torstai 29. joulukuuta 2011

Välipäivien meiningit

Minä reippaana tyttönä aloitin työt heti joulupyhien jälkeen yksinäni Beatissa. Hiljaista on pidellyt! Onneks ei sentään ihan kaikkia välipäiviä tarvinnut yksin viettää, kun Tinde selvis risteilyltä ehjänä kotiin ja keskiviikkona mun kaveriks tänne. :-) Myös Pipa tuli töihin riekkumaan!

Tiistaina olin siis ihan yksin pitämässä puljua pystyssä, ja kiirettä piti. Puhelin nimittäin pirisi lähes tauotta pyhien jälkeen! Välillä ehin kuiteskin hengähtää, onneks uusi Cosmo saapui niin sain lukemista, kun ei juttukaveria ollut. Iltapäivällä kahville tuli Viivi ja sain siinä samalla pikkuapurin.. Mä pölöttelin puhelimessa ja levitin raitoja vuoronperään, niin Viivi pääsi viikkaamaan puhtaita pyyhkeitä. :-D Oli kyllä omituinen päivä, kun ei ketään muita ollut töissä. Pieni ikävähän siinä jo tuli ihanaisia työkamuja, onneks parin viikon sisällä ollaan taas koko konkkaronkka yhessä töissä!
 Hyvin sihdattu peilikuva!

Mulla on haaveissa saada vaaleat hiukset takasin.. Siispä ihana Paavo Lomalainen tulikin keskiviikko-iltana raidottelemaan mun tukkaa. Jee, suurkiitokset vielä Pavelle kun jaksoi suoraan junalta kiirehtiä mun tukan kimppuun! :-)
Kyllä musta vielä blondi tulee! Pahoittelut peilikuvien järkyttävästä määrästä. :-D Tietenkin kaikki kuvat unohtu ottaa sillon, kun täällä on ollu muitakin..
Nopeastihan tää väliviikko on hurahtanut siitä huolimatta et muut on lomalla. Välillä oon ihan unohtanut et Tiinakin on töissä, tuolla toisella puolella on niin hiljasta. :-D Vielä huominen työpäivä edessä ja sit ois meilläkin vapaa viikonloppu. Plus mä saan huomenna vielä päivän päätteeks räpsyt kuntoon! Kyllä sit kelpaa juhlistaa Uutta Vuotta. Jeeee! :-) Kivaa loppuviikkoa!

3 kommenttia:

  1. Aivan ihana tukka sulla! Hyvää uuttavuotta :)

    VastaaPoista
  2. mulla ois kysymys johon en tainnut löytää vastausta teijän sivuilta. Eli kuinka paljon puolipitkien hiusten raidoittaminen noin suurinpiirtein maksais? Olis ihanaa tulla teille hiuksia laittamaan!

    VastaaPoista
  3. Heips anonyymin eli tosiaan nyt vuodenvaihteen jälkeen kun meijän alan alv nousi niin hiusten värjäys menee tone 70-100 e jos sulle ei tuu leikkausta samalla. Paljon ton tarkempaa hintaa en oikeen uskalla antaa kun ei sun tukkaa oo nähny. =D

    VastaaPoista