keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Ensimmäinen viikko.

Raketit on ammuttu, skumppapulloja on paukuteltu menemään, juhlat juhlittu ja räntää tulee vaakatasossa! Ja me taas sorvin ääressä. Beatin uusi vuosi on alkanut aika kiireisissä tunnelmissa. Puhelin pirisee taukoamatta,  jokainen juoksee pää kolmantena jalkana ja tuntuu kuin maanantai jatkuis koko viikon. Kaikilla jumitus fiilis. :D Noh, toivotaan et piristytään, onneks takahuoneesta löytyy säkki mandariineja ja purkki D-vitamiinia. Tytin auringonsäteitä odotellessa :)

Aamu, päivä vai ilta???

Pipa meni piiloon.


Who is missing?

Tauko.
 Toivotaan että toi loskasää muuttuu edes pikkupakkaseksi et vois vaikka mennä pulkkamäkeen! Laitetaan Pipa laskemaan liukurilla, heh. ;) 

Piristystä viikkoon!!

T: Pave, Nopu, Tipu ja Pipu

4 kommenttia:

 1. Koittakaa jaksella sielä. Kohta nähdään apinat!

  VastaaPoista
 2. Hei mulla on kysymys mitä oon miettiny siitä asti kun ensikerran kävin kampaajalla. Mitä te teette sillä välin kun annetaan värin vaikuttaa? KAmpaajat tuppaavat aina katoamaan johonkin:D

  teillä on mukava blogi!

  VastaaPoista
 3. silloin on kampaajien taukoaikaa jolloin ne ehtii syömään ja juomaan kahvia ja kirjottelemaan blogipostauksia ;)

  VastaaPoista
 4. Moikka, mulla olis pari kysymystä liittyen lettipidennyksiin!
  Paljon ne tulis maksaan jos pitäs saada sellassiisiin olkapäähän pitusiin hiuksiin pituutta? Että saako sellasseet alle 350e?
  Värjäättekö samalla omat hiukset ja pidennyksen vai täytyykö tulla näyttämään hiukset etukäteen ja millaisen värin haluisi?

  VastaaPoista