tiistai 27. joulukuuta 2011

Beachy Waves


Hei kaikki luonnontaipuisat hiukset omaavat pörröpäät! Unelmana kenties tälläset yläpuolen neitien biitsilaineet? Jos ette oo vielä löytänyt sitä oikeaa, niin tässä olis kokeilun arvoinen tuote teidän kuontaloille: 

Tousle Whip 04
Usein taipuisa/kihara tukka on vaikeasti hallittava. Kosteat hiukset taipuvat nätimmin laineille, mutta kuivuessaan kihara usein hajoaa ja latva on ihmeellinen koppurahamppupörrökasa. Mömmöllä saa kivasti korostettua omien hiusten kiemuroita. Tuote antaa rakennetta tekemättä tukkaa kuitenkaan koppuraksi ja potkua kiharoihin myös suorahkoille kutreille. 
Softerilla menee pikkusen enempi aikaa hiusten kuivaamiseen, mutta vekottimen ideana on jakaa ilma niin ettei se hajota kiharaa. Rantatukan saat aikaan näin:


 Ja enää puuttuu se ranta..

<3:Tytti

12 kommenttia:

 1. voi että miten ihanat! pakko saada ja tehdä!

  mistäs tollasta "tötteröä" fööniin saa ostettua (huomaa etten ole mikään kampaaja :D) tai millä nimellä sitä voisi kysellä/etsiä. Blondina etsin nimellä softer enkä tuloksia löytänyt :D

  VastaaPoista
 2. oijoi tollasta oon aina halunnu:) hiukset kyllä taipuu mutta aina väärin.... paljoko tollanen kustantaa?

  VastaaPoista
 3. Me puhutaan aina softerista mutta oikea nimi taitaa olla diffuuseri. Toisissa fööneissä tulee valmiiksi mukana softeri-osa. Niitä voi ostaa erikseen mutta kannattaa ensin varmistaa sopiiko se omaan hiustenkuivaajaan.

  VastaaPoista
 4. Hei Beattilaiset!

  Vanhojen tanssit lähestyy jo kovaa vauhtia, joten olis kiva saada vinkkejä kampauksiin, mitä voisi siis itse tehdä :)

  Mulla on etuhiukset ja tuntuu että kaikki kiharaviritelmät näyttää ihan tyhmiltä otsiksen kanssa. Joku nuttura olis tosi kiva, mutta mun kaulan oikea puoli täytyy peittää hiuksilla joten nutturakampaukset ei käy. En myöskään halua liian sliipattua ja laitettua juhlakampausta, vaan sellainen casualimpi kampaus tuntuis enemmän omalta. Toivottavasti tajusitte edes jotain tästä selityksestä :D

  VastaaPoista
 5. Auttaako toi jos vaikka laitta ton aineen pyyhekuiviin hiuksiin ja antaa itse kuivua ? Itelläni on siis ihan kunnon kihara tukka, ja kun harjaa kiharat ne on kun olisi sähköiskun saanut, eli en harjaa kiharoita yleensä, tai jos harjaan suoristan ne. Ja jos haluan pitää kiharat koko päivän kiharat pörrööntyy päivän kuluessa. Eli auttaako tuo siihen jos haluaa kiharat ns. "jäykiksi", että ne pysyy kunnollisina kiharoina.

  Epäselvästi selitetty, mutta toivottavasti jotenkin ymmärsit(te). :D

  VastaaPoista
 6. Mulla on luonnostaan ihan kunnon kihara ja karhea tukka. Ja jos haluan pitää kiharat en voi harjata niitä, jos haluan niiden pysyvän siisteinä. Mutta päivän mittaan ne kiharat kuitenkin pörrööntyy.Jos harjaan kiharat yleensä myös silloin suoristan, taikka pistän vain kiinni. Muotovaanho pyyhekuiviin hiuksiin kun laittaa niin auttaa että kihrat pysyvät hyvinä ns. "jäykkinä/kiinteinä" koko päivän. Eli auttaako tuo jos sen laittaa pyyhekuiviin hiuksiin, antaa kuivua niin pitääkö se kiharat parempina, vai onko se vain tarkoitettu pitämään laineet ?

  Sekavasti selitetty, toivottavasti ymmärsit(te). :D

  VastaaPoista
 7. Hankalampi homma laittaa ohjetta noihin vanhojentanssikampauksiin, kun niiden teko voi itse tehtynä olla aika haastavaa :/ Kannattaa ehkä mennä kampaajalle kun on tollanen juhlakampaus kyseessä.

  Tousle Whippia voi käyttää kiharanvirkistäjänä myös ilman fööniä. Puristelee sen vaan siihen kosteaan tukkaan. Monelta sarjalta löytyy omat kiharatuotteensa, jotka nimen omaan on tarkoitettu pitämään kiharat kasassa. Ehkä parempi vaihtoehto kun muotovaahto. :)

  VastaaPoista
 8. saakos tuollaista ostettua vain kampaajalta vai löytyykö myös ihan kaupoista? =)

  VastaaPoista
 9. Redkeniä ei ihan marketeista löydy vaan täytyy käydä kampaamossa tai kampaamokaupassa.

  VastaaPoista
 10. Kiitos ihanasta vinkistä!:)

  http://mysecrets-linda.blogspot.com/

  VastaaPoista
 11. Onko toi Redken ns. Muotoiluvoide ? muotovaahdon kanssa en saanu onnistumaan kiharoita.

  VastaaPoista
 12. Jep, Tousle Whip on voidemainen.

  VastaaPoista