sunnuntai 25. joulukuuta 2011

Siskon kaa

Sisko määrää, häärää, tiuskii, pelottelee, pompottaa ja on muka aina oikeessa. Samalla se huolehtii, nauraa sun kanssa ja tsekkaa selustan. Aina se tietää parhaiten, haluaa sanoa viimeisen sanan, ärsyttää kilareihin asti ja ei todellakaan osaa pitää yhtäkään salaisuutta!! Mut pakko tota hölmöä on rakastaa, ei kai sen kanssa muuten vois tehdä duunia.. ;)Kun ilmotettiin että perustetaan yhteinen liike, kaikki tutut sanoivat että ei tuu toimimaan ja että ollaan oltu pahimmat riitapukarit penskoista asti, et ei kauan mene kun ollaan tukkanuottasilla. Vähän itekkin sitä pelättiin ja jännitettiin, mutta yllätyttiin molemmat et miten kivaa meillä onkaan yhdessä töissä! Molemmat tekee duunia omilla puolillaan ja ei olla naamatusten koko ajan ja välillä saattaa olla päiviä että nähdään vaan vilaukselta. Ja jos tulee kitinää tai sanottavaa, niin ne asiat hoidetaan työn ulkopuolella. Siskolle on helppo tiuskia ja sanoa suoraan ja osoittaa mieltään kuin perus työkaverille, mutta jollain tavalla tajutaan ehkä paremmin toisiamme kuin muut. Tietenkin, koska ollaan sisaruksia, mutta musta ainakin tuntuu että ollaan mukavasti tutustuttu aikuisiällä uudestaan ja lähennytty. Se tekee duunista mukavaa.


Beatin avajaisista
Sisko tekee mulle välillä töihin terveellisiä salaatteja ja muita juttuja kun en itse aina muista tuoda eväitä tai hyvä kun oikeastaan ehdin edes syömään. "Jos sä teet mun tukan, niin mä teen sun ripset" -tyyppisiä diilejä käytetään hyväksi koko ajan, mut mikä olis parempaa kun saada luotettavimmalta ihmiseltä, sitä parhainta ammattitaitoa. Ja lisäks Tytti on leikannu mun tukan 12-vuotiaasta asti niin on helpottavaa että joku tuntee mun tukan ja tyylin, joten ei tarvitse huolehtia mistään! Mä yritän vastapalkaksi hoitaa Tytille kivoja meikkijuttuja, rusketuksia, vahauksia tai ripsihuoltoja.


Kimppa projektit on aina kivoja. Välillä tulee esimerkiksi kampaus ja meikkiasiakkaita ja yhtenäistä tyyliä on kiva suunnitella että kokonaisuus olisi onnistunut. Vielä kivempaa on näytöksissä, kuvauksissa sun muissa härdelleissä.


Meikkiä ja kampausta voi tehdä melkein missä vaan. Hätä keinot keksii. Paavo oli muuten mukana tällä samalla työkeikalla!


Luulis että välillä riittäis työssä yhdessä olo toistemme näkemiseen, mutta väkisin tässä vietettiin kesälomatkin yhdessä ja nyt vielä kuukausi sitten muutin melkein Tytin naapuriin.. Eli ei tosta eroon pääse...


Tässähän tää viime kesäloma meni...
Leivottiin Tytin kanssa kaikkia suklaahässäköitä Jouluksi ja hieman koristeltu pipareita. Tytillä on aina joku hyvä ruoka tai leivonnainen mielessä, johon se pakottaa mutkin osallistumaan, tekemiseen tai syömiseen. Oon ite niin saamaton etten jaksaisi nähdä vaivaa, mutta jotenkin sisko saa fiilikset aina nousemaan. Pakko se on aina myöntää että useimmitenhan se on oikeessa asioista :). Silloin kun sisko on pois maisemista ja duunista, niin tuntuu omistuisen hiljaiselta. No, onneksi nähdään parin viikon päästä :)
Mutta pitää myös sanoa, että koko meidän duuniporukka on ihan paras, Pave ja Noora on myös ihania tyyppejä, enkä vaihtaisi omia duunikavereita tai duunipaikkaa yhtään mihinkään muuhun!! :)


Muuten viimeisten uutisten mukaan, Tytti poikaystävineen on juuttuneet Istanbuliin, koska missasivat jotenkin jatkolennon Bahrainiin!!! Pääsevät kuulemma vasta tänään illalla lentämään. Ollaan koko perheen kesken spekuloitu, että miten ihmeessä niillä tulee aina joku mutka matkaan, oli reissu mikä tahansa. Siellä ne on kököttäneet 1,5 vuorokautta ja viettäneet Jouluaaton. On varmaan ainakin ollut ikimuistoista! :D Kaipa ne ovat hengissä siellä...


Tinde

6 kommenttia:

 1. pakko nyt kysyä että kun oon miettiny värjääväni liukuvärjäyksellä hiukset, latvat vaaleat ja juuri yms muu ruskealla, niin kuinka se värjäys tapahtuu? kun omat hiukseni ovat vaaleat ja en haluaisi joutua latvoja vaalentamaan, ettei ne kärsi.niin pystyykö juuren ja muut värjätä tummalla ja latvoihin jättää oman värin ettei sitä tarvis niinku uudestaan vaalentaa :) ?! kysyin tätä jo aijemmin mutten ole saanut vastausta nii ois kiva jos vastaisitte =)

  VastaaPoista
 2. Pahoittelut meijän huolimattomuudesta. Tottakai latvoihin voi jättää oman värin. Turhaan sitä vaalentaa jos se on jo tarpeeks vaalee. Tyveenkään ei kannata laittaa paria astetta tummempaa kuin oma, koska sitä saa sitten jatkuvasti värjäillä ku juurikasvu tulee.

  VastaaPoista
 3. Teillä on aivan ihana blogi! Miten nopeasti yleensä teille saa ajan varata? Esimerkiksi huulten täyttöihin... :) ?

  VastaaPoista
 4. http://kannipaivakirja.blogspot.com/ käykääs kurkkaamassa jos vaikka tykkäisitte :)

  VastaaPoista
 5. Olin tulossa kans kyselemään liukuvärjäämisestä hiuksiin, mutta toisin kuin ekalla kommentoijalla, itselläni on tummanruskeat hiukset. Ideana olisi siis saada kutakuinkin tällainen lopputulos: http://www.google.fi/imgres?q=ombre+hair&um=1&hl=fi&client=firefox-a&sa=N&rls=org.mozilla:fi:official&biw=1366&bih=649&tbm=isch&tbnid=TViqKeW_hT6G8M:&imgrefurl=http://beautyeditor.ca/2010/08/13/drew-barrymore-and-julia-roberts-demonstrate-ombre-hair-2-0-which-is-way-more-wearable-than-1-0/&docid=gt5_6YA8gYj9gM&imgurl=http://beautyeditor.ca/wp-content/uploads/Alexa-Chung-Ombre-hair.jpg&w=400&h=400&ei=oPn4TtfmOuuQ4gS57MWNCA&zoom=1&iact=hc&vpx=327&vpy=134&dur=503&hovh=225&hovw=225&tx=138&ty=103&sig=102169050977697290923&page=1&tbnh=135&tbnw=135&start=0&ndsp=25&ved=1t:429,r:1,s:0 Miten homma siis käytännössä toimii? Miten tummiin hiuksiin saa vaaleat latvat? Ja onko vaikea hoitaa, tällä tarkoitan sitä, että onko jatkuvasti värjättävä tyvikasvua pois? Kiitos hurjasti!

  VastaaPoista
 6. Kannattaa varata aikoja vähintään pari viikkoa aikaisemmin. Jos haluaa tukka-aikaa kannattaa olla vielä aikasemmassa. Ilta ja viikonloppuajat menee aina melkein heti meillä kaikilla :)

  Jos kiinnostaa huultentäyttöajat, niin mä mielelläni haluisin ensin sellaisen konsultointikäynnin, siinä menee ehkä 10 min, että pystyn katsomaan voiku sulle varata ja edes tehdä täytehoitoa. Plus samalla käydään läpi ne pistämisjutut ja hoitosuunnitelma. Konsultointikäynnin yhteydessä voi sitten varata sen ihan täyttöajan :)

  VastaaPoista