroittain täytettä sen viinipullohyllyyn. Onneksi niiden lukaali on tilava, koska loppuillasta paikalla oli melkeen 50 ihmistä.Tinden juhlalook oli asunnon sisustuksen mukainen: itämaistyyppinen kampaus (made-by Tytti), tuliaistunika Tytiltä Saudi-Arabiasta ja asiaankuuluva ehostus.


isännälle ja emännälle. Mutta kummalle kumpi?
Paven peruspose


Juhlien apulaisemäntä Tytti loihti upeat pöperöt joita kaikki kehui.Bileet oli mahtavat! Jännä juttu että mitään ei mennyt hajalle, vaikka oli niin paljon porukkaa. Vieraille oli ilmoitettu että ei tarvitse tuoda tuparilahjoja, mutta tulihan niitä kauheesti. Uutta kotia koristaa nyt uusia tarjoiluastioita, keittiövälineitä ja mukeja, maustehyllyyn korillinen ruoanlaittotarpeita, perus suolat ja ruisleivät tulivat myös ja viinihylly sai 18 uutta pulloa täytteekseen. Eli siis viininmaistajaiset on järjestettävä.

Maanantaina ei enää viikonlopun fiilikset tunnu, mutta seuraavaa viikonloppua odotellessa ;)

8 kommenttia:

 1. Teillä on taas niin ihanat hiukset <3

  VastaaPoista
 2. joo oli kyl niin petollista boolia että meni karaoketki ihan metsään!! :DD T. JENNI

  VastaaPoista
 3. heippa :-) aattelin vaan tulla ilmottelemaan, että mun blogissa on meneillään nelly.comin lahjakortin arvonta, joten kannattaa tulla osallistumaan !

  http://www.josku-neverstopdreaming.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. tiinalla on kyllä maailman kauneimmat silmät, ei oo tullu viel hienompia vastaan! ihanat!<3 ja tytin hiukset aivan ihanan väriset!

  -hanna

  VastaaPoista
 5. Ei vitsi, näyttää ihan superkivoilta pippaloilta! Ja Pipa on kans kivan näköinen, kuten aina! ;)

  Huomenna nähdään! Tuun klo 12, eikös se niin ollut, Paavo? :)

  VastaaPoista
 6. Nyt kyllä nälkäiselle kerrotte mitä kaikke ootte tuohon ihanan näköiseen salaattiin laittaneet :P

  VastaaPoista
 7. Salaatissa on pennepastaa, kanaa, eri salaatteja, kurkkua, punasipulii, kirsikkatomaatteja, oliiviöljyä ja mausteita. Oli maukasta!

  VastaaPoista