lauantai 31. joulukuuta 2011

New Year, New Style

Part 1.

Mä sain tossa alkuviikosta hirveen inspiksen koskien ystäväni Viivin hiuksia. Myös Viivi innostui asiasta, niinpä päätettiin toteuttaa se idea! Jätettiin tää muodonmuutos ylläriksi, eikä siis kerrottu asiasta etukäteen kellekkään. Katsotaan kuka huomaa eron! ;-)

Helmikuun tienoilla viimeksi päätettiin yhdessä repäistä, ja leikattiin Viiville tiukka polkkis. Viivillä oli omassa tukassa ihan hyvin pituutta, ja sieltä lähtikin semmonen 25 senttiä pois.. Polkkis on ollut meistä tosi magee ja Viivi on viihtynyt siinä hyvin. Mä kuiteskin yhtenä iltana kattelin kotona vanhoja kuvia, joissa Viivillä oli pitkä tukka ja siitä se idea sitten lähtikin... Halusin Viiville pitkän tukan takasin, ihan kokeilumielessä! Keskiviikkona käytiin siispä mun duunien jälkeen hakemassa karvat ja illalla väännettiin pidennystä. Myöhään meillä menikin! :-D
Tässä Viivin polkkatukka vastaleikattuna viime kesänä. Kuten huomaa, linja on aika jyrkkä eteenpäin.
Ennen muutosta. Ylikasvanut polkkamalli ja tukka kieltämättä kaipasikin jo vähän freesausta..
 Tukka oli edelleen tosi tosi lyhyttä takaa, mutta sain kuin sainkin jonkinlaiset letit sinne väännettyä! Vähän kyllä rupesi kesken työnteon jo epäilyttämään tää mun "hyvä" idea.. :-D Viiville tuli päähän kolmeriviä, eli aikas paljon tavaraa! Loppujen lopuksi tukka kuitenkin istui päähän hyvin. Leikattiin pidennyksen pituudesta reilu 10 senttiä pois, jotta tulos olisi luonnollisempi. Hankkimamme pidennyskarva oli vähän liian vaalea ja sävyltään lämpimämpi, kuin Viivin oman tukan väri. Pelastimme tilanteen liukuvärjäyksellä! Eli värjäsin pidennyksen tyven yhtä tummaksi kuin Viivin tukka, mutta latvaan sai jäädä vähän tuota vaaleampaa sävyä. Kontrasti jäi kuitenkin hyvin pehmeäksi.
Aika kiva tuli! Viivi oli ainakin innoissaan, ja mä olin tyytyväinen lopputulokseen, vaikka usko tän projektin onnistumiseen meinasi välilllä horjua. :-) Nyt on uudeksvuodeks uudenlainen tukka! Hyvää Uutta Vuotta 2012 kaikille!

Noora.


Part 2.

Uuden vuoden postausta pukkaa kaksin verroin :) Ajateltiin et laitetaan molemmat Nooran kanssa jotain spessua ja ylläreitä tänne :)

Lupasin meiän pikkusiskolle joululahjaksi ripsienpidennykset kun se on niitä jo jonkin aikaa taas ruinannut. Muuten mulla on ollut täyttä koko jouluaika ja sen jälkeenkin, niin lupasin tänään uuden vuoden aattona tulla laittamaan sille, että neiti pääsee bilettämään uusien räpsyjen kanssa.

Loppujen lopuksi pikkuinen joutukin täysihoitoon kun sisko taas vähän innostui...

Neiti oli vissiin tullu suoraan sängystä
Huollettiin kulmat

"Rääkkäystä!!!". Sinne meni viiksi haitulat.

Pidennykset paikallaan.
Halusin kokeilla Tuulille yhtä meikkiä mitä on nyt kovasti nähty catwalkeilla ja muissa muotitapahtumissa. Voimakkaat viivamaiset rajaukset koko silmän ympäri. Nyt saa vetää yli ja kunnolla. Plus todella kirkas värikäs huulimeikki. Kulmakarvoistakin tuli kivan luonnolliset värjäyksen ja vahauksen jälkeen. Olisko tässä Uuden Vuoden Bilelook?Tupu lähti kotiin iloisesti hypellen. Mitä sitä ei oman pikkusiskonsa eteen tekisi <3

Hyvää Uutta Vuotta 2012!! :)

Tiina

11 kommenttia:

 1. ei hemmetti noi kulmat näyttää hyvältä! oon aina pelänny, et jos kävisin laitattaa kulmat, niin ne menis pilalle ja olisin ihan oudon näkönen :D

  VastaaPoista
 2. kannattaa mennä kokeilemaan! Ammattilainen osaa laittaa kyllä oikean värin ja muodon. :)

  VastaaPoista
 3. hei kun ootte varmaan vääntäny kaikenlaisia vanhojentanssi kampauksia, niin voisitteko tehdä niistä jonkunlaisen postauksen tai ylipäätään juhlavista kampauksista?:)

  VastaaPoista
 4. Nätti tuli Viivin tukasta ja tosi söpö meikki Tuulilla!

  VastaaPoista
 5. Cartsan ilme ekan kuvan taustalla :D

  VastaaPoista
 6. tossa ylempänä joku ano pyys vanhojentanssikampaus-postausta ni täällä ilmottautuu yks joka on iha kriisissä ku en tiiä mitä haluun tehä tähä leijonanharjaa ! olis tosi ihanaa jos voisitte tehä aiheesta postauksen, uskon että moni muukin saattas kaipailla inspiraatioo :---)

  VastaaPoista
 7. Koitetaan juu tehä joku kampauspostaus mistä sais vähän inspistä. :)

  VastaaPoista
 8. Oi vitsi ihanat ripset, uiui!!
  Mä taidan Tiina tulla sun käsittelyyn tohon hötökarvat pois :D hih

  VastaaPoista
 9. ou mai gaad noi ruskeat hiukset on hienot! ja just sellanen pituus mitä mä haluaisin. mun täytyy heti varata kampaaja-aika teille kun saan tän mun toisen puoliskon kasvatettua vähä ;) pikkuhiljaa pikkuhiljaa.. paljonko teillä kustantaa tuo hiustenpidennyshoitohomma noin? vitsit, tosta saa kyllä niin motivaatiota hiusten kasvattamiseen! kiitos kiitos kiitos

  VastaaPoista
 10. täällä yksi kollega tahtoo tietää, mitä ihmettä laitatte noihin kulmiin kulmavärin lisäks??:D taisiis kun väri on kulmissa,niin näyttää, et ou mai gaaad, mut tuossa lopullisessa kuvassa noi on tosi siististi tehty eikä sitä väriä ookkaa puol naamaa. nyt on menny jotain ohi multa!;D

  VastaaPoista
 11. mä laitan kestovärin alle vaseliinia. Ihan koko kulmakarvojen päälle hinkkaan. Väri tarttuu karvoihin ihan normaalisti mutta jättää ihoon "kalvon" joka ehkäsee sitä tarttumasta. Sen jälkeen vahaan kulmista lämminvahalla hajakarvaset pois (poistaa myös ihosta väriä jos on yli rajojen) ja voitelen ihon öljyllä joka rauhottaa ja poistaa ylimääräset vaha mähmät. Samalla se irrottaa kuivasta ihosta väriä. Lopuksi pyyhin vanulapun kanssa silmämeikin poistoaineella jonka pitäs poistaa viimesimmätkin värit. Lopputuloksesta tulee tosi luonnollinen samantien, toki vahauksen jälkeen hieman punoittaa. Jos iho on todella kuiva, väriä voi jäädä hieman kyllä ihoon eikä lähde vaikka mitä yrittäisi, mutta usein asiakas tietääkin että kulmien väri tasoittuu kyllä ja on parhaimmillaan parin päivän päästä muutaman pesun jälkeen. Jos kulmien ihoon jää vielä vähäsen tummuutta, niin kaikki loput saa kyllä meikillä häivytettyä, niinkuin vikassa kuvassa on tehty. :)

  VastaaPoista